Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

A kiedy Sony opublikuje ?

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

A kiedy Sony opublikuje ?

7 lutego

Opublikowano

Kto chce to niech kupuje jak najszybciej kierownice, pewnie za parę lat będzie to samo co teraz z buzzem czyli używki w kosmicznych cenach. Ciekawe czy Sony wypuści jakąś dedykowaną pod GT6....bo perspektywa podobnej sytuacji z kierownicami jak u konkurencji z x360 jest wielce realna.

edit: widzę, że Ins też dał tego newsa w temacie o kierownicach, wcześniej go nie zauważyłem :P

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

To jednak na ps3 jest cross game chat ?

cross-game-chat-playstation-3.jpg

Edytowane przez FlashGordon

Opublikowano

Tak się ciśnie że EA, Acti, Ubi, MS i $ony mało inwestują w nowe IP a jak Nintendo zapowiada: kolejnego Mariana, kolejnego Smash Brosa, Zelde, Yoshiego to ok. Kiedy oni ostatnio w jakieś nowe IP zainwestowali ? 10 lat temu ?

Żeby nie było remake Zeldy:WW jara mnie bardziej niż ta garstka exów ps3 i x360 w tym roku. Jakieś zmiany poza grafiką będą czy to remake w stylu Halo:CE ?

Opublikowano

Nic nie wiadomo poza "tune up the overall expierence". Powiedzieli jedynie, że będzie można ją skończyć na tym tablopadzie zamiast na odpalonym tv i w sumie tyle. Są nadzieje, że w WW HD przemodelują kilka questów i dodadzą dwie lokacje, które wyleciały z pierwowzoru ale jak pisałem - na razie wszystko to spekulacje

Opublikowano

Dobre pytanie, coś w tym musi być że te gry nadal pociągają rzesze ludzi. Mi tam ta garstka exów wystarczy, co do Zeldy WW HD - nie wiem, nie gralem, nie znam sie. Na ten moment napewno grafika jest lepsza.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Jeżeli chodzi o nowe ip dla graczy to chyba Pikmin... Czyli coś pomiędzy żałością, a nędzą.

Ja tam się już przyzwyczaiłem, że konsola Nintendo = 10 gier na generację. Cudownych, doskonałych i przewyższających inne. Ale 10

Opublikowano

Czy poza tragicznymi postami Yetiego (Kratos > Mario itd), brandzlowaniem się Figaro a głupotami gregza znajdę jakieś konkretne posty nt. line-upu WiiU i z argumentami ZA kupnem tego sprzętu pod koniec 2013? Bo przejrzałem pare stron i jedyne co zauważyłem to Xenogears 2 i remake Zeldy - to o to cały ten raban?

Szkoda że nie trawię jprgów bo Monster Hunter naprawdę kusi wyglądem.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano
  • Autor

Nie wiadomo kiedy co wychodzi wiec nikt Ci nie powie. Mysle, ze w tym roku wyjdzie Bayo2, remake Zeldy WW, nowy Mario i bankowo Mario Kart z tego co mówili na ND.

Ja kupuje dla Xenoblade, ale raczej nie ma szans zeby to wyszlo w tym roku.

Opublikowano

Na pewno będzie Zelda: WW HD. I samo to jest dla mnie argumentem za kupnem. Mimo, że na półce leży wersja gackowa. Liczę też na Yoshi's Epic Yarn. Do tego pewnie Mario Kart, którego ja osobiście olewam. Nowe Mario w 3D raczej na święta nie nadejdzie (bo po co, skoro jest Mario Kart). Może ten Xenoblade 2, który też mnie nie interesuje (tak jak Mazzeo, nie trawię jrpg). Tak więc marketingowo święta Nintendo ma mocne. A czy growo? Dla fanów jasne. Ale dla reszty? Jak ktoś nie miał Wii to lepiej kupić Wii. A WiiU kupić jak będzie nowa Zelda, nowa gra od Retro i nowy Marian w 3D już na półkach w sklepach

Opublikowano

hehe, YETI pokazał swoją prawdziwą twarz, Mendrek 2.0 :)

Nintendo daje ostro po garach. W ciągu kilku tygodni zapragnąłem 3DS-a i WiiU jak żadnych innych konsolek.

No cóż, na razie Wii mi musi wystarczyć ^_^ .

Opublikowano

A co na 3DSa zapowiedzieli? Bo może bym odkurzył mojego

Edytowane przez GregZPL

Opublikowano
  • Autor

Na pewno będzie Zelda: WW HD. I samo to jest dla mnie argumentem za kupnem. Mimo, że na półce leży wersja gackowa. Liczę też na Yoshi's Epic Yarn. Do tego pewnie Mario Kart, którego ja osobiście olewam. Nowe Mario w 3D raczej na święta nie nadejdzie (bo po co, skoro jest Mario Kart). Może ten Xenoblade 2, który też mnie nie interesuje (tak jak Mazzeo, nie trawię jrpg). Tak więc marketingowo święta Nintendo ma mocne. A czy growo? Dla fanów jasne. Ale dla reszty? Jak ktoś nie miał Wii to lepiej kupić Wii. A WiiU kupić jak będzie nowa Zelda, nowa gra od Retro i nowy Marian w 3D już na półkach w sklepach

Jezeli nowy Marian nie wyjdzie w tym roku to bedzie kiepsko dla Wii U. Wiadomo, ze tych hiciorow na konsolach N jest niewiele, ale rok bez jednego to niezły żal. Xeno nie wyjdzie w tym roku.

Opublikowano

Jak kiepsko? A Mario Kart? A nowe Wii Party U? Przecież jeszcze jest Lego City, które już niedługo, Pikmin. Wiadomo, nie są to gry pokroju Mario, ale to komercyjne pewniaki. Więc nie jestem przekonany, czy Mario 3D jest w tym roku Nintendo potrzebny

Opublikowano

Szkoda że nie trawię jprgów bo Monster Hunter naprawdę kusi wyglądem.

Ja bym powiedział, że roz.pierdala.

:rofl2:

Opublikowano

Pokemony. To jest dla mnie argument konieczny i zarazem wystarczający, by chcieć 3DS-a.

A, nie mówiąc o tym, że jeszcze bodajże Monster Hunter na 3DS-a ma być. To już w ogóle :).

YETI, o chvj Ci chodzi z tą grafiką? Jest prześliczna. Monster Huntery zawsze prezentowały się świetnie. No chyba nie liczyć polygonów na ekranie? Bo tak to wygląda. Nie ma tyle polygonów co na PS3, nie jest ładne. OMG.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Pokemony. To jest dla mnie argument konieczny i zarazem wystarczający, by chcieć 3DS-a.

A, nie mówiąc o tym, że jeszcze bodajże Monster Hunter na 3DS-a ma być. To już w ogóle :).

YETI, o chvj Ci chodzi z tą grafiką? Jest prześliczna. Monster Huntery zawsze prezentowały się świetnie. No chyba nie liczyć polygonów na ekranie? Bo tak to wygląda. Nie ma tyle polygonów co na PS3, nie jest ładne. OMG.

ej, ale ten monster hunter wygląda jak średnia graficznie multiplatforma

Opublikowano

Fakt, Pokemony. Zapowiadają się osom, to racja. Monster Hunter ma być bez online, więc nikogo nie obchodzi. Dopiero czwórka ma mieć. Ja liczę na Majorę na 3DS na święta

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.