Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Nawet ja mam juz dosc pieprzenia Mendrka ...

Mendrek is so poor that he plays DC Universe Online ...

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

No ja poproszę o jeszcze link z jutuba, będzie równie pomocny w zauważeniu różnicy między 60 a 30 fps jak ten.

Przecież gołym okiem widać różnicę, no chyba, że ktoś ma problemy ze wzrokiem.

Jak chcesz zauważyć różnicę na streamowanym klipie puszczonym w 30 fps? Tak naprawdę to różną prędkość zauważyłem max w 2 momentach przez parę sekund.

Pomyśl że jest ogrom ludzi którzy nie widzą różnicy między 30 a 60 fps (ja do nich nie należe), jeśli ich przekonać w jakiś sposób to tylko filmami np. z gamersyde.

Opublikowano

Na moje to w pojedynku 2 gierek, których skrót brzmi tak samo (GoW3), wygrywa ta o wrzeszczącym, jak się okazało miętkim robionym, łysolu. Piszę tak pomimo tego, że jestem fanem tej drugiej serii o wrzeszczących koksach z piłami. God of War 3 jest za(pipi)iste-mimo, że nie równe-, przynajmniej w porównaniu do trybu single w Gears of War 3. Różnice w poszczególnych częściach obu serii są równie znaczące i dotyczą zmian w ekwipunku, balansie broni itp. Jak ktoś zauważył każdej dużej grze będącej kontynuacją kontynuacji można to zarzucić. Nawet tym najbardziej pro, skillowym i dla hardcoreowców.

No i przysięgam, że wrzeszczący Kratos jest w cholerę ciekawszą postacią niż ten drugi spartanin

Opublikowano

najlepsze GoWy to dwójka i ghost of sparta. Trójka choć technicznie to dalej wg mnie top3 najlepiej wyglądających gier na konsole mnie też strasznie zawiodła. Stig całkowicie nie sprostał wyzwaniu pod wieloma względami, a ostatnie 2h gry to już całkowita porażka: zarówno fabularnie jak i lokacyjnie, a wisienką na torcie jest beznadziejna ostatnia walka.

Za to demko Wstąpienia daje nadzieję, że dostaniemy super część. Haterów do siebie ona nie przekona bo w gruncie rzeczy dalej to samo ale już po demku widać, że ta część idzie w dobrą stronę chociażby podkręconym systemem walki. Niech mi do tego dają fajną fabułę, zróżnicowane lokacje i prawdziwe walki z bossami (czyli to za co tak fani pokochali GoW2 gdzie pomimo epickości było miejsce do prawdziwych starć) i jestem kupiony

Opublikowano

Grałem kiedyś w DCUO, ale po ponad setce godzin musiałbym zacząć płacić by się nie nudzić, ale i tak gierka mega :) Aha i ja podaję fakty, a że bolesne...to jeszcze nie znaczy, że trzeba mnie hejtować :/

Czy to prawda, że Kamiya nie robi nowej Bayonetty? Jeśli tak, to lipa. On akurat odciska się w grach, to tak jakby Kojima nie robił MGS-a (co parę razy miało miejsce, i wiemy jak wyszło...), albo kręcić film w stylu Tarantino, bez Tarantino. Może i nadal Bayo to będzie uber slasher, ale Bayo miażdżyło pastiszowym klimatem i zabawa formą.

Np. scena w samochodzie z Enzo, widok z tyłu jest niczym sztuczka z ekranem w starych filmach. Albo scena figurką fontannową.

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano

GoW przeszedlem z 8 razy (i skonczylem na najw. poziomie). Gow II kupilem kolekcjonerke, skonczylem 3 razy (i nie podjalem sie tytana, czy jak tam sie to zwalo, bo mnie odstraszyla akcja z pitagorasem, czy jak on sie nazywal), GoW III kupilem ed rozszerzona, czy jak ona sie nazywa, i skonczylym 1 raz...

Zostaly mi edycje z psp w wydaniu na ps3, ktore leza nieodfoliowane od ponad roku w szafie.

Na cale moje szczescie nie przeszedlem jeszcze Castlevanii na ps3 i mysle, ze przechodzac ja bede sr.al ze szczescia.

Opublikowano

System walki słabszy niż w God of War II (zubożony o kilka combosów), który i tak do jakiś technicznych nie należy (ot łupanka, żeby było fajnie i efektownie)

A jednak to w trójce można tworzyć lepsze i bardziej złożone combo.

http://www.psxextreme.info/topic/94084-god-of-war-wstapienie/page__st__820#entry2762121

Opublikowano

bezkitu grał ktoś w ogóle w pl dubbingiem?

Ja gralem z PL dubbigniem bo nie dosc, ze sam kratos byl dla mnie najwiekszym idiota w gierkach video, to jeszcze ten murzynski ryk dodatkowo mnie dobijal. IMO Linda dal rade, w dupie mam hejterow. Dla mnie jeden z naprawde niewielu dubbignow, ktore podobaly mi sie bardziej niz oryginal.

[*]

Opublikowano

<old shit>

http://www.youtube.com/watch?v=Dlos9iOm7Jo

</old shit>

xD

Nie miałem pojęcia, że te ich prezentacje były tak żałosne.

my body is ready xDDDDDDD

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

a to nie wiedziałeś że sygnał z wiilota był zakłócany przez ilosć telefonow komórkowych na konfie? XD

Opublikowano

God of War 3 przynajmniej nie bylo nudne jak przehajpowane GTA IV

spedzajac na oko 300 godzin z ta gra w samym singlu, konczac ja 3 razy trudno jest mi powiedziec ze jest przehajrpowana. GOW3 moze nie byl najgorszy, ale ukonczylem go raz i szybko sprzedalem. kwestia subiektywnego odczucia. niektorzy lubia Ojca Chrzestnego, a inni 50 Twarzy Grey'a i kazdy ma w (pipi)e opinie drugiej strony, skoro czerpie zdrowa i prawdziwa satysfakcje z zabawy.

Opublikowano

Do 7 maja GOW:A będzie "dzierżyć" ten tytuł

Opublikowano

Nie

Opublikowano

Hahaha PS3 Wins GoW:A i TLoU Graficzne killery zjadajace xO ( zydboksa ) na sniadanie !!!!

Halo Sralo !!!!

Mendrek juz pewnie z 10x podjechal na recznym

Opublikowano

Do 7 maja GOW:A będzie "dzierżyć" ten tytuł

A co niby 7maja wychodzi?

TLOU

Opublikowano

Aha, spoko. Szkoda, że jakoś mnie ten tytuł znacząco nie jara. Choć zagrać kiedyś z pewnością będę chciał.

Opublikowano

Nie mogę się doczekać fajerwerków id ND i SM na PS4. Jeśli architektura będzie łatwiejsza do ogarnięcia no można liczyć na miazgę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.