Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

będziecie sie jarać tlou a my xboxciki kilka miesięcy po tym już będziemy grać na nowym sprzęcie gdzie grafika będzie urywać pupkę itp , sonyboty będą się gryzły i grały w uncharteda 3,5 i jeszcze rok może dwa czekania na ps4 które pewnie okaże się tak samo niewypałem jak ps3 gdzie gry będą wygladały jak kaszanka z wodą a komunikacja głosowa będzie leżała i wołała o pomstę. Jak zawsze to X będzie liderem a wy możecie się tylko pucować że ps3 jest jeszcze potrzebne na rynku kiedy nowy xbox szaleje i zgarnia wszystko ;].

jeśli forum neo+ sie jednak ostanie i sobie z tąd pójdziecie to zabierzcie ze sobą borobora i dadiego, bedziecie mieli świetnych kompanów do dyskusji

Ma zabrać sam siebie (BoroBoro)?

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Kazub, widac, ze cos cie boli :D

Przykro mi, ze PS3 nie jest tym czym mialo byc.

Opublikowano
Ma zabrać sam siebie (BoroBoro)?

liczba mnoge i odniesienie do neo+ powinny cie naprowadzić na właściwy trop, odniesienie do cytatu z borobora może być mylące, fakt

Kazub, widac, ze cos cie boli

bolą mnie jedynie troche plecy po wczorajszym treningu ale wątpie żeby było to widoczne

Przykro mi, ze PS3 nie jest tym czym mialo byc.

tobie jest przykro no i co poradzisz. mnie z koleji nie interesuje czym ps3 miało być tylko czym jest. nabyłem swoją konsole niespełna dwa lata temu i jestem z niej zadowolony, jestem zadowolony z exów,korzystam z odtwarzacza blurej odpalając filmy, od święta odpale jakąś gre w online, ciągne gierki z plusa i mi pasują,zamulające xmb mnie tylko w(pipi)ia

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Ja mam 3 stacjonarki, handhelda i iPada, na którym też gram. Nie jestem bezrobotny. Co Ty ma to Lucek?

Opublikowano

xmb mnie tylko w(pipi)ia

Przeglądarka mogłaby być zdecydowanie lepsza

Opublikowano

przeglądarka w konsoli jest dla mnie na tyle opcjonalny bajerem że mi to wisi

Opublikowano

co nie znaczy, że ma być wciśnięta na odpie.rdol. na xie przeglądarka (jak na konsole) działa bardzo sprawnie

Opublikowano

Ja mam 3 stacjonarki, handhelda i iPada, na którym też gram. Nie jestem bezrobotny. Co Ty ma to Lucek?

Oprocz tego, ze targujesz sie o glupie 5zl, to 3DS odpalales rzadko z tego co widzialem na liscie. Na wii ukonczyles mario, zelda= zbiera kurz. Ruchu na lajwie rowniez nie widac- ale pisales, ze online masz gdzies. Pozostaje ps3 na ktorym grasz w gry z plusa i kupujesz po(pipi)ki za dolara na appstore dla ipada- dobre w trakcie uwalniania orki.

Opublikowano

będziecie sie jarać tlou a my xboxciki kilka miesięcy po tym już będziemy grać na nowym sprzęcie gdzie grafika będzie urywać pupkę itp , sonyboty będą się gryzły i grały w uncharteda 3,5 i jeszcze rok może dwa czekania na ps4 które pewnie okaże się tak samo niewypałem jak ps3 gdzie gry będą wygladały jak kaszanka z wodą a komunikacja głosowa będzie leżała i wołała o pomstę. Jak zawsze to X będzie liderem a wy możecie się tylko pucować że ps3 jest jeszcze potrzebne na rynku kiedy nowy xbox szaleje i zgarnia wszystko ;].

co racja to racja :thumbsup:

Jak sam MS mówił xbox1 przetarcie szlaków, x360 wyrobienie marki, nowy X dominacja na rynku konsol. Wszystko idzie według ich planów, żadne płacze kiszonych ogórów i innych kazubów nie pomogą :)

Opublikowano

Ciekawostka:

w tym roku na xbl wyjdzie 146gier więcej jak na psn :)

Indie ^^,

Opublikowano

więcej perełek na XBLA niż minisów na PSN ? Nieźle jak na rok w którym będzie następca 360 :)

Opublikowano

To spekulacja, choć już jest 27 ^^,

Troszeczkę beki z Indie(wybrane te najgorsze):

Opublikowano

Oprocz tego, ze targujesz sie o glupie 5zl, to 3DS odpalales rzadko z tego co widzialem na liscie. Na wii ukonczyles mario, zelda= zbiera kurz. Ruchu na lajwie rowniez nie widac- ale pisales, ze online masz gdzies. Pozostaje ps3 na ktorym grasz w gry z plusa i kupujesz po(pipi)ki za dolara na appstore dla ipada- dobre w trakcie uwalniania orki.

Targuję się, bo to moje 5 zł i moje prawo do targowania. Na 3DS ukończyłem Mario 3D Land i Zeldę. Nie widzę, póki co, dla siebie więcej gier więc na siłę mam grać? Na Live nie gram, nie bawi mnie to. Plusa na Playstation nie kupiłem, bo ta usługa totalnie nie jest dla mnie. Na Wii ukończyłem dużo więcej gier niż Zelda i Mario, obecnie Wii się nie kurzy, bo gram w Metroida i próbuję w Xenoblade. Na iPadzie ukończyłem Baldura, sporo gram w Bastion, Plants vs Zombies, Angry Birds Star Wars, a wczoraj kupiłem Clash of Heroes, jedną z najlepszych gier ever. Jeszcze kilka innych giereczek do tego mam.

No i nadal nie jestem bezrobotny, więc nie mam wiele czasu. Ale też nie narzekam jak jakaś konsola leży nieużywana przez miesiąc, czy dłużej. Niech sobie leży. Wyjdzie coś świetnego to przyjdzie na nią czas. Chyba lepsze to niż granie na siłę w cokolwiek, bo najlepsze gry pokończone, a konkurencji nie kupię, bo nie.

Opublikowano

Ciekawostka:

w tym roku na xbl wyjdzie 146gier więcej jak na psn :)

Indie ^^,

Gry z XBLIG są przereklamowane. Dobre pozycje można policzyć na palcach jednej ręki - co XBLA, to XBLA. Sam nawet popełniłem kilkanaście recenzji gier z XBLIG:

Blocks That Matter

Dead Pixels

Opublikowano

Czy tylko dla mnie andrew kisiciel ogórów z dnia na dzień robi się coraz bardziej oderwany od rzeczywistości? Co kolejny post to bełkot pełen bzdur i fatalnie wyciąganych wniosków. Andrzeju poważnie, weź ty się ogarnij.

Opublikowano

Temat już się zmienił, ale mimo wszystko :

Szczególnie że poziom aktorów dubbingujących w Polsce jest taki wysoki że ja pjerdole.

Poza Boberkiem, które też już zbrzydł i można łatwo go rozpoznać to nie ma nikogo wyróżniającego się w Polsce który operuje swym głosem tak, że nadaje postaci indywidualny charakter. Usłyszysz znajomy głos to od razu ci się włącza myśl "o to <nazwisko> z gry/filmu x"

A teraz pomyśl że za tymi dwoma postaciami stoi ten sam facet

ec490ea1dbff10b3.jpg

Marcus_Fenix.png

Równie dobrze mogę napisać "a teraz pomyśl, że za tymi dwiema postaciami stoi ten sam facet (głos)" :

bajki-kaczor-donald.jpg

Uncharted-drakes-fortune.jpg

Opublikowano

MaZZ: Podobno, przez światowy kryzys gospodarczy, zapotrzebowanie na kiszone drastycznie spadło, a ludzie coraz częściej wybierają konserwowe. Andrew stara się jednak odnaleźć w nowej rzeczywistości.

Keep up the good fight!

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Czy tylko dla mnie andrew kisiciel ogórów z dnia na dzień robi się coraz bardziej oderwany od rzeczywistości? Co kolejny post to bełkot pełen bzdur i fatalnie wyciąganych wniosków. Andrzeju poważnie, weź ty się ogarnij.

To xboty są oderwane od rzeczywistości twierdząc że ps3 ma słabe exy w 2013 roku i granie w gry za pół darmo dzięki ps plus jest passe. Natomiast płacenie za granie online na x360 jest cool a potem żebrzą o kodzik na 24 godziny.

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

To xboty są oderwane od rzeczywistości twierdząc że ps3 ma słabe exy w 2013 roku i granie w gry za pół darmo dzięki ps plus jest passe. Natomiast płacenie za granie online na x360 jest cool a potem żebrzą o kodzik na 24 godziny.

Wybacz że mnie taka refleksja naszła akurat po przeczytaniu posta w innym temacie, jakoby PS4 miałoby zapewnić lepsze doznania wizualne niż high endowy PC z 2015 roku.

Opublikowano

Wybacz że mnie taka refleksja naszła akurat po przeczytaniu posta w innym temacie, jakoby PS4 miałoby zapewnić lepsze doznania wizualne niż high endowy PC z 2015 roku.

http://www.youtube.com/watch?v=yRhq-yO1KN8

Od 1:34 jest wytłumaczenie.

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Leżem i kwiczem :D Tłumaczenie twórcy Dead Space 3 na tema mikrotransakcji :P

“There are action game fans, and survival horror game fans, who are 19 and 20, and they’ve only played games on their smartphones, and micro-transactions are to them a standard part of gaming. It’s a different generation. So if we’re going to bring those people into our world, let’s speak their language, but let’s not alienate our fans at the same time.”

http://www.fmvmagazine.com/?p=14916

Opublikowano

DS umarł po pierwszej częsci EA rak który toczy rynek gier zbiera żniwo :(

Opublikowano

Najżałośniejsze wyłumaczenie jakie od dawna słyszałem. mam szczerą nadzieję, że gra się nie sprzeda, a pomysł nie zostanie rozpowszechniony wśród innych wydawców. marzyć sobie można. mikrotransakcje w grach to jedno z tych rzeczy, które może sprawić, że odechce mi się już grać i pozostane przy Nintendo

Opublikowano

A co maja mikrotransakcje do sprzedazy ogolnej? Niech DS3 sie dobrze sprzeda, a z mikrotransakcji ludzie niech nie korzystaja. Dzizas...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.