Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Dlaczego SE nie wypuści Legend of Mana w HD do dziś nie wiem.

Narysowanie tylu grafik w 2D "trochę" by kosztowało. To nie 3D, tu nie da się po prostu podnieść rozdziałki tekstur

Opublikowano

CoverReg610.jpg

To wyjdzie i możemy podziękować już tej generacji.

Wszystkie te EKSKLUZIWY, czy to wyścigówki, czy może 8 godzinne strzelanki, są niczym przy tym kolosie.

Opublikowano

A co będzie jak kampania w GTA V będzie na 8h?

Opublikowano

Niedługo VGA i Rocksteady zapowiada kolejnego Batmana. Dopiero wtedy będzie koniec tej generacji.

Opublikowano

Niedługo VGA i Rocksteady zapowiada kolejnego Batmana. Dopiero wtedy będzie koniec tej generacji.

To będzie gra o Justice League sorry.

Opublikowano

Koniec generacji? Naughty Dog o tym zadecyduje.

Screen-shot-2012-08-14-at-7.jpg

Opublikowano

To będzie gra o Justice League sorry.

To tylko plotki, tak samo jak te, że miał być prequel Arkham Asylum.

Opublikowano

ciach

To wyjdzie i możemy podziękować już tej generacji.

W przypadku xo na pewno.

Opublikowano

Z tym nowym Batmanem od Rocksteady to tak na serio czy tylko ploty?

No własnie, ciekawe czy w tym roku na VGA pokażą jakieś nowe IP czy skupią się już tylko na jak najlepszych pokazach najbardziej oczekiwanych gier. Pewnie Keighley pewnie niebawem znowu zacznie się bawić w medium na swoim twitterku. Pamiętam jak w ubiegłym roku trąbił o wielu nowych grach.

Opublikowano

Idzcie sie fapowac nad GTA V do odpowiedniego tematu ładnie proszę :blush:

Na razie to tylko plotki , wiadomo tylko że nad czymś dłubią i tyle.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

A to nie było jakoś przy premierze Arkham City informacji, że studio na jakiś czas zamierzało dać sobie spokój z ta marką? Chociaż z drugiej strony nie zarzyna się kury znoszącej złote jaja. Jak dla mnie nowy Nietoperz mógłby się ukazać równo za rok, i nawet niech gameplay pozostaje bez zmian, bo jest po prostu świetny.

Opublikowano

No własnie, ciekawe czy w tym roku na VGA pokażą jakieś nowe IP czy skupią się już tylko na jak najlepszych pokazach najbardziej oczekiwanych gier. Pewnie Keighley pewnie niebawem znowu zacznie się bawić w medium na swoim twitterku. Pamiętam jak w ubiegłym roku trąbił o wielu nowych grach.

Arkham City 2 razy pokazywali na VGA, z czego za pierwszym razem to był w ogóle debiut, gdy gra jeszcze nazywała się Arkham Asylum 2.

Opublikowano

No całkiem możliwe, nowy Batman na starcie nowej generacji na UE4 byłby OK.

Opublikowano

Patrząc na to przez pryzmat sukcesu Arkham City, stawiam jeszcze na tą generację. Ale byłaby jazda, gdyby nowy Batek podzielił w tej kwestii los drugiej Bayonetty, czyli wyłączność dla Wii U.

Opublikowano

Bayonettę sponsoruje Nintendo, więc jest ex. W przypadku Batmana nie ma takiej potrzeby, skoro 2 części rozeszły się w 14mln razem.

Opublikowano

Ale byłaby jazda, gdyby nowy Batek podzielił w tej kwestii los drugiej Bayonetty, czyli wyłączność dla Wii U.

Masowy dupo-ścisk by panował :rofl2:
Opublikowano

Bayonettę sponsoruje Nintendo, więc jest ex. W przypadku Batmana nie ma takiej potrzeby, skoro 2 części rozeszły się w 14mln razem.

Nintendo za taki układ musiałoby zapłacić Warnerowi bajońską sumę. Osobiście akcję nowego Batmana widziałbym albo w Blackgate albo sandboks pełną gębą czyli Gotham.

Edytowane przez Nemesis US

Opublikowano
Patrząc na to przez pryzmat sukcesu Arkham City, stawiam jeszcze na tą generację.

Jest jeszcze lepsze rozwiązanie - premiera zarówno na X360/PS3 jak i next-geny (grafika na miarę pctów). Nie zdziwiłbym się, jakby wszystkie przyszłojesienne blockbustery multiplatformowe czyli BF4, MW4, DA3, Watch Dogs, Saints Row 4, ponoć też Just Cause 3 będą wydawane właśnie w ten sposób.

Opublikowano

W takim układzie na nowych maszynkach mielibyśmy chyba tylko full HD, bo wątpię, żeby nawet najwięksi wydawcy bawili się w takie coś. Z drugiej strony zyski mogłyby być nie małe.

Opublikowano

Ej, a ja nie wiem, co chcecie od poprzedniej generacji. Ja mam coś takiego, że od pewnego momentu gry mi po prostu pasują. Jakoś od 2003 roku szpile na PS2 zaczęły wyglądać na tyle przyzwoicie, że nie odrzucały sprzed telewizora (bo te początkowe gierki z 2001 roku np. przypominają trochę produkcje na PC z poprzedniego stulecia). Już takie RE4 wyglądało po prostu dobrze, dla mnie. Oczywiście, nowa generacja wygląda nieskończenie lepiej, choć po tych 7 latach można już powoli kręcić nosem. Nie wiem, ja mam coś takiego, że jak gra jest dobra i nie odrzuca archaizmami, to oprawa graficzna jakoś schodzi na drugi plan. Trochę jakbym wysyłał mój zmysł estetyczny w podróż w czasie i jak się dobrze wkręce, to potrafię się zachwycać grafiką RE4, FF XII czy rozbudowaniem GTA SA mimo, że X360 stoi metr obok ;).

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Grafika z PS2 jest jak najbardziej ok, razi po prostu rozdzielczość(na telewizorze HD nie wygląda to po prostu zbyt fajnie ), dlatego podoba mi się opcja kupienia gry w wersji HD.

Edytowane przez Moldar

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.