Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Prawda jest taka, że ludzie wraz z nową generacją oczekują gruszek na wierzbie a w praktyce nie zmieni się nic poza oprawą. Wątpię, żeby nagle devi zmieniali specjalnie sprawdzone formuły. Oczywiście, pojawi się szereg nowych animacji, itd. ale nic poza tym.

Edytowane przez Nemesis US

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

I nagle wszystkie Xboty zapomniały o Halo bo pojawiła sie okładka z GTA V XDDDDDD

Opublikowano

Osobiście akcję nowego Batmana widziałbym albo w Blackgate albo sandboks pełną gębą czyli Gotham.

Dla mnie to bez różnicy, ale raczej już z obranej drogi z otwartym światem nie odejdą.

Opublikowano

Smęty, smęty...

1tlcpi.jpg

Ciekawe w co teraz PSboty grają, my Xboty jak widać mamy sam syf na topie :confused: Dobrze, że MS nie robi więcej swoich gównianych gier, bo reszta TOP10 też by tak wyglądała...

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Smęty, smęty...

1tlcpi.jpg

Ciekawe w co teraz PSboty grają,

Assassins Creed 3,BF3/MW3,FIFA 13,Need for Speed,Dishonored i wiele wiele innych.

Opublikowano

Pewno chodziło ofc o exy :)

Uprzedzę Daddiego

lbpkarting.jpg

Nie no co ty, po co grać w syfiaste ex'y.

Opublikowano

Jestem w szoku, od 3 stron nikt nie próbuje polemizować z Mendrkiem, Boro nie napisał żadnego zretardowanego posta i od razu temat zaczyna mieć sens.

Opublikowano

Minecraft pewnie to też ex na xboxa. Pomijam fakt że odpali go bardzo stary komputer

Opublikowano

Jestem w szoku, od 3 stron nikt nie próbuje polemizować z Mendrkiem, Boro nie napisał żadnego zretardowanego posta i od razu temat zaczyna mieć sens.

ten temat nigdy nie miał sensu...

Opublikowano

A tylko Ty Don w Minecrafta naku.rwiasz :(

No niestety ostatnio tylko sprawdzałem ile mln graczy na leaderboardsie jest w Minecrafcie i nabiłem 35h w jakimś X-com'ie :(

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Minecraft pewnie to też ex na xboxa. Pomijam fakt że odpali go bardzo stary komputer

Chyba w Minecrafta nie grałeś nigdy Lolnel, bo do tej gierki, by naprawdę komfortowo grać, to przydałaby się całkiem niezła maszyna.

Opublikowano

Nie kracz bo zapeszysz :whistling:
Opublikowano

Grałem. Nawet mój stary komputer z 2GB RAMU odpalał Minecrafta i grało się całkiem ok(pogralem z 2h i znudzilo mi się)

Edytowane przez Lionel

Opublikowano

ten temat nigdy nie miał sensu...

No wiadomo, z założenia. Ale teraz przynajmniej nie mam wrażenia, że cały czas czytam tą samą stroną. Pewno ten stan potrwa do następnego posta M

Opublikowano

silence.....GTAV (pipi)a!!!!!!!!!!!!!!!!!

edit - zdeeytowane, thx Hela...co to robi z człowieka podniecenie GTAV :P

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

GTA IV+SA+RDR= TEREN W GTA V

Jakim cudem oni to zrobią na tych konsolach?

Opublikowano

Nooo zapowiada się mega ciekawie. To może być najlepszy sandbox w dziejach jeśli spełnią te wszystkie obietnice. Najbardziej mnie jednak męczy... kiedy będzie dostępne w plusie?

Opublikowano

2015,RDR w plusie pojawil się po 2 latach :D

Opublikowano

GTA IV+SA+RDR= TEREN W GTA V

Jakim cudem oni to zrobią na tych konsolach?

tak samo jak w rdr.

Duzy teren i za(pipi)iscie pusty :P

lub wersja na xbox'a:

10 plyt dvd i przymusowa istalka

na ps3

2xbd i instalka :P

Opublikowano

Nie było mnie z tydzień na necie ( :( ) więc po prostu spytam:

jak ogólne przyjęcie Halo 4? Jak się sprzedało?

Opublikowano

87 % na metacritc czyli crap i krasnale a sprzedało się tak jak zwykle czyli zaj'ebiscie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.