Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Już minus od Figaro prawda w oczy kole. bo mało widziałem żeby któs co chwile pisał, że ps4 zamiecie a pełno wpisów jaki to xbot będzie super i ps3 ssie. A większość tych osób widziało tylko ps3 na półce sklepowej i stwierdziło "szkoda, że mnie nie stać z kieszonkowego" pozdrawiam ;) Mam ps3 i miałem xboxa i wybór był jeden jak mam płacić 150 rocznie za nic a tak mogę ograć 30 gier i stwierdzenie, że te gry są wypożyczone jest bez sensu bo na xboxie za taką kasę masz gów.no a tak ograsz sobie przynajmniej jakieś gierki.

No chyba se jaja robisz. A czemu mamy pisać, że ps4 zamiecie? Nic nie wiemy :) Sony już nawaliło przy początku PS3, ludzie są teraz bardziej podejrzliwi i patrzą na wszystko trzeźwym okiem. Pisanie że PS4 zamiecie będzie dozwolone 21ego :)

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Raczej po E3 kiedy dowiemy się jak i  porównamy bebechy obu konsol.

Opublikowano

Raczej po E3 kiedy dowiemy się jak i  porównamy bebechy obu konsol.

Przecież EDGE już potwierdził, że nowy Xbox dla biedaków i cebulaków.

Opublikowano

ps3 w tej generacji jest lepsze, xbox dla grubych dzieci z USA tylko , ps4 pokaże co to konsola do gier ^^

Opublikowano

Nom, Edge jest pro, 9/10 dla nowych aliensow musi cos znaczyc.

EDIT:

A moze to byl EGM ? Kij wie, jedno i to samo ;P

Edytowane przez Ins

Opublikowano

EDIT:

EGM. Edge by dał 9 jakby to była gra od europejskiego developera, chociaż pewne standardy mają.

Edytowane przez Hela

Opublikowano

Gears of War Judgement 8/10 moim zdaniem

Opublikowano

Wiadomo o której jutro ten filmik  nekst generejszyn ?

Opublikowano

Wiadomo o której jutro ten filmik  nekst generejszyn ?

nie, nie wiadomo

było pisane ze 100 razy!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111!!!!!! poszukaj sobie

Opublikowano

EDIT:

EGM. Edge by dał 9 jakby to była gra od europejskiego developera, chociaż pewne standardy mają.

Zelda Skyward Sword  - 10/10

Zelda OoT - 10/10

Super Mario Galaxy - 10/10

Super Mario Galaxy 2 - 10/10

Xenoblade Chronicles - 9/10

i nie są od europejskiego developera ;)

Edytowane przez Bushisan

Opublikowano

EDIT:

Zelda Skyward Sword  - 10/10

Zelda OoT - 10/10

Super Mario Galaxy - 10/10

Super Mario Galaxy 2 - 10/10

Xenoblade Chronicles - 9/10

i nie są od europejskiego developera ;)

Ale ja nie napisałem, że stawiają wszystkim grom z USA/Japonii 4/10. Po prostu czasami mają tendencje do zawyżana ocen niedorobionych gier z naszego kontynentu.

Edytowane przez Hela

Opublikowano

EGM jest amerykańską firmą, więc czemu mieliby faworyzować europejskie gry?

Opublikowano

Ale będzie beka jak jutro jednak nie powiedzą nic o PS4 ^_^

Opublikowano

Internet by spłonął :P

Opublikowano

Beka to bedzie jak pokaza na PS4 tylko The Last Guardian i FF Versus XIII ;)

Opublikowano

Ciekawi mnie czy jak Sony jutro rozyebie system - w sensie nowe, niszczące IP, piękne ps4, zasyp wspaniałych info - to najbardziej zatwardzali fanboye MS przestaną być sceptykami. PRZYZNAJĄ WROGOWI PLUS. No i czy Yeti i Mendrek popełnią euforyczne harakiri. 

Opublikowano

Ale plus za co? Że zapowiedzieli produkt, o którym wszyscy wiedzą, że będzie :P?

Opublikowano

Chodzi o to jaki będzie. Zakładając wersję bardzo hurra. 

Opublikowano

Ja tam się cieszę, jak jakakolwiek firma zapowiada konsolę i jak co generacja wybiorę najfajniejszą według mojej osoby. 
Nigdy nie przekreślam innej platformy. 

Opublikowano

Dla mnie w ogole sukcesem jest to, ze bedzie oficjalna zapowiedz nowego sprzetu. Ta generacja trwa stanowczo zbyt dlugo.

Opublikowano

Nom, mogli coś już zacząć pokazywać z pół roku temu. Przeciąga się wszystko.

Opublikowano

Dla mnie w ogole sukcesem jest to, ze bedzie oficjalna zapowiedz nowego sprzetu. Ta generacja trwa stanowczo zbyt dlugo.

Dokladnie, czas najwzyszy na jaks zmiane, mam nadzieje ze jutro zapowiedza wreszcie to PS4, MS pewnie z riposta dlugo tez nie poczeka (oby nie czekali do E3) i wszystko zacznie sie wreszcie krecic nowym (oby lepszym) kierunku.

Swoja droga wszystkie wojny nt konsol zaczna sie od nowa, because, "war, war never changes" :D.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Nowy sprzęt to mogli już pokazać na początku 2012. I tak wyjątkowo długo czekalibyśmy na nextgeny.

Jak myślicie ps4 i x720 też będą tak długo na rynku zanim wyjdzie ps5 itd. ? Niestety, ale mam złe przeczucia, że tak będzie ;/

Edytowane przez terror

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.