Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Sony zapewniło że nie chce walczyć z używkami. Nie będzie wymagane podpięcie do sieci. MS jest pod ścianą, i raczej nie będzie robił psikusów.

Podoba mi się krok w stronę social gamingu. Konsole były zawsze symbolem multiplayera (od początków miały minimum dwa kontrolery), ale wraz z rewolucją sieciową gdzieś byliśmy multi, lecz tak naprawdę single. Każdy więc krok do odbudowy uczucia grania w gronie jest dobry. 

Sieć w PS4 będzie płatna, ale czuję że samo granie online nie, tylko te bajery sieciowe.

Z tymi używkami nie do końca wiadomo, na engadget wspomniane było. Konsola grę używaną ODPALI, ale czy będziesz mógł od razu grać? To nie zostało jeszcze potwierdzone niestety.

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Sony nie będzie blokować,ale wydawcy mogą(tak jak to jest z Online Passami)

Opublikowano

My tu pitu pitu o next genach, a PS3 zamierza pożyć ;) Nie dość że wyjdzie (miejmy nadzieję ulepszone) Diablo 3 - które może nie spełniło oczekiwań, ale komputrowcy się lubią tym posiłkować w walce na gry. To teraz jeszcze Plus dowalił do kotła. Dead or Alive 5 (lubię bijatyki, więc jak dla mnie wypas), Mass Effect 3 (mogli dać dwójkę... Tak czy owak, nie przepadam... Ale skoro dali ;p ), i Joe Danger 2. Na Vitę MGS HD i Puddle.

Plus <3

Opublikowano

haha czyli uzywke odpalimy ale by w nią zagrać możliwe ze trzeba bedzie wykupic jakis firstbuy pass za np 29zł....a potem jeszcze online pass za drugie 29zł.....albo łaskawie oba w pakiecie za 49zł z zniżką :P

Opublikowano

Słaba oferta w plusie na ten miesiąc, ale Mendrek jak zwykle fapuje nad Sony, hihi. 

Opublikowano

My tu pitu pitu o next genach, a PS3 zamierza pożyć ;) Nie dość że wyjdzie (miejmy nadzieję ulepszone) Diablo 3 - które może nie spełniło oczekiwań, ale komputrowcy się lubią tym posiłkować w walce na gry. To teraz jeszcze Plus dowalił do kotła. Dead or Alive 5 (lubię bijatyki, więc jak dla mnie wypas), Mass Effect 3 (mogli dać dwójkę... Tak czy owak, nie przepadam... Ale skoro dali ;p ), i Joe Danger 2. Na Vitę MGS HD i Puddle.

Plus <3

Jeszcze jesienią premiere w Europie będzie miała Disgaea 2

Opublikowano

Słaba oferta w plusie na ten miesiąc, ale Mendrek jak zwykle fapuje nad Sony, hihi. 

oO

Opublikowano

(pipi)a jeszcze mi się nie udało szczęki z podłogi podnieść :O masakra, chyba pokochałem sony :o <3 :wub:

Opublikowano

Dobre! W tej chwili chcialbym miec ps3, bo doa5 (zarowno na X jak i na ps3) jest prawie martwe online, a zycie pokazalo, ze to co trafia do plusa ozywa z 10krotna moca.

Opublikowano

trafisz na ComaPL, i jego "I will not be able to control myself" i sie odechce grac w doa xD

Opublikowano

Mendrek to noskill

Opublikowano

jak dostanie na plusa to stanie na rzęsach aby być pro

Opublikowano

Plus <3

Granie w serię Mass Effect od 3 <ok>

Ludzie jak chcecie konieczne zagrać w tego ME3 to zagrajcie najpierw w 2(grosze teraz kosztuje i komiks jest streszczajacy 1) i potem w 3 ;)

Opublikowano

Mendrek to noskill

Kiedyś chwalił się że jest w pierwszej setce graczy virtua fighter 5

Bo tyle ludzi w to gra.

Opublikowano

Gdzie uciekł Mazzeo? xD

Przeszedł już 3 etapy akceptacji że PS3 to najlepsza konsola tej generacji.  Jest już w 4 fazie i jest najcięższy etap podczas którego gra w god of war 3. Jest w depresji ponieważ zrozumiał że przez 6 lat zapłacił microsoftowi 1000 złotych praktycznie za nic. Bardzo żałuje że dopiero teraz poznał moc PS3. 

- zaprzeczenie

- gniew

- negocjacje

- depresja

- akceptacja

Po cięzkiej depresji przyjdzie czas na ostateczną akceptacje i na forum wróci nowo narodzony MaZZeO[PS3].

Trzymaj się MaZZeo[PS3] !!!! 

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Mendrek to noskill

Kiedyś chwalił się że jest w pierwszej setce graczy virtua fighter 5

Bo tyle ludzi w to gra.

Zagralibyscie ku.rwa a nie pier.dolili to bylyby 102 juz.

Opublikowano

Sony nie będzie blokować,ale wydawcy mogą(tak jak to jest z Online Passami)

HEHE

Czyżby nastąpić miał zwrot akcji niczym w kultowym filmie "Se7en" Davida Finchera? Wczoraj byliśmy pewni, że na PlayStation 4 odpalimy gry kupione/pożyczone od kolegów, natomiast dziś okazuje się, że wcale tak być nie musi. Podczas rozmowy z serwisem GameSpot "rozpruł się" sam Shuhei Yoshida. 

Podczas rozmowy z serwisem Yoshida przyznał, że wprawdzie PS4 nie będzie blokowało używanych gier, jednak być może wydawcy będą dołączać do swoich tytułów specjalny kod. Zaznaczył przy tym, iż będzie to wówczas decyzja wydawcy, a nie Sony.

Oznaczać może to dwie rzeczy. Albo wydawcy w dalszym ciągu wprowadzać będą online-pass, który będzie niezbędny, aby skorzystać z części zawartości danej gry (np. multiplayera), albo bolesne "ciach" spotka całą używkę. Miejmy nadzieję, że tak się nie stanie.
Opublikowano

Mazzeo nie ma czasu na gierki i męczy się od 2 tygodni z god of warem.

jestem po zabiciu Hery w labiryncie, dużo jeszcze zostało?

Tak z 1/4 jeszcze, ta gorsza niestety

(poza walką 2D z Zeusem).

Opublikowano

Bo tak i już? A kto się zawsze nabija w sytuacji, kiedy na konsole SONY zapowiedzą jakiegoś exa, a paru fanobi już trzepie gruchę do paru literek?

W sumie pytam xbota, więc znam już odpowiedź .

Opublikowano

Bo tak i już? A kto się zawsze nabija w sytuacji, kiedy na konsole SONY zapowiedzą jakiegoś exa, a paru fanobi już trzepie gruchę do paru literek?

W sumie pytam xbota, więc znam już odpowiedź .

Jaranko PGRem jest wporzo bo poprzednie części były mega.

Jaranko Drive Clubem jest śmieszne, gdyż Motorstormy to przeciętniaki z zadatkami na crap.

Opublikowano

Jaranko PGRem jest wporzo bo poprzednie części były mega.

Jaranko Drive Clubem jest śmieszne, gdyż Motorstormy to przeciętniaki z zadatkami na crap.

Przeciętniaki, dobre sobie, apocalyspe może im nie wyszedł, ale rozgrywka w każdej części była świetna i bardzo miodna

Edytowane przez Moldar

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.