Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

W ogóle sorry jak ty oceniasz całą serię po zagraniu w dwa dema i

obejrzeniu gameplay'u na yt czy tam innym serwisie, to twój komentarz

znaczy tyle samo co Mendrka.

Gra wygląda ładniej i jeździ się lepiej w pełniaku? Pytam poważnie, aczkolwiek wątpie bo to się nie zdarza raczej.

Nie wiem jak jest w przypadku dema M1 (bo od razu grałem w pełną), ale w przypadku Pacific Rift demo to była jakaś stara pokazówka z E3 z roku przed premierą samej gry i jest znaczna różnica między tym jak prezentuje się demo, a jak pełna wersja.

Tak, to prawda.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?p=12789925#post12789925

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Motorstorm 2 jest awesome. Piękna grafa, świetny soundtrack, adrenalina i fajne miejscówki. Szkoda że gra oszukiwała :P

Opublikowano

Pacific Rift do teraz robi wrażenie i potwornie wciąga. Osoby, które twierdzą, że ta gra ma niedopracowany model jazdy albo grały w inne gry, albo nie dawały sobie rady na torze. Zarówno oprawa, OST jak i gameplay do dziś porywają.

Opublikowano

Apokalipsa też trochę oszukuje. Na przykład. Ostatnie okrążenie,jestem 1 wyjazd z tunelu i nagle mnie doganiaja lub uderza mnie :D

Opublikowano

Ja ostatnio jak przysiadłem dość sceptycznie nastawiony do Apokalipsy to od konsoli odszedłem dopiero po trzech godzinach. Niby jest gorsza od PR ale wciąga a chyba o to właśnie chodzi. Szkoda, że mieli takiego pecha z premierą. Co do oprawy to jest całkiem ok i narzekanie, że to wygląda jak z PS2 jest trochę na wyrost.

Opublikowano

fakty:

- pure ma lepsze oceny od motorstormów

- ms1 świetny, ms2 gorszy, ms3 crap

Fakty są takie, że:

Pure na X360 ma lepszą średnią od motorstormów dzięki  serwisom xboxowym (co wystarczy sobie sprawdzić w reckach). Pure na Ps3 nie ma lepszych ocen niż Motorstorm. Wniosek?

Pure był taki za(pipi)isty, że pomimo braku konkurencji na Xie, nikt się nim nie interesował. Wiecie, to jak ostatni Twisted Metal. Wniosek?

MS singiel, MS2 multi, MS3 zgodzę się.

Pure  2,4mln  na x360  

MS1  3,7mln  

MS2  1,2mln  

MS3  0,3mln

TM     0,6mln

ok

Pure na ps3 ma lepsze oceny od wszystkich MSów poza MS1 którym był nowością w 2006.

Opublikowano

Pure był dodawany do bundla z xboxem więc pozdro. 

Opublikowano

Pure był dodawany do bundla z xboxem więc pozdro. 

new-sku-spyshot.jpg

starteryw8.jpg

ps3motorstormmain.jpg

ps3-motorstorm-bundle.jpgMS_APS3.jpg

pozdro

Opublikowano

odpowiem w CW

edit. O proszę abrakadabra, mówisz, masz :D

Jak wygląda sprzedaż Pure na PS3? Ktoś przypomina sobie jak wyglądała sprzedaż Pure na Xa przed

1348138526_440158429_2-Pictures-of--PURE

?

Ktoś kupił Xa dla tej gierki? Ktoś oprócz Mazzeo w nią grał ( w sensie wiecej niż 5 minut)?

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Daddy, ja sam kupiłem swoje PS3 właśnie w bundle'u z pierwszym MS i Tools of Destruction. 

Edytowane przez Nemesis US

Opublikowano

Ten sam zestaw mam z wersji 80GB, serio jak ktoś może się czepiać Pure że był w bundle packach x360 podczas gdy kartony ps3 pękały od wypychania motorstormami.

Jedynka była najlepsza, ten klimat i kaniony, dwójka już mi nie podeszła a ms3 to zarżnięcie serii jak z fable3.

Opublikowano

Ja ostatnio jak przysiadłem dość sceptycznie nastawiony do Apokalipsy to od konsoli odszedłem dopiero po trzech godzinach. Niby jest gorsza od PR ale wciąga a chyba o to właśnie chodzi. Szkoda, że mieli takiego pecha z premierą. Co do oprawy to jest całkiem ok i narzekanie, że to wygląda jak z PS2 jest trochę na wyrost.

oprawa generalnie jest niechlujna. wydaje mi się, że jest to spowodowane dużą ilością obiektów i efektów. momentami jest brzydka, ale to jeszcze zależy od trasy, np. trasa ze sztormem na dużej prędkości na moim panasonicu wygląda elegancko. no i gra ma naprawdę dobre 3d. gra się w to inaczej niż w inne motorstormy przez ten cały rozpi'erdol, handicap jest ogromny, z początku byłem sceptycznie nastawiony przez chaos, ale im dalej w las, tym lepiej, nawet w multi troche posiedziałem. 

aha, jest przecież jeszcze arctic edge, mój pierwszy kontakt z serią (na ps2), estra gierka 

Opublikowano

A szkoda, że nie udało mi się w tedy dorwać już zestawu Uncharted + Resistance. Przecież Sony praktycznie większość exów zbundlowało. 

Opublikowano

Daddy- Ludzie się czepiają bo sam wstawiasz dane o sprzedaży na xa (dziwnym trafem sprzedaż na PS3 umykqa Twojej uwadze)

Nemesis, czyli jak Microsoft, więc wiesz ;)

Edytowane przez Gość

Opublikowano

odpowiem w CW

Hokus pokus

O Motorstormach i innych Purach i wyższości jednych nad drugimi i innych wojenkach UPRZEJMIE PROSZĘ dyskutować tutaj i tylko tutaj - tamten temat jest poświęcony konsolom i grom nowej generacji - 2 strony pieprzenia do przeniesienia były...

Opublikowano

odpowiem w CW

Jak wygląda sprzedaż Pure na PS3? Ktoś przypomina sobie jak wyglądała sprzedaż Pure na Xa przed

1348138526_440158429_2-Pictures-of--PURE

?

Ktoś kupił Xa dla tej gierki? Ktoś oprócz Mazzeo w nią grał ( w sensie wiecej niż 5 minut)?

na alegro było tego kiedyś od ZAYEBANIA, po 19.99 , ludzie rzucali sie na to jak baby z radomia. mazzeo pewnie też skorzystał.

Opublikowano

Pure przech,uj gierka, szkoda tylko, że dość trudna.

Motorstorm też fpytkę, ten pierwszy oczywiście. Choć trochę monotonny po pewnym czasie.

Ale porównywać je? Trochę różne są te gierki, c'nie.

Opublikowano

Pure wybitny nie jest, tak samo jak Motorstorm. Ten sam kaliber. No ale jest za to sporo lepsze od Apokalipsy.

Opublikowano

Może jak będą opylać Twisted Metal za 19,99, to też ktoś kupi

Opublikowano

W Pure grałem tylko w demko i spodobało mi się. Ostatnio nawet myślałem nad kupnem, podobnie z Pacific Rift, który tutaj na forum był dość popularny.

Opublikowano

Skoro kilka lat temu Pure chodził po 19,99, to teraz dodają jako gratiskę do starterów Heyah.

Tak na poważnie, to Pure to właśnie taki tytuł: spoko, może kiedyś zagram, jak będzie tanio. Dla Motorstorma jednak parę osób kupiło PS3.

Opublikowano

Dla Motorstorma jednak parę osób kupiło PS3.

i był to spory błąd w ich życiu. Motorstorm okazał się mocno "przehajpowany"  ale cóż taki los gier początku generacji

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.