Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

DDR3 xD

beka z xboxów będzie przez całą generację xD

multiplatformy na Xklocu [*]

Kyo*: Większej czcionki nie było? Odpocznij kilka dni, ponownie... Resztę proszę o nie wyzywanie tylko zgłosić gdzie trzeba ;)

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

motorstorm 1 to jedyna gra która skonczyłem  na 100% na ps3, nie nudziłem się ani sekundy, każdy wyścig to było całkowicie inne wyzwanie, cos niespotykanego  w tych czasach, kazda trase i samochod trzeba było poznac naprawde mocno.

Graficznie jest wg mnie przepiekna, ma klimat i dopracowany styl jazdy.

Pewnie kontynuacji nie będzie z powodu braku wolnych podłoży, był piach i błoto, 4 żywioły, miasto i śnieg, chociaż chciałbym znowu tylko pustynie.

Opublikowano

Teraz nie wiadomo kiedy Evolution powróci do tej marki. Z tego co mówił ich przedstawiciel na PS Meeting, nad Driveclub'em myśleli od 9 lat, więc kto wie czy nie jesteśmy świadkami narodzin nowego IP(kosztem starego) w rodzinie PS.

Edytowane przez Nemesis US

Opublikowano

Grałeś w Apokalipsę czy opierasz się na tym co wyczytałeś w Sieci?

Opublikowano

Ojej -_-'

Ojej -_-' Grałem Apocalipse i wbiłem platynę. 

Opublikowano

Podaj PSNid to się zweryfikuje

Opublikowano

Też nie rozumiem skąd ten hejt na Apokalipsę. Gra była bardziej arcade'owa, ale myślałem, że właśnie dlatego schlebi większej ilości gustów. No i ta fabuła :P Debilna historyjka, ale oglądało się fajnie.

Opublikowano

Typical. Apokalipsa zła nie jest, wkręciła mnie solidnie. To, że jest bardziej arcade'owa nie oznacza, że jest crapem, bo do tego określenia w tym konkretnym przypadku jest trochę daleko.

Opublikowano

Nie mogę, bo dostanę bany :>

Opublikowano

Motorstorm 1 jest dla mnie chyba najlepszym racerem tej generacji. Gra mi dała tyle wrażeń, tyle adrenaliny, tyle miodu, ile PGR i Burnout razem wzięte nie dały.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Dobrze Pack aka Diverstigo aka Polek

Opublikowano

m. apocalypse metacritic - 77

zdecydowana większość z pośród 74 recenzji to oceny powyżej 80

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Pomijając Metakrytykę, bez patrzenia na średnią ocen dobrze się bawiłem. 

Opublikowano

A chvj tam, nie chce mieć typa na sumieniu choć go nie lubię. :P

Edytowane przez XM.

Opublikowano

Dobra Pack zwracam honor.

Napisał że Apokalipsa to guwno a platyne wbił :D Ehh...

Opublikowano

Nie pieprzcie, że Talk0 to Divertigo?! o.O Splatynował tyle gier, a nawet jednego poprawnego zdania nie umie sklecić?? Bo zacznę wierzyć, że nadmierne granie faktycznie niekorzystnie wpływa na korę mózgową. Ale to by znaczyło, że rośnie nam pokolenie kretynów :/

Opublikowano

Pure zaje.bista giera. Odpie.rdolijta się od niej.

Opublikowano

Pure zaje.bista giera. Odpie.rdolijta się od niej.

Zgadzam się - dużo bardziej się przy niej bawiłem niż przy MS'ach (chociaż to też solidne gry)... Szkoda że nigdy nie wyszła 2 część :/

Opublikowano

Ta cała gadka o cyfrach, RAMach itd już dała mi ból głowy, a to przecież początek. Mam gdzieś co i ile korzystało z czego i owego. Pokażcie więcej gier! Niech to przemawia do gracza, nie jakieś śmieszne, nic nie znaczące liczby.

Opublikowano

W Pure grałem tylko w demo na PS3 (i troszkę w fulla na Xie) i przynam, że byłka całkiem niezła.. jak na grę o quadach. I to dla mnie ją pogrzebało.. nie interesują mnie takie pojazdy i nie bawi mnie wystaczająco jazda nimi w grze.

MotorStorm 1 to świetna gra. Świetna grafika (nawet dziś prezentuje się bardzo dobrze). Model jazdy i fizyka były całkiem przyzwoite (chociaż szału nie robiły... ogólnie wolałbym w MS'ach model jazdy i fizykę z Dirta 2/3), świetna muzyka i klimat. Jedyne czego brakowało to.. trochę więcej tras i trybów gry (dostępne były tylko Festival i Online.. później jeszcze time trial ale to jak dla mnie w tym wypadku było zbędne). Loadingi też kulały.

Pacific Rift naprawił większość bolączek oryginału. Dużo różnorodnych tras, wicej trybów gry (+ split screen). Niestety kilmat już nie ten... i miał inne swoje bolączki. Graficznie był trochę nierówny... W tym aspekcie najbardziej bolałby słabe tekstury podłoża na 1/2 tras i bardzo niska rozdzielczość cieni. Mimo to nadal stawiam go na równi z oryginałem lub nawet nieco wyżej.

Apocalypse to niestety jak dla mnie... crap... Nie jest godzien nosić nazwy MotorStorm... :/

NIe będę się rozpisywał znowu czemu tak uważam.. jakby kogoś interesowało to tu opisałem dokładnie wrażenia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.