Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Tylko, ze Apokalipsa byla pierwszym MSem, w ktorym nie lewitowalo sie mydelniczkami.

Dla mnie najlepsza, tylko trasy moglyby byc bardziej zroznicowane.

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Chlopaki, wlasnie byl wyciek - demo Killzone chodzilo na 300 mb ram i jednordzeniowym prcu 1,3 ghz. 

:rolleyes:

Opublikowano

Ale herezje głosicie z hejtem na Motorstorma. Jedynka i dwójka potrafiły przyciągnąć na długie godziny. Trójka trochę obniżyła loty, do tego premiera wypadła w pechowym okresie. Motorstorm Pacific Rift to jedyna gra w której rzuciłem padem o podłogę po tym jak przegrałem o parę setnych sekund na ostatnim kółku spychany przez monster trucka. Ten tytuł potrafił mocno frustrować zachowaniem, ale dawał też sporo radochy gdy się wygrywało, a o to nigdy nie było łatwo.

Opublikowano

Tylko, ze Apokalipsa byla pierwszym MSem, w ktorym nie lewitowalo sie mydelniczkami.

Dla mnie najlepsza, tylko trasy moglyby byc bardziej zroznicowane.

Co do tych mydelniczek.. to właśnie było wprost odwrotnie... to w Apokalipsie jeździło (lewitowaóło sie) mydelniczkami beż żadnej masy... praktycznie żadnej różnicy w masie miedzy ciężarówką a mini samochodem miejskim).
Opublikowano

Strach cokolwiek obiektywnego napisać o PS3, bo jeżeli to nie będzie śmieszny gif, bądź pochwała dla Sony, to dupościskowcy z opozu sonyklapów dają minusa :)

Opublikowano

Obiektywność i xboty - dobre sobie  :rofl2:

I jeszcze pisze to gościu, który w listę "wielkich" exów na 360 w tym roku wrzucił jakieś giereczki na kinecta i multiplatformy, które będą także na PS3 xD. Niezła beka z typa.

Opublikowano

Ja grałem trochę w jedynkę, potem próbowałem z Pacific Riftem, zaliczyłem Arctic Edge i na końcu Apocalypse. Arctic był dla mnie najbardziej miodny, raz za ratraki, dwa za przystępny model arcade'a, a trzy bo na nitro dało się całkiem długo popylać (wiadomo, zamarzlina). Dwójka w ogóle mi nie siadła z powodu modelu jazdy, za to Apocalypse dla mnie bardzo dobra gra. Miała pecha słabej bodajże bety (a może to było demo?), a do tego wyszło obok efektowniejszego pod względem wybuchów Split/Second, przez co od razu nasunęła się łatka "słabszego klonu Split/Second", bardzo krzywdząca. Apocalypse ma bardzo dobry system wyzwań, szeroki wybór pojazdów, do tego perki i rangi. Ogółem gra mi się bardzo przyjemnie, w żadnym wypadku nie jest to crap (jak i ocenowo, jak i moim zdaniem). W ogóle plus za ścigacze, oraz utrudnienie gry ciężarówkami (w zasadzie żeby wygrać ciężarówką, trzeba całą trasę praktycznie na jednym rozpędzie przejechać ;p ). Dali go do Plusa, więc polecam zagrać chociażby Plusowiczom.

Opublikowano

Strach cokolwiek obiektywnego napisać o PS3, bo jeżeli to nie będzie śmieszny gif, bądź pochwała dla Sony, to dupościskowcy z opozu sonyklapów dają minusa :)

Chlopaki, wlasnie byl wyciek - demo Killzone chodzilo na 300 mb ram i jednordzeniowym prcu 1,3 ghz. 

:rolleyes:

Wszystko jasne.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

WIdze Figaro, ze jestes mlodziutki i glupiutki, wiec spiesze z tlumaczeniem - wysmiewam sie z sonybotow, ktorzy to wymyslaja coraz to gorsze konfiguracje sprzetu, na ktorym to niby killzone mial smigac.

Juz rozumiesz?

Opublikowano

Uwaga, mój komentarz.

Ja pier.dol.le, ale PS4 to będzie przepotezna maszyna. Na E3 będzie ostateczne KO dla xbotow.

Opublikowano

Nie KO, tylko kupimy sobie ps4, proste.

Nie wszyscy sa tak poyebani jak wy. Chocby m$ pokazal sprzet o lata swietlne wyprzedzajacy ps4 i w nizszej cenie, to i tak u was "inna konsola niz ps nie wchodzi w gre" xD

Opublikowano

Mendrek i Yeti w jednym spali domku... sektę panowie załóżcie, co komentarz to widzę zaślepienie marką Sony. 

Opublikowano

Nie KO, tylko kupimy sobie ps4, proste.

Nie wszyscy sa tak poyebani jak wy. Chocby m$ pokazal sprzet o lata swietlne wyprzedzajacy ps4 i w nizszej cenie, to i tak u was "inna konsola niz ps nie wchodzi w gre" xD

Ciebie widzę bardzo boli, że niektórzy już wybrali PS4 zamiast przyszłej konsoli MS. Chu.j Tobie czy innym do tego. Ich kasa i ich wybór.

Down: No ba.

+ Dodał MODERATOR
Do kolejnych ludzi, którzy chcieliby sobie tu pospamować nie na temat. Darujcie sobie głupi, bezcelowy spam.
Opublikowano

Ja grałem trochę w jedynkę, potem próbowałem z Pacific Riftem, zaliczyłem Arctic Edge i na końcu Apocalypse. Arctic był dla mnie najbardziej miodny, raz za ratraki, dwa za przystępny model arcade'a, a trzy bo na nitro dało się całkiem długo popylać (wiadomo, zamarzlina). Dwójka w ogóle mi nie siadła z powodu modelu jazdy, za to Apocalypse dla mnie bardzo dobra gra.

Ostateczny dowód na to, że PR jest za(pipi)isty.

Będzie niezły fail, jak Killzone na PS4 będzie śmigał w 30 klatkach

Opublikowano

No przeciez to jest juz potwierdzone? 1080p\30fps bedzie.

Opublikowano

Ja grałem trochę w jedynkę, potem próbowałem z Pacific Riftem, zaliczyłem Arctic Edge i na końcu Apocalypse. Arctic był dla mnie najbardziej miodny, raz za ratraki, dwa za przystępny model arcade'a, a trzy bo na nitro dało się całkiem długo popylać (wiadomo, zamarzlina). Dwójka w ogóle mi nie siadła z powodu modelu jazdy, za to Apocalypse dla mnie bardzo dobra gra.

Ostateczny dowód na to, że PR jest za(pipi)isty.

Będzie niezły fail, jak Killzone na PS4 będzie śmigał w 30 klatkach

Bedzie. Ja powiem wam wiecej, pod koniec generacji gry kosztem tego zeby jak najlepiej wygladac, beda w 720p/30fps.
Opublikowano

To ja już obniżam notę za kotletzone'a. 30k/s jako wizytówka nowej konsolki? Całą generację walczyliśmy z marnymi i często niestabilnymi 30 fpsami i w nagrodę dają drugi raz to samo? Dla kogo oni robią te gierki?

Opublikowano

ciekawe ile osób z forum ma przynajmniej te 37 cali że takie ciśnienie na 1080p 

Opublikowano

No a posiadanie wiecej niz 37 to jakis luksus? Chyba standard od co najmniej roku, a co dopiero bedzie za 3 lata.

Opublikowano

Obecnie nie znam żadnej osoby z posiadajacych PS3/X360, u którego w pokoju by nie stało min 37'.

Opublikowano

Teraz TViki 40cali full HD można kupić za 1500zl :P Więc Kazub nie przesadzaj ^^

Opublikowano

37 ale zależy jaki, bo można takiego kupić za 2500 lub za 4000zł. Ja miesiąc temu zmieniłem tv i jeżeli ktoś będzie przed startem nowej generacji to polecam HX850.

Opublikowano

Obecnie nie znam żadnej osoby z posiadajacych PS3/X360, u którego w pokoju by nie stało min 37'.

Ja tak samo, powoli 40 i 42 stają sie za małe i ludzie chcą większych, dlatego 1080p to mus.

Opublikowano

Niedawno byłem u kumpla, TV 46 cali, (pipi)a przecież to jest olbrzym. o_O Nie mógłbym przy takim czymś siedzieć grając, stanowczo, oczy by mnie bolały dzień w dzień. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.