Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Ja miałem 31, teraz zamieniłem na 55, ten stary tv stoi w innym pokoju i teraz nie wyobrażam sobie grania czy oglądania filmów na takim małym ekranie, a przed kupnem nowego tv wydawał się jak najbardziej w porządku.

mam tak samo... 

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Ja osobiście grałem na 42 calówce Philipsa prze 4 lata (wspieram tylko firmy cywlizacji zachodu)

Ty się lepiej zorientuj kto robi te telewizory Philipsa. Już w 2005 oddali prawa do używania marki Philips azjatom, a sami robią żarówki i agd. Telewizory pod marką Philips robi chińska firma TPV Technology. 

Edytowane przez Observer

Opublikowano

hehehehe ja miałem 27 cali hd ready, przesiadlem się na 42cale plazmy 3d i na początku nie ogarniałem wzrokiem i tak sobie myślałem- eeee chyba za duży jednak. teraz następny tv to minimum 60cali będzie u mnie :D

Opublikowano

Byłem dzisiaj u kumpla,który mial Crysisa 3 odpalonego na full detalach. Boże jak ta gra wygląda O_O. Tekstury ostre jak zyleta,twarze(a w szczególnosci Psychola),ta trawa,woda. Jeszcze to wszystko w Full Hd

Opublikowano

Crysis 3 tylko potwierdza, że już najwyższy czas na nextgeny. A jak to samo mówiłem rok temu to wszyscy mówili, że nie prawda bo kupili sobie niedawno ps3 albo x360 i teraz nie będą nowej konsoli kupować xD

Opublikowano

Ja do dzisiaj nie kupiłem PS2 i jestem trochę zły, że już wyszło PS3, a już na maksa się wnerwiłem jak parę dni temu zapowiedzieli PS4.

PS4 powinni już zapowiedzieć min. rok temu, bo ostatni sezon sprawił, że przesiadłem się ponownie na PC. Miejmy nadzieję, że nowa generacja gierek zmusi mnie do zakupu nextgena

Opublikowano

http://epicgames.com/community/2013/02/judgment-vip-season-pass-big-savings-exclusive-content/

Ahahahahahaha, Season Pass do nowych girsów podwaja punkty doświadczenia zdobywane w meczach.

Je.bania w dup.kę graczy ciąg dalszy. Ahahahaha.

nie widze nic w tym śmiesznego, chcesz grać multi to i tak kupujesz season passa bo to się po prostu opłaca a dodatkowym bodźcem dla kogoś może być 2xEXP - dla normalnego gracza to i tak koło ch'uja będzie latać bo lvl w gearsach za dużo nie znaczą.

Opublikowano

A czy cała ta gra to nie jest jeden wielki wyciąg kasy? Przypomina mi to takie pytanie, szukam właśnie takiego skillowego multiplayera nie opartego na XP czy coś, pure skill. Gram w SF4 i to mi się podoba, Ty kontra gracz, waszą bronią jest tylko wasz skill. Myślałem o UT 3, zrobiłem research i okazało się, że serwery na ps3 dalej istnieją, a i nawet gracze się znajdą. Znacie jeszcze inne tytuły?

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

A czy cała ta gra to nie jest jeden wielki wyciąg kasy? Przypomina mi to takie pytanie, szukam właśnie takiego skillowego multiplayera nie opartego na XP czy coś, pure skill. Gram w SF4 i to mi się podoba, Ty kontra gracz, waszą bronią jest tylko wasz skill. Myślałem o UT 3, zrobiłem research i okazało się, że serwery na ps3 dalej istnieją, a i nawet gracze się znajdą. Znacie jeszcze inne tytuły?

Szukasz skillowego multi i grasz na PS3, a nie na X360 czy PC?

Prowokacja jakaś?

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

XP w GoWach nic poza levelem i skinami postaci nie daje, to nie BF3 czy RPG tak więc jeden uj.

Opublikowano

Jaki wyciąg kasy? Wychodzą duże DLC z mapami (które i tak są tansze niż paczki w cod), dlc singlowe i czasem kilka darmowych. Nie widzę w tym większego wyciągania kasy niż robią to inne firmy. 

Sprawdź może CS:Global Ofensive jesli macie go tam na psstore już : D

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Śmieszy mnie coś takiego dlatego (chociaż jest to może trochę śmiech przez łzy), ponieważ praktyki twórców związane z Season Passem są co raz odważniejsze. Na początku płacąc te 20$, miałeś dostęp do oddalonej w czasie zawartości, potem zaczeły się cyrki typu samochodów w FM4 (skoro nie mam dostępu do wyciętych z gry aut, to po co widzę je na liście aut w grze?), a teraz jakieś podwojone punkty EXP.

Boje się po prostu, że skoro na te season passy jest popyt (a wygląda na to, że jest), to kto wie - może za rok, gdy kupimy season pass do nowego battlefielda, to na starcie będziemy mieć 120% życia.

Figaro:

Halo 3 oczywiście.

Opublikowano

Prowokacja jakaś?

Głupia odpowiedź odhaczona, teraz czekam na normalne :)

Halo 3 oczywiście.

Uwielbiam Halo, ale dwójka mi starczy, hehe.

Opublikowano

Ja szukam FPSa do multi gdzie by grało w miarę dużo osób,ale żeby to nie był BF(znudzil mi sie) ani COD :P

Opublikowano

Prowokacja jakaś?

Głupia odpowiedź odhaczona, teraz czekam na normalne :)

Na Twoje nieszczęście to najprawdziwsza prawda.

Opublikowano

Ja szukam FPSa do multi gdzie by grało w miarę dużo osób,ale żeby to nie był BF(znudzil mi sie) ani COD :P

Halo, CS:GO

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Halo w multi gram od czasu do czasu na kompie(Combat Evoled,tam ludzie cały czas grają i jest super!)

No a oprócz CS:GO? Sony powinno zainwestować w FPSa typowo pod multi. Brakuje w portfolio japonczykow takiej gry ;)

Edytowane przez Lionel

Opublikowano

Taaaaa, jeszcze zeby japonce zaczeli FPSy pod multi robic to juz w ogole katastrofa by byla chyba.

Kup sobie resistance, orange boxa lub CSa.

Opublikowano

A czy cała ta gra to nie jest jeden wielki wyciąg kasy?

Jeśli miałby nim być, to taki sam jak GoW: Ascension.

Przypomina mi to takie pytanie, szukam właśnie takiego skillowego multiplayera nie opartego na XP czy coś, pure skill.

Niestety w obecnych czasach ostały się Gearsy i Halo. A na PS3 ponoć uncharted daje radę (nie próbowałeś?), znaczy się YETI tak mówi.

http://epicgames.com/community/2013/02/judgment-vip-season-pass-big-savings-exclusive-content/

Ahahahahahaha, Season Pass do nowych girsów podwaja punkty doświadczenia zdobywane w meczach.

Je.bania w dup.kę graczy ciąg dalszy. Ahahahaha.

Mnie bardziej rozbawił pierwszy comment pod niusem.

"Does it give me the option to avoid playing with people from Mexico if I buy it?"

xDDDDDDDDD gdyby była taka gwarancja to bym brał od razu.

Akurat XPowanie w gearsach nie daje nic poza jakimś skinem broni i cyferką przy nicku, więc tragedii nie ma. Tymbardziej że można na Season Passa zarobić ze sprzedaży Gears of War 1 dodawanego do każdej kopii, a do pre-orderów Judgmenta w Microsoft Store dodają dokładnie 1600msp więc niektórzy się ucieszą :)

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Jeśli miałby nim być, to taki sam jak GoW: Ascension.

No tak, ale to exclusive na ps3.

;)

Niestety w obecnych czasach ostały się Gearsy i Halo. A na PS3 ponoć

uncharted daje radę (nie próbowałeś?), znaczy się YETI tak mówi.

Uncharted ma świetne multi, ale są tam te perki, levele itd. Szukam czegoś takiego szybkiego, coś jak Quake 2 właśnie. Chyba faktycznie kupię Unreala 3 i tyle.

Opublikowano

W gearsach również nie ma perków i jest skill btw. kolejna gra Epica :P ale nie poradziłbyś sobie z obecnym poziomem graczy. Stwierdzam wręcz że świeżak nie ma co szukać w multiplayerze Gearsów bo będzie się tylko tygodniami frustrował.

Opublikowano

Niestety w obecnych czasach ostały się Gearsy i Halo. A na PS3 ponoć

uncharted daje radę (nie próbowałeś?), znaczy się YETI tak mówi.

Uncharted ma świetne multi, ale są tam te perki, levele itd. Szukam czegoś takiego szybkiego, coś jak Quake 2 właśnie. Chyba faktycznie kupię Unreala 3 i tyle.

Do 10 czy tam 16 lewelu dojdziesz w jeden wieczór i możesz grać na równi z innymi jak masz skilla na przyzwoitym poziomie.

Opublikowano

Figaro, w trybie klasycznym w U3 nie ma żadnych perków, które w tej grze i tak są dobrze wyważone.

Opublikowano

apropo tych perków, to pamiętam jak grałem w multi uncharted 2, to zawsze jak się trafił jakiś wymiatacz co fragował jak poyebany, to miał same negytewne perki. po tym poznawałem kocurów w tej grze, że sobie utrudniali życie a i tak kończyli z największą ilością zabójstw i to sporo odsadzając gracza z drugiego miejsca. pare razy trafiłem na typa, co wogóle się nie przejmował coverem tylko latał po otwartej przestrzeni non stop skacząc i sadził headshoty przy użyciu ak. nie byłem wtedy do końca pewny czy on jest serio taki dobry, czy używa jakichś czitów. w sumie spędziłem z tym multi gdzieś ze 30h, wydawało się całkiem skillowe. ale w sumie nie znam się, wciskam tylko przyciski. może skillowe to tylko na xbox i pc, mówią że uncharted to samograj. 

Edytowane przez Kazub

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.