Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Podobno trzeba zjeść wszystkie ciasteczka, które masz w domu i pójdzie.

http://gematsu.com/2013/02/playstation-4-user-interface-screenshots

Coś na wzór nowego PSS, ok ale dupy nie urywa.

PS. Te opcje społecznościowe coraz bardziej podobają mi się, stremowanie meczów, komentarze, normalnie twitch.

Edytowane przez YETI

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Czy nie wystarczy info w samej grze odnośnie tego kto grał/gra, kiedy i jaki zdobył achievement etc? Po co to jeszcze wwalać do interfejsu. Jeden wielki fejsbuk i badziew taki jak Mii Verse na Wii U.

Opublikowano

sam interface PS4 wygląda na mocno inspirowany Windowsem 8. ciekawe ile minusów dostanę

Edytowane przez 44bronx

Opublikowano

Tylko zamiast 3GB ramu, wszystko ma być obslugiwane przez osobny chip (ploty).

Z przyciskiem SHARE widze taki obrazek, mecz rozgrywany przez top rankingu w turnieju międzynarodowym w Fifie14 i te tłumy które śledzą pojedynek LIVE ;)

Opublikowano

Dla mnie opcja share będzie przydatna tylko w jednym przypadku. Jak będę chciał zobaczyć u kogoś grającego w daną grę, nad którą się zastanawiam jak to w ruchu na dużym tv wygląda.

Opublikowano

jesli wypier.dolą standardy i każda trasa będzie miała zmienne warunki pogodowe i dobowe to jestem jak najbardziej ZA.

Liczy się kasa przecież, PS3 ma ok 80mln użytkowników - na bank znowu z około 7-8 baniek sprzedadzą. GT6 na ps4 ma sens ale jakieś 2 lata po premierze systemu jak się liczba konsol zwiększy.

Opublikowano

Lol i będzie FM5 na zupełnie nowym sprzęcie i GT6 na 7 letnim szrocie? Byłyby niezłe porównania.

Liczy się kasa przecież, PS3 ma ok 80mln użytkowników - na bank znowu z około 7-8 baniek sprzedadzą. GT6 na ps4 ma sens ale jakieś 2 lata po premierze systemu jak się liczba konsol zwiększy.

GT to system seller i sprzedałoby PS4, na dodatek nawet 2 lata od premiery PS4 ludzie by go nadal kupowali, więc ogólnie sprzedałby się w podobnej ilości. Jaki sens sprzedawać samą grę skoro można i grę i nowy sprzęt?

Skoro liczy się kasa to wydając GT6 na PS4 tak naprawdę zarobią więcej - ten kto kupi PS4 dla GT6 kupi również inne gierki i Sony będzie happy.

Komedia, wpierw na PS4 meeting Yamauchi mówi jak to wiele możliwości daje nowa konsola Sony po czym wyda GT6 na 7letnią PS3 :rofl: :rofl:

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

To nie jest głupi pomysł, bo sama gra się sprzeda, a Sony chce dalej jakoś przyciągać ludzi do PS3 i promować tą konsolę. PS4 jest i tak już bardzo mocno obsadzone, powstają też wyścigi (Drive Club),

Druga sprawa, że Polyphony nie są mistrzami prędkości. Tutaj mają już gotowe rozwiązania, silnik i wiedzę. Jeśli kolejne GT na PS4 miałoby powstawać tyle lat, to już lepiej niech wyjdzie jeszcze GT6 na PS3. I w gruncie rzeczy liczy się przecież model jazdy, oraz możliwość podpięcia dobrej kierownicy.

Opublikowano

Dajcie spokój z tym GT6 na PS3. To jest gra która sprzedaje się w 10 mln nakładach więc wyjdzie pewnie pod koniec 2014 na PS4. Facet pewnie się pomylił.

Co do narzekania na nowe UI. Paliodor jesteś nie poważny myśląc, że będzie mulić jak nowy PS Store. 8 GB GDDR Ram oraz dodatkowy chip sprawią, że będzie to wszystko śmigać bez zająknięcia. Kustomizacja będzie pewnie możliwa, a do funkcji społecznościowych nikt nie będzie zmuszał. XMB było mało praktyczne.

Opublikowano

Moim zdaniem to pokazuje że Sony szanuje posiadaczy swoich konsol i 10 letni cykl życia PS3 to prawda. Tak samo było w przypadku ps2 i god of war 2 które wyszło po premierze ps3. Wtedy też mówiono ile to ps3 sprzedałoby się razem z sequelem przygód Kratosa. 

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Wydanie GT6 na PS3 to skończony idiotyzm i miejmy nadzieję, że gość się przejęzyczył.

Opublikowano

To nie głupota tylko czysty zysk dla Sony,Polyphony i nowych nabywców PS3.

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Chociaż z drugiej strony jestem w stanie sobie wyobrazić jak podczas E3 na początku konfy żegnają PS3. Mówią o świetnym suporcie i wspominają o GoW Wstąpienie, TLoU, Beyond i pokazują zwiastun GT6. Wszystko jest możliwe.

Opublikowano

Tylko zamiast 3GB ramu, wszystko ma być obslugiwane przez osobny chip (ploty).

Z przyciskiem SHARE widze taki obrazek, mecz rozgrywany przez top rankingu w turnieju międzynarodowym w Fifie14 i te tłumy które śledzą pojedynek LIVE ;)

Oj, dokładnie, to jest mocny punkt, czasami sam lubię wejść na twitch i pooglądać jak pro graja w Halo4.

Opublikowano

Niech GT6 bedzie gra cross-gen.

Jesli wydadza ja w tym roku tylko na PS3 to mozna sie spodziewac ze na next genowe GT poczekamy 4-5 lat :(

Opublikowano

Niech GT6 bedzie gra cross-gen.

Jesli wydadza ja w tym roku tylko na PS3 to mozna sie spodziewac ze na next genowe GT poczekamy 4-5 lat :(

optymista.

raczej z 6-7 aby doprowadzic premium do poziomu premium+ aby nie bylo wstydu

Opublikowano

Tymczasem Turn10 wyda conajmniej 3 scigałki na oceny 9 wzwyz. Swoja droga, ciekawe, kiedy Kaz dowie sie na jakiejs stronie internetowej o motoryzacji, ze istnieje takie cos jak swap i na czym to polega. Ale skoro 10 lat zajelo mu zauwazenie zjawiska zostawiania sladow opon na asfalcie, to raczej nie szybko.

Edytowane przez Andżej

Opublikowano

PSX - GT1 i GT2

PS2 - GT3 i GT4

PS3 - GT5 i GT6?!

PS4 - GT7

Edytowane przez Disvertigo

Opublikowano

na każdą generację Playstation były dwa Gran Turismo :)

Opublikowano

Nie rozumiem tych waszych wojenek i docinek. Czasami owszem, fajnie sie posmiac i pobawic troche z dystansem, ale przerazajace jest to, ze niektorzy z was sprawiaja wrazenie smiertelnie powaznych w temacie. Palca by sobie dali odciac za swoja konsole. Nie wspominam juz, ze wiekszosc z nich najprawdopodobniej z zadna inna nie mieli do czynienia. Nie wazne czy to daddy, mazzeo, yeti czy mendrek. A zwlaszcza ten koles, co wkleja gify z gier na PS3 i pisze pod tym posty typu "Xgó.wno przegrywa, Xbieda fail" i nikt na to nie reaguje, nawet nikt ich nie przenosi do odpowiednich dzalow, tak jakby gostek byl objety jakas specjalna ochrona dla ludzi niedorozwynietych (a jego forumowe activity na to wskazuje).  Mam od jakiegos czasu obydwie konsole i przez najblizsze pol roku bede ogrywal exy na PS3. Wole to, niz przescigiwac sie w sianiu kretynizmu na rzecz jednej lub innej konsoli. Bo kazda z nich ma cos do zaoferowania, na co gracz powinien zwrocic uwage. Co do nextgenow, rowniez bedzie to i Nextbox i PS4, zalezy tylko w jakiej kolejnosci, ale to sie okaze, po premierze obydwu z nich. Przy MS trzyma mnie Forza, jako ze jestem fanem semi-simow. To jedyny, poza lepszym online, ale za to niezwykle mocny argument, patrzac na to, co oferuje w tym temacie Sony. Ci zas z drugiej strony maja do zaproponowania wiecej eksow, zwlaszcza takich w ich starym stylu, jeszcze za czasow PSX, czyli, nowych IP (w przeciwienstwie do klepania w kolko tego samego czyli Gearsow, badz jakiegos tam "swietego" Halo, ktore mnie nigdy nie jaralo)  prawdziwych gier z punktu widzenia oryginalnosci i artyzmu. Czas pokaze. Nie wykluczone, ze na start bedzie Pescztery.

Peace.

Edytowane przez Andżej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.