Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

GTA4 ładnie chodził....pamiętam jak dziś jak kupiłem z kumplem w Empiku za 239zł (nigdy więcej za grę nie dałem, zależało mi by ją mieć przed weekendem majowym). Po powrocie do domu kwas...."kurcze jak ta gra klatkuje przy szybciej jeździe samochodem, chyba mam coś z konsolą"....po chwili sms od kumpla...."też Ci tam wcina czasem animacja?"

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Widocznie na mnie podziałał jakiś hype effect który przesłania wady i uwydatnia zalety :) Dopiero po jakimś czasie zauważyłem spadki klatek i inne kwiatki.

Opublikowano

Widocznie na mnie podziałał jakiś hype effect który przesłania wady i uwydatnia zalety :) Dopiero po jakimś czasie zauważyłem spadki klatek i inne kwiatki.

Kazdy ma inną tolerancję na dropy, tearing itp.

Opublikowano

Ja szybciej zmienię tysiąc razy tę płytkę, jak wy zainstalujecie ją raz na twardzielu.

Sorry, ale true.

Opublikowano

GTA? Hmm. Na jednej. A RDR? Uhhh... też na 1. Niesamowite, nie? Jeszcze dodam, że Skyrim też był na jednej płycie!!!1111oneeee Szok i niedowierzanie w obozie sonoklapów?

du.pa Cię teraz boli, czy co? xD

Opublikowano

Bo prawda jest taka ze warto multuplatformy brac na x360, jedyne kiedy nalezy sie wafhac to przy "exclusive dlc". Jak w przypadku Assassin's Creed Brotherhod i AC3. Wiem ze ac1 chodzilo padacznie, nie wazne jakie dalo sie ustawienia na ps3. Mam nadzieje ze tego problemu nie ma z BH i 3jka, bo chce je "zrobic" na ps3. Tylko i wylacznie ze wzgledu na exclusive dlc

Opublikowano

Ja szybciej zmienię tysiąc razy tę płytkę, jak wy zainstalujecie ją raz na twardzielu.

Sorry, ale true.

poważnie ,.. ja instaluję wszystko

Opublikowano

Sorry, ale true.

Serio? Instalujesz raz i masz problem z głowy.

Opublikowano

GTA IV-1 DvD

RDR-1 DVD

SAN ANDREAS-1 DVD

GTA V-IV+RDR+SA

3 płyty dvd+ pewnie 1 na multi. :P

Opublikowano

Sorry, ale true.

Ja też. Wiem, że mam najszybsze mozliwe loadingi, napęd jest jak nowy :P no i mam wiekowego klocka, to mi nie hałasuje - chociaż nie przeszkadzało mi to do momentu kiedy pierwszy raz nie zainstalowałem gry na HDD :D

Opublikowano

Sorry, ale true.

Ja też. Wiem, że mam najszybsze mozliwe loadingi, napęd jest jak nowy :P no i mam wiekowego klocka, to mi nie hałasuje - chociaż nie przeszkadzało mi to do momentu kiedy pierwszy raz nie zainstalowałem gry na HDD :D

Xbox Slim po instalacji na HDD jest cichszy niż PS3 Slim ;P

Stary Xbox bez dysku to była kosiarka xD

Opublikowano

Sorry, ale true.

Xbox Slim po instalacji na HDD jest cichszy niż PS3 Slim ;P

Stary Xbox bez dysku to była kosiarka xD

Nawet bez instalacji. Kumpel ma tego Slima 4 Gb i słyszę go tylko wtedy jak nikt z nas nic nie mówi, w TV nic nie leci i się wsłucham. PS3 Slim też jest cichy, obie mają poziom głośności, którego przy jakimkolwiek graniu nie sposób usłyszeć - PS3 Slim tylko głośno trzaska :P

Mój stary klocek jak gry nie zainstaluję, to jak odrzutowiec. Tylko skrzydła doczepić i mogę podnajmować tanim liniom lotniczym heheh.

Opublikowano

Mnie ten PIK wku.rwia w pstrójce. Gdy włączasz i wyłączasz konsolę. Why.

Opublikowano

ja się jarałem dotykowymi przyciskami w slimce x0 (fat ma zwykłe) do czasu jak mój pies 3 razy mi konsoli nosem nie wyłączył :P

czasem lesze stare porządne rozwiązania :P niż tech nowości

Opublikowano

Spoko. Xboty czekają po prostu na mega szpila, nie martwiąc się o nic, a jedno z pierwszych pytań posiadaczy PS3 dotyczące GTAV to "ciekawe czy będzie w 720p" :confused:

Jak nie spadną do poziomu Alana Wake'a to nie będzie źle ^^

Mam jednak nadzieję, że 720 będzie, a jak nie, to trochę lipa. Najważniejsze, że póki co, nie widać tego blura, który był dostępny w czwórce.

Opublikowano

Spoko. Xboty czekają po prostu na mega szpila, nie martwiąc się o nic, a jedno z pierwszych pytań posiadaczy PS3 dotyczące GTAV to "ciekawe czy będzie w 720p" :confused:

Mam jednak nadzieję, że 720 będzie, a jak nie, to trochę lipa. Najważniejsze, że póki co, nie widać tego blura, który był dostępny w czwórce.

a poziom Alana to nie poziom rdr z ps3 ?

Opublikowano

I to buczenie/wycie przy włączeniu

Opublikowano

Po prostu konsola Cię wyzywa, ale Sony to ocenzurowało ;)

Opublikowano

Obstawiam, że prequel :D

Opublikowano

nie bedzie ale mogli by oddać serię komus innemu

Opublikowano

nie bedzie ale mogli by oddać serię komus innemu

Moim zdaniem ta nagonka na Bioware i ME jest tak samo przesadzona jak na Acti i MW/BO. Cała trylogia ME jest świetna, mogła by być jeszcze lepsza, ale nie jest źle jak wielu maluje. Trochę więcej klasycznych elementów RPG i tyle.

Opublikowano

może, ale jak się Bio pamięta z wczesniejszych produkcji i porowna do serii ME ... to ME wypada do blado

mi się już ME2 nie podobało :( fabularnie było baaardzo kiepsko, a wycinanie rzeczy z 3 i ładowanie ich do dlc to już było smutne

Opublikowano

a poziom Alana to nie poziom rdr z ps3 ?

Alan miał 540p, RDR 640p z tego co pamiętam.

Opublikowano

Omerta- gangsterska strategia turowa mechaniką przypominająca XCOM. Gra ludzi od Tropico.

Słyszał ktoś coś o tym? Wiem, że będzie na Xboxa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.