Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Question: I hear BEYOND will have now QTe’s. How does the game play then? Would like too see a new demo

Stay tuned :). We’ll be revealing gameplay details very soon. I think you’ll be pleasantly surprised

Pożyjemy, zobaczymy. Nie sadzę, żebyśmy mogli kontrolować postać wzorem z rasowych przygodówek. Oby. 

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Ja lubię FPSy, lubię klimaty sci-fi czy tam space opery, jak kto woli, a nie podobało mi się Halo. Co teraz ?!?! Bo zauważyłem, że jak argument "nie grałeś to nie pier.dol" się wyczerpuje, to się zaczyna "a ile grałeś ? ile grałeś w multi ? na jakim poziomie trudności ? skończyłeś wszystkie części, że śmiesz krytykować ?" i tak do skutku. Ku.rwa, zaakceptujcie, że można nie jarać się Halo, nie przez jakieś wydumane uprzedzenia.

A że na psychofaństwo z jednej strony pojawia się często automatyczna niechęć z drugiej, to inna bajka.

Edytowane przez kotlet_schabowy

Opublikowano

No, ale po ch'uj pisać takie czerstwe posty, że "ja sie nie dziwie, że nikomu na świecie się ta gra nie spodobała" ? 

Opublikowano

pistolety na wodę ssą

SKs5cBt.png

Cała dalsza dyskusja z Tobą jest bezcelowa

Opublikowano

no akurat ta spluwa z obrazka wygląda jak napełniona wodą...

Opublikowano

Halo 1 i 2 były(nadal są) za(pipi)istymi grami. Właśnie Halo CE jest jedną z tych gier w która od czasu do czasu gram w multi

Chyba w końcu będzie trzeba kupić/pożyczyć X360 aby ograć Halo 3,4 i Ricz :P

4ce najbliżej do jedynki, multipleyer uzaleznia dokładnie tak samo jak CE kiedyś. Ocenianie tego tytułu wyłącznie po singlu jest nie na miejscu.

Opublikowano

Mi multi w reach i halo 3 się bardzo podobało, a czwórka już tak średnio. Może to wina zbyt dużych map ? Sam nie wiem.

Opublikowano

Dzisiaj dalsza relacja z gry w Halo For!!!!.

Podejście drugie do kampanii. Odpalam sobie gierkę, ładuje się level, na facjatę przyjmuję widok 4 karłów, posyłam seryjkę, patrzę na zwłoki krasnala, przychodzi  myśl " w co ja gram?" i wracam do menusów. 4 minuty soczystego gameplayu, taką przyjemność należy sobie dozować.

Multi. Tutaj jest sporo lepiej, więc nie ma o czym pisać.

Opublikowano

Coś niebywałego - Console Wars zdechło :P

Szykuje się kolejny bogaty rok dla XBLA, dzisiaj MS zapowiedział nową grę:

A niektórzy piszą, że nie ma już platformówek. Ja mam wrażenie, że co druga gra z cyfrowej dystrybucji to teraz platformówka. Ostatnio wyszło podobno bardzo dobre "Pid".

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Weź zaraz przyjdzie mendrek i powie, że gry z cyfrowej dystrybucji to są giereczki a nie normalne gry. 

Opublikowano

Uroczo to wygląda

Opublikowano

Ciekawe czy giera osiągnie mityczne 80% zarezerwowane dla najlepszych eksów?

Opublikowano

Wlasnie tak btw (wrzucałem już do działu pc - bo jest tam temat o indie gierkach) 

mega ciekawie zapowiadająca się gra od Starbreeze (nie wyszedł im syndicate to odesłali ich do robienia gier na xbla/psn hehe) 

oraz nowy projekt głownego designera limbo, prezentuje się fenomenalnie dla mnie 

Opublikowano

Tale of Two Sons nie ma nic wspólnego z Indie grami :P A jak jesteśmy przy LIMBO, to ciekaw jestem kiedy Playdead pokaże pierwszy trailer swojej nowej gry - to ma być chyba takie LIMBO na sterydach ;)

Ciekawe czy giera osiągnie mityczne 80% zarezerwowane dla najlepszych eksów?

Zanim nowy Kratos okazał się metacriticiową padaką na 79%, to ten mityczny poziom był ustawiony na granicy 90% ;)

Opublikowano

Don zależy co rozumiesz po pojęciem indie. Indie jako niezależne no to wtedy racja, ale teraz to jest jak z hipsterami każdy wie o co chodzi, ale nie może konkretnie wytlumaczyć. 

Opublikowano

Jednak to trochę za mało, że gra nie jest o strzelaniu, żeby uznać ją za indie, kiedy robi ją developer, za którym stoi jeden z największych wydawców w branży - to się nazywa wypadek przy pracy  ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Jeszcze trochę i wszystkie gry z cyfrowej dystrybucji będą mylnie określane tym mianem. 

Opublikowano

Podejście drugie do kampanii. Odpalam sobie gierkę, ładuje się level, na facjatę przyjmuję widok 4 karłów, posyłam seryjkę, patrzę na zwłoki krasnala, przychodzi  myśl " w co ja gram?" i wracam do menusów. 4 minuty soczystego gameplayu, taką przyjemność należy sobie dozować.

Zamiast grac proponuje ogladac z wieksza podjara Big Bang Theory, z tego co widze ten zalosny shitcom jest na poziomie twoich wypowiedzi.

Ja je.be akurat multi w tej czesci jest slabe w porownaniu do poprzednich oldsłon no ale lołdałty i perki widze, ze do ciebie przemawiaja ...

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Multi jest za(pipi)iste, masz przeciez playlisty bez perkow i loadoutow. jak dla mnie multi generacji, gram gram i nie nudzi sie, zabijanie jest mega miodne.

Opublikowano

Gdyby multi bylo za(pipi)iste to bym po raz pierwszy od 2006 roku nie rezygnowal z przedluzania Live'a. Ja wiem, ze nawet w takiej postaci jest to lepsze niz praktycznie kazde inne multi na konsolach, ale jednak od Halo wymagam czegos wiecej. A jezeli chodzi o playlisty bez tych gowien to i tak jest slabo, nikt tego grac nie chce. No ale zawsze sa customy ... i tutaj sie pojawia problem bo jak gralem customy zrobione tak jak trzeba (czyli bez zbednego shitu) to widzialem tylko zrywy i same problemy. Ogolnie myslalem, ze sie wypalilem jezeli chodzi o Halo i odpalilem H3 by sprawdzic co jest grane. Gralem do upadlego, nadal najlepsze multi w tej generacji i moge w to grac non stop. Sorry ale H4 i Reach to jest dla mnie upadek tej serii jezeli chodzi o multi.

Opublikowano

Mimo wszystko widać u 343 bicie się w pierś i starają się naprawić błędy z dnia premiery. Ja nie będe hejtował, mam zdaje się 16k killi w Halo 4 i nadal będę grał. Mimo wszystko dla mnie królem generacji jeśli chodzi o multiplayer to Gears of War 3.

Liczę że drugie podejście 343 w postaci Halo 5 będzie sporo lepsze.

Opublikowano

Spoko, jak na pierwsza gre nowego studia to i tak jest bajecznie :) Zobaczymy za rok albo dwa czy ucza sie na bledach. A jezeli chodzi o najlepsze multi w tej generacji to wyglada to tak:

1. Halo 3

2. Gears of War 

3. Gears of War 3/ Resistance

Opublikowano

Zamiast grac proponuje ogladac z wieksza podjara Big Bang Theory, z tego co widze ten zalosny shitcom jest na poziomie twoich wypowiedzi.

Ja je.be akurat multi w tej czesci jest slabe w porownaniu do poprzednich oldsłon no ale lołdałty i perki widze, ze do ciebie przemawiaja ...

Tak się zastanawiam, kiedy w końcu jakiś Xbot z przetrzymanym stolcem załapie o co kaman. Wystarczy rzucić słaby hejt w stonę Halo i już się zbiega banda obrażonych... a nie sorki , wyluzowanych, trzymających dystans do gierek (Ins, Daddy, Mazz). Tracę wiarę w naród.

Opublikowano

Jarasz sie pedałem Szeldonem, twoja opinia zawsze bedzie inwalida.

Zaraz przyjdzie twoj nadworny plusiarz pleju i twoja opinia bedzie mniejsza inwalida. Czekamy.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ja się jaram Sheldonem? Oddałeś już dzisiaj stolec? Powinienien czym prędzej nadrobić zaległości w tym temacie.

No dobra, już ustaliliśmy, że obracamy się w bardzo wrażliwym towarzystwie fanów Halo.

edyta- Ni No Kuni, Sheldon, Halo - moje koniki :wub:

Edytowane przez Gość

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.