Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Tak. Gra ma wyjść w tym roku jesli dobrze pamiętam. W dziale o X360 założyłem nawet temat po pierwszym trailerze.

Tu masz link: http://www.psxextreme.info/topic/100737-omerta-city-of-gangsters/

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Zapowiada się kozacko, ale obawiam się, że może nie być samograjem. Strategie turowe :wub:

Opublikowano

a tyle lat słuchałem jaka to nie jest cicha konsola ...

btw kolejna gra w uni ME we wczesnej fazie produkcji ...

http://www.ppe.pl/ne..._produkcji.html

mam nadzieję że nie od BioWare i nie RPG

O te rpg to raczej bym się nie obawiał. Bo te ich gierki to obecnie raczej są action z domieszką lekką rpg.

Opublikowano

A tak w ogóle to miałem przyjemność obejrzeć telewizor 4K i co tu dużo mówić. Rozp.ierdol. Ja pjerdolę, grać w coś na takim TV......

Opublikowano

Juz widze Mendrka:

tumblr_lu250v1JJK1qirk80o1_400.jpg

ale po chwili ogarnie, ze w Plusie nie dostanie ani nowego TV, ani PS4:

tumblr_mcf1snuqFM1rptmyso1_500.gif

Opublikowano

Ta oferta plusa co jesr teraz na pewno zniknie jak PS4 wyjdzie. Teraz jest to sobie mogą wrzucać 2-3 letnie gierki. Ale na ps4?

Opublikowano

No oferta Plusa będzie tak samo daremna jak na początku gdy pojawiła się na PS3

Opublikowano

To chyba normalne, że zanim w plusie będą pojawiały się takie perełki jak teraz to minie trochę czasu.

Opublikowano
Ciekawe co wrzucą dla Vity w PS+. Obstawiam, że 1-2 gry z PSV, a reszta z PSP i Minisy
cała biblioteka PSV w Plusie?
Opublikowano

Oglądałem unboxing WiiU na IGN. OMFG, WiiU nie ma osobnego wyjścia audio. OJA(pipi)E!!!!!! To nawet nie mogę kupić tej konsoli, bo nie mam jej jak podłączyć Mój amplituner nie podaje dźwięku po HDMI, a bezpośrednio do telewizora nie podłączę, bo mam tylko jedno wejście HDMI w TV. Mogę sobie podłączyć przez HDMI do amplitunera, ale wtedy mogę sobie pograć bez głosu. Może Nintendo wypuści jakiś adapter (za 150 zeta LOL) ale póki go nie ma to mogą sobie wsadzić ten sprzęt głęboko w dupsko. Ależ ta firma jest porażkowa. Nawet PS2 miało wyjście optyczne

Opublikowano

Większość gier w Plusie ma z rok, są gry z tego roku, są gry na premierę. Myślę, że w przypadku PS4 Plus będzie wchodził stopniowo i powoli, jak w przypadku Vity i będzie droższy, a może nawet osobny (dla PSV + PS3 i PS4). Możliwe, że będzie jako rozwinięcie zwykłego abonamentu za PSN, bo trudno uwierzyć będzie w hojność darmowego online w następnej generacji, i nie wiem co by miało ich przed tym zatrzymać (walka z Wii U ? ). Plus przynosi korzyści, ogólnie z tego co czytałem kogoś, że nawet EA by mogło za abonament otworzyć swoją bibliotekę wszystkich gier (np. 150 PLN za 3 miechy). W dystrybucyjnych modelach biznesowych jest przyszłość, a zalążek jest dziś - kickstartery, free to play, abonamenty. ect.

Opublikowano

Możliwe, że będzie jako rozwinięcie zwykłego abonamentu za PSN, bo trudno uwierzyć będzie w hojność darmowego online w następnej generacji, i nie wiem co by miało ich przed tym zatrzymać (walka z Wii U ? ).

Jeśli Sony chce wołać $ za online jak MS to musi "usprawnić" jej jakość.
Opublikowano

Możliwe, że będzie jako rozwinięcie zwykłego abonamentu za PSN, bo trudno uwierzyć będzie w hojność darmowego online w następnej generacji, i nie wiem co by miało ich przed tym zatrzymać (walka z Wii U ? ).

Jeśli Sony chce wołać $ za online jak MS to musi "usprawnić" jej jakość.

To znaczy co masz na myśli? :scratch_one-s_head:

Opublikowano

Pewnie to, że na X360 online działa o wiele lepiej. A jeżeli online w PS3 miałby być płatny to też musiałby działać lepiej niż to co jest teraz. To chyba dosyć oczywiste

Opublikowano

Pewnie to, że na X360 online działa o wiele lepiej. A jeżeli online w PS3 miałby być płatny to też musiałby działać lepiej niż to co jest teraz. To chyba dosyć oczywiste

No ale konkrety, a nie takie pitu, pitu.

Opublikowano

Ja pier.dole czlowieku wez sie ogarnij. Zaje.biscie, ze online na PS3 jest darmowy, ale jakosciowo jest slaby, po prostu. Jest niestabilny, predkosc pobierania jest chvjowa, pingi, do ktorych tak czesto sie odwolujesz sa nierowne, czesto wywala z gry z powodu wspomnianej niestabilnosci. Jest mnostwo rzeczy do poprawy. Jestes jedyna osoba na swiecie, ktora nie ma z nimi problemow.

Opublikowano

Lepiej, zeby nie usprawniali nic ... Widzieliscie nowy PS Store ? Nie dosc, ze gowniano to wyglada to dziala to 5 razy gorzej niz stary sklepik. Caly czas sie zastanawiam jaki retard mogl to zaakceptowac.

Opublikowano

Mendrek, po prostu kup sobie tego Xboxa, pograj pół roku online, a potem wróć do PS3. Inaczej się nie da tego wytłumaczyć. A konkrety to już Ci Voytek napisał

Opublikowano

Jak on ma kupic Xboxa skoro nawet gier na PS3 nie kupuje ?

Opublikowano

To znaczy co masz na myśli? :scratch_one-s_head:

Voytec mnie uprzedził , więc nie ma sensu pisać dwa razy to samo.

Edytowane przez Karas

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.