Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Ja tam na grafike mam wyebane, dopiero co po Crysisie 3 na PC jestem w ktorego pogralem 2 godzinny na full detalach i wyebalem z dysku bo taka tandeta gameplayowa i fabularna (na intrze mialem juz czerwona twarz od facepalmow) ze glowa boli.

Mowiac ze to wyglada zaj.ebiscie mialem na mysli caloksztalt, klimat, rozgrywka, filmowosc etc. nie sama grafika czlowiek zyje.

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 373,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Zeby kazdy wiedzial i obylo sie bez niepotrzebnych zgrzytow. Jak na PS3, to całokształt grafiki jest bardzo dobry, wiadomo że nie szlifuja wszystkiego na maxa, bo po co ? Tak wiemy że na PC od dawna ladniej ale nie o to w tym chodzi. Zreszta wszyscy komentuja grafe, co za łomy.

Bo grania pewnie jak W heavy rain za wiele nie bedzie to co mamy komentowac? projekt okładki?

Opublikowano

Chyba sobie jaja z tą grafiką robicie :P Poza postaciami wszystko wygląda przeciętnie, heh.

Opublikowano

Grafika średnia ale mimika twarzy O_O

Opublikowano

Wygląda na to że grania będzie dużo więcej niż w HR. Te elementy grafiki które miały miażdzyć - miażdzą, słabe tekstury kamerki czy krzesła mnie nie obchodzą.

Opublikowano

No pewnie ze grania bedzie malo. Od heavy rain minelo sporo czasu no ale lepiej co pol roku ogrywac kotlet typu cod niz jarac sie czyms innym. Co do kamery to bez komentarza. Niedlugo wykalaczki bedzicie sprawdzac czy dobrze zobione jeszcze pisza to osoby dla ktorych liczy se fun a nie grafa.

Opublikowano

No ba, tutaj wszyscy grają w Crysisa 3/ BF 3 na Ultra, więc nie dziwne że to grafa rodem z PS2. zresztą kto by się przejmował gierką na 7 sprzęt.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Bez budżetu dobrej gry nie będzie. 

Opublikowano

Bez budżetu dobrej gry nie będzie. 

bez dobrych pracowników dobrej gry nie będzie

Opublikowano

Zgoda, ale dobrych pracowników trzeba dobrze opłacać itp. koło się zamyka. Żeby wyjąć trzeba włożyć, każdy to wie. Najlepiej sprzedają się gry z największym budżetem więc wychodzi na to samo.

Opublikowano

Słabe oceny nie przeszkodziły bardzo dobrze sprzedać się jedynce.

Opublikowano

Tak samo jak Aliensy

Opublikowano

Beyond pod względem oprawy przypomina mi L.A. Noire, które choć szczyciło się fenomenalnym modelem twarzy bohaterów, tak reszta gry prezentowała się bez większych rewelacji. Animacja podczas sparingu, faktycznie niezłe ale już widać, że ten element nie będzie niczym więcej niż QTE.

Opublikowano

Magia wyprzedaży na Steamie.

(wliczali w to sztuki rozdawane za darmo na GMG?)

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

nawet w People Can Fly wiedzą jaką biedą gameplayową wyróżniał się Heavy Rain.

W grze można zdobyć medale za korzystanie z elementów kampanii (otwieranie drzwi, wciskanie przycisków), co robi się przyciskiem X.

Najwyższy medal tego typu nazywa się "Press X to Jason"

5lz09g.jpg

beka rolls

Opublikowano

hahahaha dobry easter egg :D

Opublikowano

PCF potrafi robic easter eggi, w Bullecie tez byly zacne tego typu rzeczy.

A easter z Jasonem za-je-bi-sty :D

Opublikowano

Przy wódzie najlepsze pomysły powstają ;) 

Opublikowano

W kązdym chyba fps tak jest. Killzone 3 też wybierają te ciekawe mapy 2-4. Zresztą zawsze robią pare dobrych map a reszta na odpier.dol bo każdy by narzekał, że mało map. MaZZeo co z tego, że jest 8 czy tam 10 skoro ludzie grają na 2-3.

MaZZ odpisywał na kolejny debilny post Mendroliny, gdzie kłamał (żadna nowość), że Judgement ma 4 mapy do multi, gdy w rzeczywistości jest 8, a od kwietnia 10.

Już sobie nie folguj z tym oczernianiem mnie. Widać przestałeś być naczelnym xbockiego serwisu bo dostałeś angaż w PR MS Polska, skoro bronisz jak cerber i ćwierkasz na lewo czy prawo. Nie zmienia to faktu, że 4 mapy dla free-for-all (głównego dania) to trochę poniżej standardu. 4 pozostałe są do "gry klasowej" (coś co mamy w CoD/BF). Dla porównania BF 3 miał po 8 map dla głównych trybów (Conquest i Rush) w podstawce. A to że ludzie grają na ulubionych jest normą, w BF3 też najłatwiej trafić w Conquest na Metro, Nouszahr w TDM czy Szczyt Demawendu w Rush'u. Jednak dobrze by ludzie mieli szeroki wybór, by faktycznie mogli wybrać "najlepsze z najlepszych". To trochę paradoks dla twórców map. Bo fakt że się natrudzą, tylko dlatego by gracze mieli szerszy wybór.

A easter egg nawet śmieszny :) W sumie jednak większa beka byłaby z "press RT to end game" , ale pewnie od MS-u dostaliby po premii ;)

A City Interactive mi szkoda. Mieli spory potencjał, dostali budżet i gdzieś się to rypło. Pewnie teraz wrócą do klepania budżetówek do tekturki. Ostatnio zamknęli oddział w Katowicach, co mnie zasmuciło, ale też nie zadziwiło. W sumie jest jeszcze parę dev'ów tu, np. ArtiFix Mundi w Zabrzu, ale oni jak widzę skupili się na klepaniu gier przygodowych typu hidden object na Spark Engine.

Opublikowano

grać od premiery w mapy z podstawki to katorga/, nawet Karkandu nie ograłeś pewnie, a co dopiero myśleć o premium . No ale wiesz że metro to najlepsza i najczęściej grana mapa ehhhhhhhhhhhhhh taki gracz z ciebie jak zemnie James Lannister.

Opublikowano

grać od premiery w mapy z podstawki to katorga/, nawet Karkandu nie ograłeś pewnie, a co dopiero myśleć o premium . No ale wiesz że metro to najlepsza i najczęściej grana mapa ehhhhhhhhhhhhhh taki gracz z ciebie jak zemnie James Lannister.

Sorry, ale większość tych z dodatków jest o kant rzyci, bo akurat widzę gdzie ludzie zwykle grają. I kupiłem Aftermath, który jako tako od czasu do czasu można zastać w wyszukiwarce, a ostatecznie to chyba najbardziej udany dodatek na konsolach do BF3. Chciałem jeszcze WzW, ale nie jara mnie coś w stylu CoD-a. Bo po pewnym jaranku na początku, potem i tak ludzie wracają do tych mapek z podstawki. Dla przykładu wchodzę u szczytu aktywności dnia, a "Szabrownika" mogę znaleźć tylko wśród oficjalnych serwerów EA/Dice.

Pozostałe dodatki widać zrobione pod komputry, co się EA/Dice odbije czkawką przy okazji BF4 na current geny. Chcą robić priorytetowy rynek w balona - ich strata.

Opublikowano

PCF potrafi robic easter eggi, w Bullecie tez byly zacne tego typu rzeczy.

A easter z Jasonem za-je-bi-sty :D

Ja pyerdolnalem jak po meczu dostalem odznake: "Nie ma takiego bicia!" xD

Tlumacze sie spisali :)

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

W ogóle ostatnio na konsolach widać, że tłumacze się spisują, i często sięgają po polskie memy. To mi się podoba. W BF3 jest "daj kamienia" czy "nie ma takiego latania". Pomijając że przeklinają w grze gorzej niż na meczu ekstraklasy.

Opublikowano

sorry Mendrek ale chyba w innego BF3 gramy, bo jak glownie ogrywam mapki z dlc ktorys i jak juz wybieram mapke to mam ciezko zeby sie zdecydowac na jaki serwer taka lista do przegladania a jak chce wbic na np metro z podstawki to musze wpierw przebic sie przez liste serwerow z 300-500% ticketami gdzie druzyna przegrywajaca gra do momentu gwaltu na spawnie a potem druzyna wygrywajaca sie rozklada i wali do kilku pozostalych masochistow probujacych jakims cudem sie przebic do flag.

"Aftermatch jako tako od czasu do czasu można zastać w wyszukiwarce." :wallbash:

Dobre sobie ;)

Edytowane przez BoryzPL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.