Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

sorry Mendrek ale chyba w innego BF3 gramy, bo jak glownie ogrywam mapki z dlc ktorys i jak juz wybieram mapke to mam ciezko zeby sie zdecydowac na jaki serwer taka lista do przegladania a jak chce wbic na np metro z podstawki to musze wpierw przebic sie przez liste serwerow z 300-500% ticketami gdzie druzyna przegrywajaca gra do momentu gwaltu na spawnie a potem druzyna wygrywajaca sie rozklada i wali do kilku pozostalych masochistow probujacych jakims cudem sie przebic do flag.

"Aftermatch jako tako od czasu do czasu można zastać w wyszukiwarce." :wallbash:

Dobre sobie ;)

No może w innego, skoro ja głównie przebijam się w wyszukiwarce przez Metro z podstawki, gdzie jest najczęściej opisywana przez Ciebie sytuacja ze spawnrape'm, kiedy chcę np. zagrać na Pałacu Azadi czy Epicentrum. Oczywiście można filtrować, ale za każdym razem mi się nie chce, zbyt leniwy jestem ;) A swoją drogą nienawidzę być stroną spawn rape'ującą, bo zwykle mi kradną kille, za to czasami lubię być po stronie przegrywającej i dokopywać rozochoconym cwaniakom, albo organizować sobie spawn pointy za linią frontu.

Ogółem tego mi w BF3 brakuje jak wody na pustyni - by było widać jak ma się obecnie stan rzeczy, tj. ile do końca rundy, czy jaki jest stan ticket'ów po obu drużynach. Ile to razy wszedłem na sam koniec rundy podczas spawn rape'a, bo jakiś ch.ujek dezerter zamiast pogodzić się z tym do końca, to wolał wyjść myśląc że uchroni to go przed czymś. I wchodzisz na jego miejsce, po czym po minucie koniec rundy. Nawet był jeden epizod Battlefield Friends na ten temat.

Tak czy owak nie zamierzam wydać ani grosza na bieda-mapy z Bitwy Pancernej czy Gry Końcowej...

Ale może przenieśmy tą dyskusję do tematu o BF-ie :)

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 373,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Pozostałe dodatki widać zrobione pod komputry, co się EA/Dice odbije czkawką przy okazji BF4 na current geny. Chcą robić priorytetowy rynek w balona - ich strata.

I co w BF4 mają robić takie mapki żeby na 7-8 letnich gratach przy 24 graczach grało sie wygodnie? Daj pan spokój,każdy kto będzie chciał grać w prawdziwego bf4 kupi wersję na nextgeny i pc a nie kolejnego BF kastrata na ps3/x360

Opublikowano

Pozostałe dodatki widać zrobione pod komputry, co się EA/Dice odbije czkawką przy okazji BF4 na current geny. Chcą robić priorytetowy rynek w balona - ich strata.

I co w BF4 mają robić takie mapki żeby na 7-8 letnich gratach przy 24 graczach grało sie wygodnie? Daj pan spokój,każdy kto będzie chciał grać w prawdziwego bf4 kupi wersję na nextgeny i pc a nie kolejnego BF kastrata na ps3/x360

A dlaczego by pogardzić dziesiątkami milionów potencjalnych klientów? EA jednak myśli: "Ha, i tak się rzucą, nawet jak im ochłapy rzucimy, bo nie mają wyboru". W sumie może i mają rację, ale wierzę, że najbliższy BF4 jeśli się okaże kastratem na PS3/X360, sprawi im stratę finansową że się opamiętają (taa). W BC2 się dało zrobić ultra miodne mapy na konsole i sądzę że poniekąd ludzie w dużej mierze zaufali Dice po tym co zobaczyli w BC2 właśnie. A jeśli BF4 nie okaże się, to i tak dostaną burę za to, że BF3 nie był taki.

Opublikowano

PCF potrafi robic easter eggi, w Bullecie tez byly zacne tego typu rzeczy.

A easter z Jasonem za-je-bi-sty :D

Ja pyerdolnalem jak po meczu dostalem odznake: "Nie ma takiego bicia!" xD

Tlumacze sie spisali :)

Albo skillshot "Ale urwał" :D

Opublikowano

PCF potrafi robic easter eggi, w Bullecie tez byly zacne tego typu rzeczy.

A easter z Jasonem za-je-bi-sty :D

Ja pyerdolnalem jak po meczu dostalem odznake: "Nie ma takiego bicia!" xD

Tlumacze sie spisali :)

Albo skillshot "Ale urwał" :D

albo o mięsny jeż w diablo III hehehehhee beka xD 

not.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Mendrolina napisała, że w Girsie są 4 mapy do multi, wkleiłem cały cytat i jeszcze się wypiera, ze tak nie napisał XD

Można niżej upaść? :P

Opublikowano

I tak zostanie grą roku na X360 w 2013. Chyba, że nominację dostanie pudełkowa wersja Minicrafta  :rofl:  

Opublikowano

U Was też nie za wesoło chyba bo nikt nie fapuje gifami z Judgement tak jak z Halo 4. :thumbsup:

Opublikowano

Wszyscy katują grę :(

Opublikowano

Chyba na Metacritic. :D

To poczekajcie co się będzie działo przy The Last of Us jak zgarnie score 90%. I nikt nie przyzna Wam racji o unikalnych tytułach z cyfrowej dystrybucji, bo się nie liczy. :banana:

Opublikowano

Gears of War Judment ma średnią ocen na gamerankings 77% a na metacritic 79%. :mocking:

Nie żebym tu bronił ale Asenszyn ma niewiele lepszą odpowiednio 79 i 80,czylo ocena prawie identyczna(no bez jaj co zmieni ten 1-3 pkt procentowe? :))

Opublikowano

Wyznawcy PS3 będą się cieszyć zwycięstwem God of War'a nad Gears'ami. Tyle, że Judgement było dla Epic chyba bardziej eksperymentem aniżeli odsłoną na miarę Trylogii. Wstąpienie z kolei jest kolejnym z rzędu prequelem, wprawdzie nie ograłem jeszcze ale kumpel skończył i mówił, że nie chce mu się robić platyny, a ma w każdej części. Santa Monica zabrakło pomysłów, choć przyznał, że ostatnie starcie po prostu rozpjerdala. 

Opublikowano

U Was też nie za wesoło chyba bo nikt nie fapuje gifami z Judgement tak jak z Halo 4. :thumbsup:

Co nie zmienia faktu że gra wygląda fenomenalnie, lepiej niż Girsy 3. Się zastanawiam nawet czy nie lepiej od Halo 4 o_O

Opublikowano

Gearsy 3 przez większość czasu w singlu wyglądają strasznie słabo (puste lokacje itd.), więc żaden wyczyn.

Opublikowano

Co nie zmienia faktu że gra wygląda fenomenalnie, lepiej niż Girsy 3. Się zastanawiam nawet czy nie lepiej od Halo 4 o_O

Przecież Halo 4 to najładniejsza gra na X360 i jedna z najlepiej prezentujących się w całym cyklu 7 generacji. 343 zrzesza umysły z najbardziej prestiżowych studiów na developerskiej mapie świata. Szczerze to nie przyglądałem się Judgement, więc nie wiem jak się prezentuje. Halo 4 graficznie bardzo mi się podoba, zaś design kojarzy mi się miejscami z moim ukochanym Metroid Prime. 

Opublikowano

Eeee... IMO to w Judgment jest dużo słabsza grafa, szczególnie w multi. Lepsza od Halo xD? 

Bez kitu jak odpaliłem pierwszy mecz w multi, na mapie Platforma to dostałem takiego uderzenia ząbków, że szok.

Opublikowano

Ja tylko demko sprawdzilem (multi) ale dla mnie grafika kolorowa przesadnie i zabkow sporo wiecej niz w trojce.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Heheh jak tam klapki, miała być wiosna Sony a tymczasem trzeba odłożyć termin na czerwiec co najmniej :sorcerer: YETIego od blamażu Kratosa nie widać w ogóle w CW :rofl2:

Taki blamaz Kratosa jak Kilo Squadu, czyli zaden.

Opublikowano

Wydało się, ktoś mówi nieprawdę. :thumbsup:

Ważne aby gameplay zadowalał. W przypadku Wstąpienia jednak i gra zadowala i oprawa jest topowa, to bodaj najładniejsza gra na konsolach. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.