Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

ciekawe czy jeszcze, któraś z firm wpadnie na pomysł, że jedna konsola = jedno konto  :D :D

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 373,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

typfon , chodzi o sam fakt. Ja tez nie pamiętam już kiedy grałbym offline, ale bez przesady, czasami zdarzają mi się jakies krótsze awarie u dostawcy i szlag by mnie trafial, gdyby akurat majac godzine na gre dostawałbym info ze nie mogę przez to wlaczyc konsoli. MS musiałby naprawdę pozabijać wszystkich swoimi exami by ludzie się na to zgodzili od tak. Jeżeli zas Sony podciągnie w końcu usługi sieciowe, to gigant z Redmond zostanie lekko w tyle juz na starcie.

Opublikowano

typfon , chodzi o sam fakt. Ja tez nie pamiętam już kiedy grałbym offline, ale bez przesady, czasami zdarzają mi się jakies krótsze awarie u dostawcy i szlag by mnie trafial, gdyby akurat majac godzine na gre dostawałbym info ze nie mogę przez to wlaczyc konsoli. MS musiałby naprawdę pozabijać wszystkich swoimi exami by ludzie się na to zgodzili od tak. Jeżeli zas Sony podciągnie w końcu usługi sieciowe, to gigant z Redmond zostanie lekko w tyle juz na starcie.

sam fakt mnie też denerwuję, ale już chyba za starty jestem aby się irytowac że w tą godzine, albo tego dnia nie dam rady pograc bo padł net

Opublikowano

no ja tez, co nie zmienia faktu, ze mi to nie pasuje.

Zobaczymy co MS w ogole ma do pokazania na starcie, mam nadzieje, ze naprawdę czyms zryja mi beret, bo do Xbox Live i swojego profilu przyzwyczaiłem się niemiłosiernie.

Opublikowano

ja jak na razie nie mam zamiaru się denerwować nadmiernie, obejrze E3, poczekam jak się sprawdzają konsolki w dłuższym okresie czasu, a później kupię co mi pasuję :P

wieszanie psów za online w momęcie gdy nie wiemy nic o nextboxie trochę mnie śmieszy

Opublikowano

ciekawe czy jeszcze, któraś z firm wpadnie na pomysł, że jedna konsola = jedno konto  :D :D

Na Vicie jak jest? Mam nadzieje, że będzie można założyć przynajmniej 2 konta.

Opublikowano

A ja nadal czekam na jakieś sensowne argumenty które miały by przekonać do tego pomysłu zwykłego konsumenta ? Serio pytam bez żadnego ukrytego "wieszania psów " na tym pomyśle.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Na Vicie jak jest? Mam nadzieje, że będzie można założyć przynajmniej 2 konta.

Na Vicie jest jedno konto=jedna karta pamięci, aby mieć drugie to albo druga karta albo całkowity format karty. 

Opublikowano

Przecież ja w to nie wierzę. Stały online podczas grania? Ludzkość jeszcze nie jest na to gotowa.  :D

Opublikowano

W międzyczasie gigant z Redmond poinformował, że sprzedał Ericssonowi Mediaroom - usługę, która umożliwia operatorom kablówek dostarczanie swoim abonentom płatnych treści na kilku telewizorach jednocześnie. Powód? Pozwoli to Microsoftowi skupić swoje wszystkie siły odpowiedzialne za rozwój telewizji na uczynieniu z platformy Xbox "platnej usługi rozrywkowej dostarczającej gry i inne materiały, jakich chcą klienci". Czy ma to związek z nadchodzącym next-genem?

Opublikowano

Przecież ja w to nie wierzę. Stały online podczas grania? Ludzkość jeszcze nie jest na to gotowa.  :D

Myślisz że kogoś to będzie obchodzić gdy w wyliczeniach wyjdzie że mogą dzięki temu zyskać więcej $ po mimo np. utraty części klientów ?

Opublikowano

To się już trochę chore zaczyna robić. Wszelkie ruchy biznesowe Microsoftu są wrzucane do jednego wora z next-genem. Mam nadzieję, że firma niedługo wyda jakieś oświadczenie w tej sprawie albo tak przywali z grubej rury na E3, że jeszcze się okaże, iż NextBox zmiecie PS4. 

Dla mnie to wciąż bujda, dopóki nie ma oficjalnego potwierdzenia. 

Edytowane przez Nemesis US

Opublikowano

To się już trochę chore zaczyna robić. Wszelkie ruchy biznesowe Microsoftu są wrzucane do jednego wora z next-genem.

A czyja to wina ? MS. Ale  widać taki obrót spraw im odpowiada w końcu nic nie muszą robić a i tak się mówi o ich konsoli której jeszcze  nawet nie zapowiedzieli :thumbsup:

Opublikowano

Dlatego teraz po ujawnieniu Sony wszyscy patrzą w stronę Redmond. Oczekiwania ogromne, zwłaszcza gdy jeden next-gen już oficjalnie zapowiedziany bo E3 to w przypadku PS4 już raczej formalność (wygląd, data premiery, tytuły startowe, cena). Microsoft ma spore pole do popisu o ile nie przestraszyli się Sony po PS Meeting 20 lutego.

Opublikowano

Sprawdźcie na ultimie co się obecnie u nich najlepiej sprzedaje. Nie ma nadziei dla świata gier.

bo nie ma god of war w top 10 XD ?

Opublikowano

Sprawdźcie na ultimie co się obecnie u nich najlepiej sprzedaje. Nie ma nadziei dla świata gier.

Jezuu a co w tym dziwnego? Zobacz jak BF3 się w Polsce sprzedał więc to normalne że z BF4 będzie podobnie.

Opublikowano

bo nie ma tam najbardziej skillowej gry ever - uncharted 3

Opublikowano

Co by nie mówić skilla wymaga większego niż bf, ale nie o to się rozchodzi. Mianowicie rozumiem yetiego bo naprawdę wypuszczając tak zbugowane coś jak bf3 (mówie o wersji na konsole) pokazali, że mają graczy gdzieś a oni w podzięce dają im jeszcze więcej hajsu, normalnie stockholm syndrom. Ta sama sytuacja z Call of Duty. Graczom w ówczesnych czasach totalnie nie zależy na jakości czy oryginalności produktu jaki kupują. EA widzi jak to jest, wyda kolejny modern military shooter w ładnej oprawie i już stado baranów kupuje na premiere (bo inne gry w plusie ma). 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Fajnie by było jakby plotka o nowej rewizji X360 za 99$ się potwierdziła. Jeszcze tylko WiiMini wprowadzą do EU po taniości i będzie git.

Opublikowano

Kurde na nowe konsole powinne powstac jakies wy(pipi)..MMO na miare World Of Warcraft.

Taki np Skyrim z wyrypanym swiatem,dungeony,duele te sprawy.Mysle,ze sporo ludzi by w to pogralo.

Ludzie sie dziwia dlaczego bf3,cod tak dobrze sie sprzedaja..Bo maja za(pipi)iste multiplayery,(ten pierwszy ma).Ten drugi jest gorszy od unchartred 3 :D

Opublikowano

Kurde na nowe konsole powinne powstac jakies wy(pipi)..MMO na miare World Of Warcraft.

Taki np Skyrim z wyrypanym swiatem,dungeony,duele te sprawy.Mysle,ze sporo ludzi by w to pogralo.

Ludzie sie dziwia dlaczego bf3,cod tak dobrze sie sprzedaja..Bo maja za(pipi)iste multiplayery,(ten pierwszy ma).Ten drugi jest gorszy od unchartred 3 :D

http://elderscrollsonline.com/en/ - takie cos na nextgenie bys chcial?

Opublikowano

Co by nie mówić skilla wymaga większego niż bf, ale nie o to się rozchodzi. Mianowicie rozumiem yetiego bo naprawdę wypuszczając tak zbugowane coś jak bf3 (mówie o wersji na konsole) pokazali, że mają graczy gdzieś a oni w podzięce dają im jeszcze więcej hajsu, normalnie stockholm syndrom. Ta sama sytuacja z Call of Duty. Graczom w ówczesnych czasach totalnie nie zależy na jakości czy oryginalności produktu jaki kupują. EA widzi jak to jest, wyda kolejny modern military shooter w ładnej oprawie i już stado baranów kupuje na premiere (bo inne gry w plusie ma). 

Trafiony zatopiony.

Opublikowano

Za(pipi)isty, czyli nie wymagający żadnych umiejętności?

Opublikowano

za(pipi)isty tzn taki w ktorym 8 graczy nie szuka sie 2 tygodnie :> 

Opublikowano

Wez nie pierd...

Kolego przegrales w bf3 2,5h z ratio 0.3 :D (ktore nie jest wazne) Widziales wiecej ekran smierci niz grales;D Skoro to taka nie skilowa giera to czemu nie wymiatales? Nie martw sie w u3 reprezentuje ten sam p[oziom co ty w BF :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.