Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

W takim razie, jak ktoś mi zapłaci za wzięcie plusa to przygarnę, ale nie będę używał :)

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

A grales chociaż w Combat Evoled?

Opublikowano

Przecież porównywanie gier przez takie strony mija się z celem.

Ważne, żeby się podobało mi(graczowi).

Opublikowano

Ta remis -_-

Serio oceniasz grę na podstawie często nieobiektywnej opinii kolesia, który ocenia grę zależnie od kierunku wiatru?

Opublikowano

LOL - w zyciu bym nie postawil Killzona kolo HALO. Poza grafika która do tej pory robi wrazenie gra nie ma w sobie totalnie nic. Multi kolo HALO 4 nawet nie stało...

YT i recki... FTW !

Edytowane przez easye

Opublikowano

Skąd ty możesz wiedziec jakie multi ma Halo 4 jak nie masz tej gry i x360? YouTube? Czy moze jak Mendrek grasz u sąsiadow na x360?

Edytowane przez Lionel

Opublikowano

Argument iksbotów w przypadku exów jest często taki, że mają dobre multi i masa ludzi gra w to cały czas, a gry na PS3 to w ogóle 3h gameplayu i jeszcze w dodatku samograje. No więc COD w temacie strzelanek jest bezkonkurencyjny, proste.

Opublikowano

I prawie w ogole nie skillowy. Zwyrol - prawda jest taka, ze tylko ze tylko betony z jedna konsola mogą napisac, ze Uncharted i Killzone maja fajniejszy multiplayer niż Gearsow i HALO. NIe znam nikogo, kto majac obydwie konsole napisalby cos takiego. Szkoda Disvertigo, ze nie na Twojej konsoli nie ma zadnego Exa, który dorownalby COD bądź BF :( Ja mam choć jeden, który pod wieloma względami je przewyzsza...

Edytowane przez easye

Opublikowano

sugerując się metacritic KZ3 jest na równi z Halo 4, gdzie jest ten największy ex generacji pytam sie? beka z xbotow

Opublikowano

KZ3 ciężko porównać z Halo 4. Gry się różnią za dużo od siebie. To tak jak porównywać Obliviona i Gothica, niby RPG ale kto grał ten wie że zupełnie czym innym są te gry. Tak samo tutaj. Co nie zmienia faktu, że obie gry są bardzo dobre.

Opublikowano

Co do sklepiku to po tym jak już tak mocno nie lagował to spodobał mi się, ale nie wybaczę im z 6 ruchów by pobrać demo, w starym sklepiku wystarczyły 2 kliknięcia :confused:

czy bylby ktos tak uprzejmy dokladnie opisac jak to wyglada, bo szczerze nie jestem w stanie sobie tego wyobrazic :) a cos mi sie wydaje ze szykuje nam sie niezla beka z ulomnosci ps3 :D

Opublikowano

KZ3 ciężko porównać z Halo 4. Gry się różnią za dużo od siebie. To tak jak porównywać Obliviona i Gothica, niby RPG ale kto grał ten wie że zupełnie czym innym są te gry. Tak samo tutaj. Co nie zmienia faktu, że obie gry są bardzo dobre.

Moglby tak opisywac grafike, fabule, uniwersum, ale w grze wieloosobowej FPS to FPS.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Pobieranie dema na ps3

1. klik na ikonke sklepiku w menu konsoli

2. tak moze byc po angielsku

3.gry

4. dema

5. klik na demo

6. "try free demo"

7."proceed to checkout"

8. "checkout"

9. "confirm purchase"

10. "view downloads"

11. klik jaki plik

12. "pobierz w tle"

13. klik

14. klik

15. klik

no i jestem ponownie w xmb ;]

Edit: i do tego ściaga mi się teraz INNE demo xD

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Moglby tak opisywac grafike, fabule, uniwersum, ale w grze wieloosobowej FPS to FPS.

nie mówię tylko o multi. Napewno KZ ma mniej intensywny charakter niż Halo, ale zależy co kto lubi. No i mapki np. pod wględem wielkości są OK w KZ. Choć oczywiście Halo to zawsze moloch w grze wieloosobowej, i tutaj akurat każdej grze można wytykać wady pod tym względem.

Opublikowano

Zyebane, nieskillowe multi.

Polecam komukolwiek zagrać, do tej pory myślałem że to Gearsy mają najbardziej nie noob-friendly multiplayer, powoli zmieniam zdanie.

Opublikowano

dla mnie ta gra jest piekna. Nie spodziewałem się, ze HALO na sam koniec az tak wroci do formy-znowu czuje się jakbym gral w CE !

EDIT: ale BO2 tez kupie :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

EDIT: ale BO2 tez kupie :teehee:

poniewaz to nieskillowe noob friendly multi? ;)

multi w kazdym COD'ie to gniot a i tak sprzedaje sie w milionach. Gdzie ten swiat zmierza?

Opublikowano

No tłumaczy. Nawet niektóre recenzje z portalu "matki" tłumaczy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.