Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 371,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Zaraz będzie okładka nowego GI, ponoć material na ponad 20 stron i nie tylko o jednej grze. Co to może być?

xbox 720

Opublikowano

Zaraz będzie okładka nowego GI, ponoć material na ponad 20 stron i nie tylko o jednej grze. Co to może być?

Nie tak zaraz,bo na neogaf powalili strefy czasowe jeszcze 49min.

Gra od ND?

https://twitter.com/Andrew_Reiner/status/331790816408379392

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Boże gra od Naughty Dog. Nikogo to nie obchodzi,kolejna nudna gierka.

Opublikowano

Sequel Duck Hunt na WiiU !!!111

A tak serio to stawiam albo na zbiór informacji o ps4 i grach na ten sprzęt (kz, if, dc) albo wiiu (mariany). Nawet bardziej jestem za tym drugim biorąc pod uwagę, że Nintendo darowało sobie konferencję na e3, no i przydałoby się, żeby w końcu zaczęli promować swojego next-gena.

Opublikowano

Co to za alter ten abrakadabra czy abrababra ? On tylko wstyd Xboxowcom przynosi.

Opublikowano

Mi to śmierdzi grami  uniwersum Star Wars, które robią studia EA. Z drugiej strony mamy na dniach dostać wysyp nowych informacji o tytułach od samego Sony więc siłą rzeczy bardzo możliwe, że dziś GI uchyli rąbka tajemnicy co zmierza na ps4, co jest tajemniczym ostatnim wielkim niezapowiedzianym ekskluzywem na ps3(większość twierdzi, że to GT6), i daj boże pierwszy lineup na Vitę na późne 2013/wczesne 2014(ploty głoszą o sequalach Uncharted i GravityRush)

Opublikowano

na info o SW chyba trochę za wcześnie. myślę że chodzi o jakiegoś dużego erpega, ewentualnie faktycznie coś od Sony, ale oni raczej sami by informowali o swoich projektach.

Opublikowano

Ja mam jedną prośbę do Sony wobec PS4. Niech nie powstanie taka kupa jak PS3...choć kto wie,to przecież Sony :)

Opublikowano

issfullsize610.jpg

In total, our June issue features 30 pages of information on the new console. We're covering Sony's new indie agenda, Media Molecule's upcoming project, Bungie's Destiny, Knack, Killzone: Shadow Fall, and DriveClub. On top of all that, we also interviewed Sony's Shu Yoshida and got our hands on the Dual Shock 4 controller.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

czyli jednak Sony dalej promuje PS4 i 30 stron o exach na ich nową konsolę - nice, choć szkoda, że z tego co widać po okładce żadnego nowego tytułu gazeta nie ujawni

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

serio 20+ strona na temat ps4 i gównianego infamous?

Nie, 30 stron.

In total, our June issue features 30 pages of information on the new console. We're covering Sony's new indie agenda, Media Molecule's upcoming project, Bungie's Destiny, Knack, Killzone: Shadow Fall, and DriveClub. On top of all that, we also interviewed Sony's Shu Yoshida and got our hands on the Dual Shock 4 controller.
Opublikowano

Nie, 30 stron.

czyli mega biedny numer. W(pipi)ilbym sie gdybym dostal takie cos w ramach prenumeraty...

Chociaz poczekaj mam prenumerate psx'a i tez nie dostaje nic ciekawego  :/

Opublikowano

Ale bieda. Mogliby w końcu ogłosić tego HL3. 

Opublikowano

Gabe musi mieć niezłą bekę za każdym razem gdy w necie pojawia się plota, że ktoś lub coś za chwilę ujawni jakąś nową niezapowiedzianą grę :P

Ja do grubaska nie mam już siły...HL i Shenmue...zrobić tak otwarte zakończenie i nie dostać nawet info przez tyle czasu o kontynuacjach....:( :(

Opublikowano

Nie, 30 stron.

czyli mega biedny numer. W(pipi)ilbym sie gdybym dostal takie cos w ramach prenumeraty...

Chociaz poczekaj mam prenumerate psx'a i tez nie dostaje nic ciekawego   :confused:

Ja sie nie w(pipi)iam. Szkoda, ze nic nowego, ale taki sonybot jak ja i tak sie dowie czegos ciekawego :)

Opublikowano

Dziś ma być jakiś pokaz Sony w Brazylii. O ile dobrze pamiętam czasy to coś koło 22 - 23, ale kij wie tych Brazyljańców.

sony-br.jpg

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Dziś ma być jakiś pokaz Sony w Brazylii. O ile dobrze pamiętam czasy to coś koło 22 - 23, ale kij wie tych Brazyljańców.

Pewnie oficjalna premiera PS3. W 2009 roku mieli oficjalną premierę PS2.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Dziś ma być jakiś pokaz Sony w Brazylii. O ile dobrze pamiętam czasy to coś koło 22 - 23, ale kij wie tych Brazyljańców. ( obrazek )

Pewnie premiera oficjalna premiera PS3. W 2009 roku mieli oficjalną premierę PS2.

Bzdura panie kolego. W Brazylii zeszło więcej PS3 niż w Polsce ( 750 k ), Brazylia i Meksyk to dwa najszybciej rosnące rynki gier świata. Dodajmy fakt że większość to konsolowcy. 60 mln ludzi ma tam jakąś konsolę. Sony i MS mają tam fabryki. 

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Bzdurą jesteś Ty. Sprawdź ile osób ma Xboxa w Polsce, a oficjalnej premiery nigdy nie było.

Opublikowano

Chyba źle gifa dobrałeś :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.