Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Kto mi posty kasuje ? Ok, oficjalnej premiery jeszcze tam nie było co nie zmienia faktu że PS3 tam się sprzedaje obecnie najlepiej z wszystkich konsol current gen. Btw wszystkie dane które podałem są potwierdzone. I nie, nie będe liczył Xboxów w Polsce bo nikt się nie kwapi by podać takie dane. Wszystko co napisałem jest potwierdzone. PS3 - 750 K, 60 mln konsol. Oficjalnej premiery mogło tam nie być - no ok, co z tego ? 

Dobra, nieważne. 

@donsterydo - a nie, bo dobry ;) u need to fix ur sarcasm meter.

Edytowane przez aphromo

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 371,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Dziś ma być jakiś pokaz Sony w Brazyli

- Pewnie oficjalna premiera PS3

Bzdura panie kolego

-  Oficjalnej premiery nie bylo

Oficjalnej premiery mogło tam nie być - no ok, co z tego ?

Troszke sie pogubiles co ? ;P

Opublikowano

@Ins - dobra, kuhwa, nie było tam premiery PS3. Konsola się najlepiej sprzedaje a premiery tam nie było.  Dałem plusy Myszakowi, zminusujcie mnie i po sprawie. 

Opublikowano

EA na E3 pokaże nową grę od DICE i nie będzie to nic związanego z Battlefieldem (chyba się domyślacie o co chodzi?) oraz jakieś nowe IP. Fajnie, może wreszcie nie zasłużą sobie na miano najgorszej firmy w tej branży.

Regarding next generation consoles, we are under a non-disclosure agreement with our platform partners, however, we’re planning a full reveal at E3 including more next generation titles in development for FY14. This will include breakthroughs in graphics and gameplay for some of our biggest franchises including Battlefield, FIFA, Madden, NBA LIVE, and Need for Speed. We plan to unveil new titles from EA SPORTS, Bioware, and DICE and a first look at some brand new games.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

EA na E3 pokaże nową gręGRY od DICE i nie będzie to nic związanego z Battlefieldem (chyba się domyślacie o co chodzi?) oraz jakieś nowe IP. Fajnie, może wreszcie nie zasłużą sobie na miano najgorszej firmy w tej branży.

Regarding next generation consoles, we are under a non-disclosure agreement with our platform partners, however, we’re planning a full reveal at E3 including more next generation titles in development for FY14. This will include breakthroughs in graphics and gameplay for some of our biggest franchises including Battlefield, FIFA, Madden, NBA LIVE, and Need for Speed. We plan to unveil new titles from EA SPORTS, Bioware, and DICE and a first look at some brand new games.

Mirrors Edge 2(mogli by juz zapowiedziec,albo definitywnie powiedziec,ze 2 czesci nie bedzie),bad company i Star wars

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

EA na E3 pokaże nową grę od DICE i nie będzie to nic związanego z Battlefieldem (chyba się domyślacie o co chodzi?) oraz jakieś nowe IP. Fajnie, może wreszcie nie zasłużą sobie na miano najgorszej firmy w tej branży.

Obstawiam ME 2 :

http://www.ps3site.pl/dice-ciezko-zapomniec-o-mirrors-edge/151553

Opublikowano

Gran Turismo 6 nadchodzi

8ae25ce1f6f14e452e039d9193083.jpg

Opublikowano

Nikogo?

Opublikowano

Coś mi się wydaje, że gra będzie cross-genem.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Oby tak bylo. No i nie obrazilbym sie za ten sam kawalek w intrze (EU intro GT1 > reszta).

Opublikowano

PS3, PS4 i PS Vita z cross-playem, cross-save i cross-buy odnośnie DLC. Dodatkowo jakieś ekskluzywne bajery dla Vity (B-Spec?). Nie, nic nie wiem, ale to bardzo logiczne i fajne.

Opublikowano

Mam nadzieję, że zrobią porządnie to co miało wyjść już 3 lata temu. Dobrze, że trzeba czekać tylko tydzień czasu, te wszystkie teasery na miesiąc przed zapowiedzią są denerwujące.

Widząc nieudolność PD w tej generacji nie liczyłbym na cross gena, niech zrobią jedno a dobrze.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

kule bele już za tydzien oficjalnie GT6...ale ten ostatni okres jest owocny w zapowiedzi :D :D

Opublikowano

jeśli gt6 na ps3 to  :yucky:  w końcu mają nextgenowego drive club i nowy nextgenowy poziom dojenia kasy z DLC  :sweat:

Opublikowano

Ja ostatnio zrobiłem oczy jak 5 zł gdy przeczytałem o nowym Wolfenstein :P

Opublikowano

w końcu mają nextgenowego drive club i nowy nextgenowy poziom dojenia kasy z DLC  :sweat:

Będą robić dokładnie to samo co Turn 10 od dłuższego czasu :blum1:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

o paczki samochodów chodziło... denna ironia

Opublikowano

Niech zrobią GT6 na PS3, mają już opanowaną technologię i byłoby za(pipi)iście - patrząc na historię, każda z konsol stacjonarnych miała po dwa GT, więc i tu nie odejdą od reguły. Ja nie mogę się już doczekać!

Opublikowano

zarejestrowane domeny przez Lucas Films:

• gunganfrontier2.com
  • gunganfrontier3.com
  • gunganfrontier4.com
  • order67.net
  • starwarsalliance.com
  • starwarsrebels.com
  • starwarswolfpack.com
  • wolfpackadventures.net
  • wookiehunters.com
  • bothanspies.net

Niech to (pipi) bedzie jakis żart. Gungan Frontier? xD WookieHunters ? 

Edytowane przez SzewczykDratewka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.