Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Teraz wiadomo, że ps4 to po prostu dobry komp z zamkniętą strukturą czy jak to tam się mówi i pokazali killzone w realtime więc nie wiem do czego dążysz?

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 363,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Obecnie pociąg hypu obu firm jest taki jak wyżej. 

Hype przed PS Meeting był nieporównywalnie większy zarówno tutaj na forum jak i na przeróżnych portalach, teraz jest w zasadzie cicho. Gdyby nie to, że ktoś nieraz w statusach przypomina, że nowego Xboxa mają pokazać 21 maja, to bym o tym szybko zapomniał.

Opublikowano

chyba w Polsca zaściankowym kraju :P

Kąsole to kiedykolwiek było coś więcej niż PC z zamknietą architekturą ??

Opublikowano

Co ja tutaj czytam w ogóle? Niektórym xbotom się chyba już całkiem w głowach poprzewracało i żyją w jakimś swoim urojonym świecie skoro pieprzą takie głupoty... Już nawet nie wiadomo co na takie coś odpisywać :unsure:

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Ja tam się już do czekać nie mogę i IMO każdym fan gier w tym momencie też powinien się tym interesować, a nie mi tu pisać, że gdy by babcia miała antenkę to by radiem była....

Opublikowano

Co ja tutaj czytam w ogóle? Niektórym xbotom się chyba już całkiem w głowach poprzewracało i żyją w jakimś swoim urojonym świecie skoro pieprzą takie głupoty... Już nawet nie wiadomo co na takie coś odpisywać :unsure:

Przynajmniej codzienna dawka beki zapewniona. Może (pipi)ą takie głupoty, bo wreszcie doszło do nich, że są dymani na każdym kroku. Posiadają martwą konsole, gdzie producent sobie każe płacić dodatkowo za odpalenia trybu multiplayer, na dodatek hype wokół nowego X jest porównywalnie mniejszy niż to co się działo przed PSM, od czasu do czasu wrzucą jakiegoś suchego gifa, jedyna ich radość, takie życie dymanych.

Ja tylko się zastanawiam nad jednym, załóżmy, że nowy X technologicznie jest na tym samym poziomie co PS4. Jeżeli Live nadal będzie płatny, to ciekawa jaki ciemnogród oprócz Mazzeo i DonSterydo kupi Dymarke Nieskończoność, skoro u konkurencji granie po sieci będzie za darmo, a za opłatą dostaniemy gry za free (PS+).

Nie można wykluczyć, że M$ zaskoczy pozytywnie, czyli granie po sieci za free i jakieś nowe, interesujące IP, bo dla Hejlo już na pewno nie kupie ich konsoli, skoro na PS4 będę miał Destiny. Jest jeszcze GeoW, ale nikt nie powiedział, że z nową generacją Epic będzie chciał zrobić z tego multiplatform (to byłby bul dupy dymanych)

Opublikowano

chyba w Polsca zaściankowym kraju :P

Kąsole to kiedykolwiek było coś więcej niż PC z zamknietą architekturą ??

*Konsole

Chodziło mi o to, że tym razem Sony nie spieprzy sprawy i daje prosty w programowaniu mocny sprzęt. Ale po twojej sygnaturze widzę, że ciężko się będzie rozmawiać.

Opublikowano

Przynajmniej codzienna dawka beki zapewniona. Może (pipi)ą takie głupoty, bo wreszcie doszło do nich, że są dymani na każdym kroku. Posiadają martwą konsole, gdzie producent sobie każe płacić dodatkowo za odpalenia trybu multiplayer, na dodatek hype wokół nowego X jest porównywalnie mniejszy niż to co się działo przed PSM, od czasu do czasu wrzucą jakiegoś suchego gifa, jedyna ich radość, takie życie dymanych.

Ja tylko się zastanawiam nad jednym, załóżmy, że nowy X technologicznie jest na tym samym poziomie co PS4. Jeżeli Live nadal będzie płatny, to ciekawa jaki ciemnogród oprócz Mazzeo i DonSterydo kupi Dymarke Nieskończoność, skoro u konkurencji granie po sieci będzie za darmo, a za opłatą dostaniemy gry za free (PS+).

Nie można wykluczyć, że M$ zaskoczy pozytywnie, czyli granie po sieci za free i jakieś nowe, interesujące IP, bo dla Hejlo już na pewno nie kupie ich konsoli, skoro na PS4 będę miał Destiny. Jest jeszcze GeoW, ale nikt nie powiedział, że z nową generacją Epic będzie chciał zrobić z tego multiplatform (to byłby bul dupy dymanych)

Yeti, jesteś takim nieogarem, że głowa mała - sam płacisz za Golda, a piszesz, że inni dają się d*mać :)

Jak Ty się biedny męczysz, że na X360 są świetne gry i musiałeś tą konsolę kupić  :P

Tak na marginesie, o wykorzystywaniu to akurat jako posiadacz PS3 powinieneś wiedzieć najwięcej skoro Sony weszło w obecną generację na stercie kłamstw i baśni tysiąca i jednej nocy. W końcu to posiadacze PS3 na początku generacji płacili 2x więcej żeby przez większość czasu mieć lwią część gier gorszych niż na X360. Ale na to kładziemy zasłonę milczenia ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Kupiłem X360 w czasie premiery Obliviona, bo na tamte czasy ta gra rozkładała na łopatki, a ze do premiery PS3 było trochę czasu więc jako gracz nie mogłem się powstrzymać, zwłaszcza, że przyszłość miała przynieść H3 (w dwójkę zagrywałem się przez kilka lat) i Girsy. Właśnie dla tego kupiłem X, lajwa opłacałem głównie po premierze Halo i Girsów. Teraz nie widzę ŻADNEGO powodu, aby kupić nowego X. PS4 pewnie wyjdzie wcześniej, Bungie tworzy również na PS4 (eksluzywne dlc, to tak jakby Naughty Dog pisało coś na X i zapowiedziało eksluzywny dodatki), dla samych Girsów nie warto, zwłaszcza jeżeli Lajw byłby nadal płatny. Chyba, że M$ wyjedzie z jakimiś kopiącymi dupsko grami, wtedy oczywiście pobiegnę do sklepu po swoją konsole, bo jestem GRACZEM, który lubi dobrze spędzić czas przed konsolą.

Tylko różnica między tym co było po premierze X360 i PS3, jest obecnie o 180 stopni odmienna.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Jeszcze nic nie wiemy, ale największy insider w branży - Yeti - już wie jak będzie :P

Podaj mi jeszcze numery w następnym losowaniu LOTTO ;)

Opublikowano

Jeszcze nic nie wiemy, ale największy insider w branży - Yeti - już wie jak będzie :P

Podaj mi jeszcze numery w następnym losowaniu LOTTO ;)

Umiesz czytać ZE ZROZUMIENIEM? Napisałem, że jeżeli pozytywnie zaskoczą, to pewnie kupie nowego X, ale to już nie będzie taka sytuacja jak 7 lat temu. Roczna przewaga, sporo ekskluzywnych gier, lajw który wtedy połykał raczkujące PSN. Teraz wszyscy startują z tego samego miejsca, różnica jest taka, że ty najprawdopodobniej będziesz płacić dodatkowo jeżeli będziesz chciał pograć po sieci, a jak nie, chyba, że za Plusa.

Opublikowano

To trochę śmiesznie, że teraz jest po prostu normalnie, a sonyslejwy szukają ekscytacji. Jak jakieś podwórkowe szczylki, co próbują za wszelką cenę wzniecić rozróbę. Spokojnie czekamy na zapowiedź nowej konsoli, by wiedzieć, czy się jarać, czy nie. Może dla Was naturalne jest jaranie się zapowiedziami zapowiedzi, ale uwierzcie mi, to nie jest normalne :).

Opublikowano

pokemony są niepowtarzalne i niezniszczalne, GTFO

Opublikowano

Oczywiście że raven_raven ma rację. Zapowiadają kolejne gry na PS3 do i tak za(pipi)istego line up a 360 w ciemnym dole, wielkie nic. Norma. Tak trzymaj kruku.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

To trochę śmiesznie, że teraz jest po prostu normalnie, a sonyslejwy szukają ekscytacji. Jak jakieś podwórkowe szczylki, co próbują za wszelką cenę wzniecić rozróbę. Spokojnie czekamy na zapowiedź nowej konsoli, by wiedzieć, czy się jarać, czy nie. Może dla Was naturalne jest jaranie się zapowiedziami zapowiedzi, ale uwierzcie mi, to nie jest normalne :).

Sorry raven... ale jak czytam Twoje ostatnie posty to mam wrażenie, że zaczynasz się już niebezpiecznie zblizać poziomem do Daddiego...  A kiedyś zdawałeś się być normalny..

Opublikowano

Gran Turismo (5 ) przebiło 10 mln sprzedanych kopii.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Gran Turismo 5 ;)

Gran Turismo ogólnie 70 mln

Opublikowano

Aha. Czyli po prostu czekanie na konsolę, by się nią jarać lub nie jest nienormalne. Ja już naprawdę nie łapię absurdu tego tematu. I'm out.

Opublikowano

Aha. Czyli po prostu czekanie na konsolę, by się nią jarać lub nie jest nienormalne. Ja już naprawdę nie łapię absurdu tego tematu. I'm out.

Ziomek ale o co ci chodzi ? Ciebie lubię bo mówisz jak jest, i nagle zaczynasz jakieś maniany odstawiać. 

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Ziomek ale o co ci chodzi ? Ciebie lubię bo mówisz jak jest, i nagle zaczynasz jakieś maniany odstawiać. 

TAK JEST! Jaranko GT6 mimo że Kazowi Cell nie wystarczał już 3 lata temu ^^

I to jarano jakimiś replayami czy bullshotami z photomode, choć oczywistym jest że gra w rzeczywistości wygląda nieporównywalnie gorzej.

I tak samo jest z Forzą. Dlatego liczę na next-genowe dzieło Turn 10, za to GT6 to chyba jedynie ciekawostka dla ludzi którzy dostali konsolę w 2012 roku i później na komunie albo w ramach abonamentu w Playu.

Opublikowano

TAK JEST! Jaranko GT6 mimo że Kazowi Cell nie wystarczał już 3 lata temu ^^

I to jarano jakimiś replayami czy bullshotami z photomode, choć oczywistym jest że gra w rzeczywistości wygląda nieporównywalnie gorzej.

I tak samo jest z Forzą. Dlatego liczę na next-genowe dzieło Turn 10, za to GT6 to chyba jedynie ciekawostka dla ludzi którzy dostali konsolę w 2012 roku i później na komunie albo w ramach abonamentu w Playu.

totally new physics engine, new suspension and tyre model. new aero model. tech partnership with yokohama and kw auto.

jesteś niesprawiedliwy.

Opublikowano

70+ milionow ludzi kupilo konsole to sony ma teraz powiedziec mamy was w (pipi)e czy lepiej wydawac gry i kosic szmal i sony jeest zadowolone i gracze. Nie rozzumiem cie mazzeo.

Up: haha glupszego stwierdzenia nie widzialem xd chyyba juz nie masz jak bronic tego ze na xboxa nie nie wychodza gry, to taki zqbieg microsoftu zeby ludzie kupowali nextgena? Boze.

Edytowane przez Stunik

Opublikowano

A co to ma do sprzedaży PS4. Kto ma kupić ten kupi prędzej czy później, inni będą czekać aż będzie w Plusie. Na PS4 masz DriveClub. GT7 na PS4 kiedyś powstanie to się rzucą fani jak szczerbaty na suchary. Nie kupujesz konsoli dla jednej gry, w dodatku launch title, co nie ? Zresztą i tak to GT6 na PS4 lepiej by dużo wcale nie wyglądało.

Edytowane przez aphromo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.