Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 363,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Temat do zamknięcia.

Opublikowano

Sony juz potwierdzilo brak blokady na uzywki?

Tak, ale nie nic nie mówiło czy granie na używki nie będzie wymagało opłaty.

Więc może być tak samo jak z Xbox One.

No i mamy pierwsyz next genowy fajt

Drive Club

drive-club-3.jpg?w=1200&h=

Forza Motorsport 5

32f83faf-3ed1-4c5d-83a7-c10ce865f110.jpg

3c093577-b955-46a5-a4ed-8e23bba9a2ca.jpg

Opublikowano

Jest roznica miedzy blokowaniem,a pobieraniem oplaty za uzwyki(to co bedzie robic Ms). Blokowac nie beda,ale oplata kto wie. Ale obstawiam,ze EA dlatego zrezygnowalo z online pass,bo sie dogadalo z MS i Sony na uzywka pass.

Opublikowano

Drive Club

Forza Motorsport 5

Tych gier nie ma co porównywać.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Ale teraz to już chyba Turn10 ogarnie noc, zmienną porę dnia i deszcz? Byłby wstyd gdyby tego nie wrzucili do gry.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Też prawda, Drive Club przegrywa w przedbiegach.

Już nawet z Ciebie mi się śmiać nie chce bo już "twoja" firma zapewniła mi udany wieczór ;)

Opublikowano

Wraz z X360 MS odpuścił Japonię, bo ta całkowice olała ich konsolę. Zrozumiałe.

Wraz z X1 widzę, że odpuszcza również i Europę, bo jak inaczej tłumaczyć mam to, że znacząca większość ficzerów będzie niedostępna poza granicami USA? Naprawdę czuję pewien niesmak czytając wszystkie te pokonferencyjne wieści, bo wychodzi na to, że ta konsola powstawała tylko i wyłączenie z myślą o Ameryce. No ale jeśli MS europejskie pieniądze śmierdzą to nie ma sprawy, Sony pewnie z miłą chęcią się nimi zaopiekuje.

Opublikowano

innowacje

bWLXtR6.jpg?1

Edytowane przez Bushisan

Opublikowano

Sony pokazało min: 

PS4: indies, streaming, sharing, Killzone, Infamous, Destiny, DriveClub, Watch Dogs, Diablo...

M$
Xbox One: CALL OF DUTY
gry od EA
Forza 5

Opublikowano

no i nowe IP tworcow Maxa Payna i Alana Waka.

Watch Dogs, Diablo to będą multiplatformy.

Opublikowano

Ale teraz to już chyba Turn10 ogarnie noc, zmienną porę dnia i deszcz? Byłby wstyd gdyby tego nie wrzucili do gry.

Ale wstyd przed kim? Gran Turismo nie ma tych rzeczy nadal.

Opublikowano

no i nowe IP tworcow Maxa Payna i Alana Waka.

Watch Dogs, Diablo to będą multiplatformy.

Watch Dogs tak, ale Diablo jest exclusive dla konsol Sony.

Inna sprawa, że Diablo III raczej nikogo nie interesuje.

Opublikowano

Zepsuł mi się chyba detektor sarkazmu, bo nie ogarniam co napisałeś.

Opublikowano

@ MaZZeo: Technicznie rzecz biorąc to ma.. tyle, że zaledwie na kilku trasach.

Co do FM5 vs DC to.. raczej nie ma porównania. Wstępnie już widać, że Forza wygląda lepiej.. w dodatku na bank będzie śmigać w 60fps. Nie wiadomo jak z DriveClubem ale jednak obstawiałbym 30fps.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

XBOX ONE !11!!!!! co to za badziew hehehhe, już widzę ceny pudełeczek z płytką na aukcjach 2 dni po premierze za 20zł hahah, ktoś niedoinformowany pomyśli że dorwał okazję, gierkę po taniości a tu płać pan za możliwość gry ;xDDDD

wtf-eccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf3-251

Opublikowano

Stary,przespałeś Gran Turismo 5

Opublikowano

Pytasz się czy Turn 10 ogarnie noc, deszcz etc a czy Polyphony ogarnęło? Twierdząc, że tak nieźle się ośmieszysz :)

Jeśli w GT5 są zmienne warunki pogodowe, to równie dobrze można powiedzieć że w Forzie 4 każde auto możesz obejrzeć w autoviście. I to i to jest nieprawdą.

Opublikowano

Pytasz się czy Turn 10 ogarnie noc, deszcz etc a czy Polyphony ogarnęło? Twierdząc, że tak nieźle się ośmieszysz :)

Jeśli w GT5 są zmienne warunki pogodowe, to równie dobrze można powiedzieć że w Forzie 4 każde auto możesz obejrzeć w autoviście. I to i to jest nieprawdą.

Idż już lepiej spać i przestań się kompromitować bo powoli zaczyna mi robić się żal ciebie i twoich chłopaczków z microsoftu.

Opublikowano

Drive Club

Forza Motorsport 5

Już abstrahując od porównywania tych dwóch gier: czy tylko mnie się wydaje, że GT5 miało bardziej realistyczną grafikę od tych dwóch? Zwłaszcza Forza wydaje się być wręcz... trochę kreskówkowa?

Może jestem dziwny, ale w sumie tak miałem przy niektórych grach z początku poprzedniej generacji - owszem, techniczne o wiele lepiej, ale kosztem realistyczności...

Opublikowano

GT jest po prostu szaro-bure, a Forza kolorowa, jak zawsze.

Edytowane przez Hela

Opublikowano

Ja tam do Forzy nic nie mam. Jedna z niewielu gier jakie chętnie bym obadał ale jednak jeśli chodzi o dobór kolorystyki to jednak wolę stonowane i imo bardziej przez to realniej wyglądające GT.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Naprawdę czuję pewien niesmak czytając wszystkie te pokonferencyjne wieści, bo wychodzi na to, że ta konsola powstawała tylko i wyłączenie z myślą o Ameryce. No ale jeśli MS europejskie pieniądze śmierdzą to nie ma sprawy,

MS ma się pojawić na gamescomie w tym roku, aczkolwiek nie mam pojęcia czy to oznacza że będą inwestowali w ten region więcej. Nie ma co wysnuwać wniosków tylko na podstawie tego godzinnego, komicznego eventu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.