Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Beka xD myślałem, że po tylu latach już ogarniają te PS3 i aż takiej różnicy nie ma.

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

@don

Blur ewidentnie, rozdzialka jest taka sama, obie 720p.

Beka w chooy nie ma co, nie cierpie tego efektu.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ja tam jakiejś różnicy nie widzę [*] na pewno budynek jest bardziej rozmazany, ale nikt tego nie zauważy podczas grania

Opublikowano

ps3 dostaje zawsze gorsze porty, a sonyboty jeszcze się z tego cieszą hehehehe no masakra

Opublikowano

Up@ Ps2 tez dostawało gorsze porty a jakoś nikt nie płakał , ach ta era liczenia pikseli :whistling:

Opublikowano

PS2 bylo sporo slabsze od Xboxa ?

Ja tam jakiejś różnicy nie widzę [*] na pewno budynek jest bardziej rozmazany, ale nikt tego nie zauważy podczas grania

tak, szczegolnie jak bedziesz probowal ustrzelic rozmazana glowe. Please - w FPSach grafika powina byc ostra jak zyleta, a nie na maksa zblurowana...

Edytowane przez easye

Opublikowano

@don

Blur ewidentnie, rozdzialka jest taka sama, obie 720p.

Beka w chooy nie ma co, nie cierpie tego efektu.

Ktoś ich powinien nauczyć używać FXAA, które "rozmazuje" wyłącznie krawędzie.

Opublikowano

HUD jest rozmyty. Slabe prowo.

+

Tu i tu wyglada gównianie. Czas na nowy silnik

Ogółem pewnie i tak sprzeda się w pier.dylionie sztuk na obu platformach, bo to jest przede wszystkim marka, a później jakość. A jak wiadomo marka ma wyższą siłę niż jakość.

Opublikowano

Mendrek, jak na Ciebie plują to też powiesz, że pada? Chociaż raz bądź uczciwy i powiedz, że na PS3 wygląda słabiej. Bo, że wygląda nie ma żadnych wątpliwości

Opublikowano

Po jednym i prawdopodobnie zmanipulowanym screenie? Aż tak mnie nie pokitrało.

Opublikowano

Innego postu po Tobie zem sie nie spodziewal. Chocby BO2 wygladal na x360 tak jak wyglada a na PS3 mial wyglad tetrisa to i tak bys sie nawet nie skrzywil.

Opublikowano

Mani, Tetris wyglądał lepiej, przynajmniej miał ostre krawędzie. Wniosek? PS3 ma gry z gorszą grafą od tetrisa.

Opublikowano

Ja tylko nie rozumiem jednego - jeśli na obu konsolach natywna rozdzielczość jest taka sama, to po co dawać na jednej z nich blura? Przecież to nielogiczne.

Opublikowano

sobyvoty boją się o jakośc portów na ps3= coś w tym jest , a tak ta ala konola dostaje najgorszy shit hehe ale itak przyjmujecie go z usmieszkiem i logiem ps na czole xDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Może i się boimy, ale to my mamy całkiem niezłe gierki, ekskluzywne na PS3 zapowiedziane na 2013 rok.

Opublikowano

A tak z innej beczki - jest jakiś news o Last Guardian ? Bo cisza w temacie i nie nawet gdzie szukać.

Co do screena - PS3 rozmyty mocno, ale mi to wisi, zawsze lałem na tą grę.

Opublikowano

A tak z innej beczki - jest jakiś news o Last Guardian ? Bo cisza w temacie i nie nawet gdzie szukać

Był ostatnio - najwcześniej w 2014 i coś, że niby silnik gry robią od nowa itp.

Opublikowano

A tak z innej beczki - jest jakiś news o Last Guardian ? Bo cisza w temacie i nie nawet gdzie szukać

No chyba ich popipało.

Opublikowano

No chyba ich popipało.

Tu masz link z właściwego tematu: http://www.psxextreme.info/topic/49378-the-last-guardian/page__st__600#entry2716004

Opublikowano

H4 to klapa, Forza Horizon sprzedało 500.000 sztuk. Sequel GoW: J (bez zmian grywalna, grafika...itp.) to samo jak poprzednio GoW(serii).

Co dalej X360 z 2013?

Lipa konsola X360!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.