Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

GT jest po prostu szaro-bure, a Forza kolorowa, jak zawsze.

GT to fotorealistyczna, a Forza to bajka 

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 371,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

GT jest po prostu szaro-bure, a Forza kolorowa, jak zawsze.

GT to fotorealistyczna, a Forza to bajka 

Co jest bardziej realistycznego w tym, że ma nijakie oświetlenie?

Edytowane przez Hela

Opublikowano

najbardziej fotorealistyczna jest na trasach rodem wyciągniętych z PS2 i autami standard !

Opublikowano

samochody z ps2

Opublikowano

Grubas jest niezły, ale nie wierzę, że on to na serio mówi. Choć jeśli tak to pewnie w taki target celował M$ ze swoim magnetowidem XD

Opublikowano

Zabawnie teraz wygląda nabijanie się z braku  kompatybilności wstecznej w PS4 z grami z PSN, kiedy obecnie mamy to samo z nowym Xboxem.

Edytowane przez Hela

Opublikowano

a miałem Ci Yeti także minusem się odwdzieczyc.

"Call of duty has a dooog now"

LOOOOOL

1369164746264.jpg

Edytowane przez easye

Opublikowano

Grubas jest niezły, ale nie wierzę, że on to na serio mówi. Choć jeśli tak to pewnie w taki target celował M$ ze swoim magnetowidem XD

Nie mówi, to jest szydera. Ma sporo filmów całkiem na poważnie zrobionych.

Opublikowano

Oczywiście, że to sarkazm.

Opublikowano

Heh, w dzisiejszych czasach człowiek się zaczyna się czasem gubić co jest na serio,a co nie :/

Opublikowano

From what I read at Gameinformer, 5GB is reserved for games and 3 for OS. 8 GB DDR3 (5 GB available to games)

http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2013/05/21/xbox-hardware-evolution-chart.aspx

Tak mi przykro. :(

:lol:

A jednak mimo tego Forza 5 wygląda lepiej od Drive Club.

Opublikowano

Bo to jak wygląda zależne jest od umiejętności developera. 

Opublikowano

Może poczekajcie na jakieś konkretne gameplaye z obu tytułów, a nie po jakichś promocyjnych screenach/filmikach będziecie oceniać. Tak wiem, to jest CW, ale mimo wszystko.

Opublikowano

From what I read at Gameinformer, 5GB is reserved for games and 3 for OS. 8 GB DDR3 (5 GB available to games)

http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2013/05/21/xbox-hardware-evolution-chart.aspx

Tak mi przykro. :(

A jednak mimo tego Forza 5 wygląda lepiej od Drive Club.

Przekonamy się kilka miesięcy po premierze konsol, fakt jest taki, że PS4 ma 8GB znacznie szybszej pamięci, gdzie tylko 1GB jest przeznaczony na system, a nowy X jest pod tym względem wolniejszy i aż 3 GB idzie na Mode na sukces w hd.

Opublikowano

Yeti, jak już chcesz trollować, to przynajmniej się doinformuj. PS4 ma w teorii szybszą pamięć, w praktyce wychodzi na to samo bo nowy klocek ma esram i moduły wspierające transfer danych.

Kolejny Twój fail dzisiaj. Wiesz co, napisz mi jeszcze raz te swoje bzdury o akcjach Sony bo chciałem się przed snem pośmiać :)

Opublikowano

Yeti, jak już chcesz trollować, to przynajmniej się doinformuj. PS4 ma w teorii szybszą pamięć, w praktyce wychodzi na to samo bo nowy klocek ma esram i moduły wspierające transfer danych.

Sorry, ale nie daje rady inaczej tego skomentować.

Opublikowano

Byl Francis, pora na Angry'ego Joe.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

No jak się jest ograniczonym to nie daje się rady nic więcej wymyślić. :(

Opublikowano

No nie dziwię się. Jak Cię zmiażdżyłem po tych Twoich bzdurach o akcjach Sony i MS, to też nie wiedziałeś co powiedzieć. Standardzik.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Mnie tam zawsze bawi te porównywanie gier na podstawie bullshotów od producentów. Lepiej poczekać na jakieś gameplay'e w HD,screeny zrzucone z gry i wtedy się przekonać co się lepiej prezentuje. A nie, że 1-2 shoty kółka i troszkę blachy z karoserii i już wiadomo co jest lepsze i gorsze.

Już pominę kwestię tego, że jednak Forza to ciut wyższa liga niż DriveClub.

Opublikowano

No nie dziwię się. Jak Cię zmiażdżyłem po tych Twoich bzdurach o akcjach Sony i MS, to też nie wiedziałeś co powiedzieć. Standardzik.

5 GB DDR3 vs 7GB GDDR5

Pojmujesz?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.