Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Może będą tłumaczyć się jak kilka lat temu? Wtedy mówili, że nie dostosują next-genowego silnika pod PC, bo zbyt mały odsetek osób ma komputery zdolne go udźwignąć. Teraz może być podobnie.

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 373,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

A mówiło sie, ze Sony odwalilo maniane z PS3 :/ Teraz macie prawdziwego rodzina :)

Opublikowano

Microsoft uruchomil Grand Scheme, aby na E3 zrobic mega CUMback !

Phil Harrison to tylko pionek ktory mial podpalic internet, zupelnie jak w tej scenie:

ZOBACZYCIE !

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

http://www.gamespot.com/twitter-battle/xbox-vs-ps4/

No cóż, ten wynik chyba nie pozostawia złudzeń ;) Za Xboxem One stoją tylko trzy małe zielone kropki na mapie. Sri Lanka, Nikaragua, i Bałkany.

Nie no, ku*wa nie mogę :D

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano

Oj tam, oni po prostu celują w inny target niż gracze tacy jak Ci co udzielają się na forumku pe. Tutaj ta konsola już chyba nikogo.

Opublikowano

USA to i tak kupi jak ciepłe bułeczki, w Japonii lepiej niech nawet nie ogłaszają premiery, a Europa jeszcze bardziej przesunie się w stronę Playstation - tak widzę przyszłość w mojej szklanej kuli

Opublikowano

A podobno to PS4 ssała prącie z niepotrzebnym RAMem i tylko 2 TFLOPS GPU. Jeśli PCty wciągają PS4 noskiem, to czym wciągają Xboxa One xD

Opublikowano

Jakiś czas temu był wywiad z jednym z deweloperów gier co mówił, iż podejście Sony do branży jest kompletnie inne niz MS. To co pokazał Ms dobitnie to pokazuje. Czuje, ze PS4 w mentalności graczy moze stac sie drugim PSX'em. Rozumiem popełnić jeden błąd w walce z taka marka jaka jest Playstation, ale tyle w jednym czasie? Nie maja żadnych szans wygrać w tej generacji. W momencie kiedy Sony z PS3 popełnialo błąd na błędzie na samym starcie konsoli, to Ms zyskiwał i rozwijał żagle. Na dzien dzisiejszy, stracił dużą cześć graczy, którzy im zaufali. Przeciwnik z taka tradycja i marka jaką jest Playstation zniszczy ich w sposób bezwzględny.

Opublikowano

Ta konferencja miała na celu przedstawienie swojej wizji, ale ta wizja nie idzie w parze z moją. Połowę konfy poświęcili na usługi, do których Ty drogi polaczku nie będziesz miał dostępu, chociaż będziesz płacić za Golda tyle samo. Dobrze chociaż że nasze wypłaty są o wiele większe niż u hamerykańców. Warto sobie teraz wrócić do konfy Sony i posłuchać miłego głosu Cerny'ego, który czuć, że jest graczem. Widać że tworzył tę konsolę głównie z myślą o GRANIU, także wolę wspierać taką wizję. 

Runda druga za 18 dni.  
Opublikowano

Już wiem co będzie w Call of Duty: Ghosts II 

syberkitty.jpg

Opublikowano

jasne, na 0,5 metrowym kablu przy 55 calach nigdy nie było tak wygodne.6 akumulatorów plus ładowarka do dziś służy od premiery x360, wymieniam kiedy chce i gram kiedy chce

LOL ani razu nie ladowalem pada podczas gry podlaczonym do konsoli. Zawsze byl to albo lapek obok mnie albo ladowarka do iPhona z kablem do pada. Poza tym co za problem kupic dluzysz kabel, skoro ladujecie hajs w akumulatorki?

Edytowane przez Voytec

Opublikowano

Co do tego ładowania pada, na PS4 będzie się ładował pad nawet przy wyłączonej konsoli :)

Opublikowano

Też mieliście nadzieję że jak wstaniecie to będzie jeden wielki news od MS że to wszystko to zmyślone kłamstwa Mendrka i Cyganów ?

Opublikowano

Ja mam nadzieje, ze Sony powie, ze u nich tego nie bedzie...

Opublikowano

Powiem wiecej, Sony złapało Pana Boga za nogę. Fatalny start MS oraz wielka determinacja Sony do wydania PS4 w tym roku. Na prawdę Ms moze mieć wielkie problemy w tej generacji. Jezeli Sony dobrze to wykorzysta to bedzie Ko w pierwszej rundzie, a moze juz nawet jest.

Edytowane przez pop

Opublikowano

Tą generację wygrał X360, ale wygląda na to, że w następnej nie ma dla M$ zbyt dużych szans. Sony musi być mistrzem świata, by zje,bać sytuację w jakiej się znalazło.

Jak mógł wygrać skoro x360 zajął ostatnie miejsce jeśli chodzi o sprzedaż??

Opublikowano

Ja mam nadzieje, ze Sony powie, ze u nich tego nie bedzie...

Wpis. Jak nie to Wii U albo PC, sam nie wiem co gorsze.

Opublikowano

Ludzi ponosi juz fantazja :D

g0y0iNx.jpg

Sony zdobyloby ogromna przewage jakby pojawil sie wpis ze u nich takich bajerow nie bedzie, jednak jesli chodzi o uzywki, to jestem pewien ze czesc wydawcow wymusi na nich te "play passy" czy jak to tam sie zwie. Zrobia sobie jak steam, kupujesz gre, w srodku masz plyte i jednorazowy kod, ide o zaklad ze EA juz cos takiego wykombinowalo do gier na PS4.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Właśnie o tym mówię. Teraz Sony powinno przejść do kontry i powiedzieć, ze oni takich rzeczy nie wprowadzają. Teraz maja taka okazję by rozjechac nowego Xboxa One walcem i przeczołgać.

Edytowane przez pop

Opublikowano

Co do samego designu, to ogólnie uważam, że nie jest brzydki. Na plus to, że pozbyli się tacki i poszli w kierunku Mac'ów. Na minus zdecydowanie gabaryty. Wydaje mi się, że jest większy od pierwszego X'a. Widać to było, jak pokazali ujęcie podczas rozmowy, gdzie pomiędzy goścmi stał stolik z X'em, to w tej perspektywie wydawał się sporych rozmiarów.

Opublikowano

Kotaku: If I’m playing a single player game, do I have to be online at least once per hour or something like that? Or can I go weeks and weeks?

Harrison: I believe it’s 24 hours.

Kotaku: I’d have to connect online once every day.

Harrison: Correct.

Link or didn'happen 

Zaraz j.ebne ze śmiechu xD

Edytowane przez Kornolio

Opublikowano

Właśnie o tym mówię. Teraz Sony powinno przejść do kontry i powiedzieć, ze oni takich rzeczy nie wprowadzają. Taka okazje maja by rozjechac teraz Xboxa One walcem i przeczolgac.

Jest takie przysłowie ,bardzo popularne .Ten się śmieje kto się smieje ostatni...

Microsoft przynajmniej pokazał jak wygląda konsola ,a jak tam Sony?Pewnie nadal ukrywa swój sprzęt rodem ze star treka i bojii się go pokazać bo jest tak brzydki

Opublikowano

Właśnie o tym mówię. Teraz Sony powinno przejść do kontry i powiedzieć, ze oni takich rzeczy nie wprowadzają. Taka okazje maja by rozjechac teraz Xboxa One walcem i przeczolgac.

Jest takie przysłowie ,bardzo popularne .Ten się śmieje kto się smieje ostatni...

Microsoft przynajmniej pokazał jak wygląda konsola ,a jak tam Sony?Pewnie nadal ukrywa swój sprzęt rodem ze star treka i bojii się go pokazać bo jest tak brzydki

Jeżeli mieliby pokazać takie brzydkie, śmierdzące g*wno, jak to, co zaprezentował Microsoft, to bardzo dobrze, że niczego nie pokazali.

Opublikowano

Właśnie myślisz sie. Czekają na dogodny moment i uderzą. Robią marketing dużo sprytniej niz Ms. Teraz tylko czekać na kontratak z ich strony. Czuje, ze takiej okazji nie zmarnują, majac wczesniej takie problemy z PS3. Jak normalni userzy widza jaki fail odwalił MS, to juz fachowcy od marketingu Sony wiedzieli o tym wcześniej i lepiej. Teraz rodzi sie pytanie kiedy zaatakują ;)

Edytowane przez pop

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.