Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

to co, wezmę Xboxa np. nad jezioro albo na grzyby i nie będę mógł pograć, bo muszę mieć neta?

jesli idąć na grzyby zabierasz xbox'a to pozosatje ci współczuć.

Rozumiem, że ciagniesz za sobą też agregat aby miec go jakoś odpalić?

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 373,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Szkoda że ktoś tam w MS-ie zapomniał, że rynek wtórny gier reguluje też rynek nowości. Nie bezpośrednio, ale jednak. Ktoś odsprzedając grę używaną, nabywa kasy na grę nową i może więcej nowych gier kupić. Sami sobie bicz ukręcają. Pomijam już, że pewnie właśnie w wielkich sieciach pokroju Gamestop wybuchają sheetstormy. Wiele sklepów z używkami, jest także sprzedawcą nówek. Jeśli oni odwrócą się od gier MS-u, to konkurencja może zyskać silnego sojusznika.

Opublikowano

przecież było wiele razy powtarzane że za używki w PS4 nie będzie się płaciło i pozostanie to w takiej formie jaka jest teraz na PS3 czy x0, wszystko będzie zależeć tylko od wydawców i nie mam pojęcia jak to będzie, na x1 płacić za używki a na PS4 już nie, hmmmm

Opublikowano

to co, wezmę Xboxa np. nad jezioro albo na grzyby i nie będę mógł pograć, bo muszę mieć neta?

jesli idąć na grzyby zabierasz xbox'a to pozosatje ci współczuć.

Rozumiem, że ciagniesz za sobą też agregat aby miec go jakoś odpalić?

sama idea jest dla mnie dziwna i niepotrzebna (mimo że i tak x0 mam zawsze wpiętego do siecie)

ale to co wyprawiają bociki sony (grzybobrania z kąsolą) to już jakaś kpina ...

Opublikowano

niestety ofiaro losu, jestem nieszczesnikiem który ma działkę nad jeziorem w srodku lasu, czasami zapraszam tam znajomych i pijemy, załóżmy ze upadłęm na głowe i kupilem xone, a nie mam ochoty bawic sie w udostepnanie neta przez komorke bo  i z zasiegiem nie zawsze jest ok, co Ty na to załosna istotko?

Opublikowano

Pamiętam dylemat PS3 czy X360. Przekonała mnie cena sprzętu, cena gier i artykuły o kulejących portach na PS3 (AC 1, Oblivion i sporo innych tytułów). Najbardziej zależy mi na tym ostatnim jeśli Sony teraz na starcie nie da dupy i gry nie będą gorsze od Xboxowych wersji to wybór pozostanie oczywisty. No jeszcze dochodzi kwestia tych używek.

Ktoś tu wcześniej napisał, że PS4 na pewno zgarnie Europę. No shit Sherlock. Przecież to jasne jak cholera. MS celuje priorytetowo w Am. Płn. (USA i Kanada mają ogromny potencjał rynkowy, stąd te wszystkie udogodnienia i robienie z Xa centrum multimedialnego). Europa poza kilkoma krajami to nie duża liczba potencjalnych nabywców. Sony zawsze zostaje rynek Azjatycki a kogo tam stać i kogo obchodzi konsola? Chiny się zamykają, pozostaje Japonia i kilka mniejszych państewek, bo reszta to kraje zbyt ubogie na takie luksusy. Dochodzi do tego konkurencja w postaci Nintendo chociaż Ci odnoszą spore zysky również w ameryce, więc nie martwią się tak jak Sony. Stąd oczywiste, że Sony zawsze wojowało Europę.

Edytowane przez MierzejX

Opublikowano

Faktyczie z tymi grzybami to juz jazda bez trzymanki :D

Opublikowano

niestety ofiaro losu, jestem nieszczesnikiem który ma działkę nad jeziorem w srodku lasu, czasami zapraszam tam znajomych i pijemy, załóżmy ze upadłęm na głowe i kupilem xone, a nie mam ochoty bawic sie w udostepnanie neta przez komorke bo  i z zasiegiem nie zawsze jest ok, co Ty na to załosna istotko?

masz pecha .. ja jak się spotykam ze znajomymi to nie gram na kąsoli ale może z tego się poprostu wyrasta....

przecież było wiele razy powtarzane że za używki w PS4 nie będzie się płaciło i pozostanie to w takiej formie jaka jest teraz na PS3 czy x0, wszystko będzie zależeć tylko od wydawców i nie mam pojęcia jak to będzie, na x1 płacić za używki a na PS4 już nie, hmmmm

lul ktoś tu czyta co chce :P a nie całość

http://www.ppe.pl/news-20917-na_ps4_jednak_w_uzywki_nie_pogramy__.html

specjalny kod od wydawcy coś Ci to mówi...

Opublikowano

masz pecha .. ja jak się spotykam ze znajomymi to nie gram na kąsoli ale może z tego się poprostu wyrasta....

Czyli jak zapraszam kumpli na grilla, piwko i wspolne granie w fife (turniej jakis etc) to co to oznacza, ze jestem kur*a niedojrzaly jakis ?

Ta konferencja wczoraj chyba styki w mozgu zatwardzialym xbotom przepalila.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

masz ponad 170 odpowiedzi  w tym durnym temacie , i gamertagi, sadze ze nadal jestes dzieckiem, mysle ze to moze byc dopiero przed Tobą.

Opublikowano

lul gdyby się sugerowac wszystkim co pokazuja podczas pierwszego pokazania sprzędtu PS3 miało by 2x HDMI ale widze co niekórych to przerasta ...

ja tam nie wiem, ale jak spotykam się z kumplami to mam lepsze rzeczy do roboty niż granie ... od grania to mam live

Opublikowano

ja tam nie wiem

coś jednak wiesz

Opublikowano

Typfon konsola to sprzęt do rozrywki. Jeśli grasz na niej sam to szczerze Ci współczuje. Zawsze jest zaje.biście powygłupiać się ze znajomymi w Lips/Singstar, Guitar Hero, potańczyć w Dance Central, zagrać w pingla na wii itp. Polecam, bo temu służy konsola, żeby wspólnie cieszyć głupa ze znajomymi jak wpadną na browarka.

Opublikowano

na x0 jest taki magiczny ficzer nazywa się live ^_^

z ziomkami mogę grać na codzień nie muszę zapraszać ich na grzyby ...

Opublikowano

Weź już przestań bronić obiektywnie chu.jowego rozwiązania.

Opublikowano

nie bronię kilka postów wczesniej napisalem ze to niepotrzebna i dziwna idea ... ale śmieszy mnie jak ktoś rwie włosy z klaty z tak banalnego powodu

Opublikowano

Opublikowano

Weź już przestań bronić obiektywnie chu.jowego rozwiązania.

Zdecydowanie ch'ujowa opcja, ale szczerze odkąd korzystam z live to nie pamiętam kiedy nosiłem konsole do znajomych albo gdzieś na wyjazd. (Zresztą bym dostał zje'by od reszty, że jestem nolajfem i przecież moge grać na co dzień!12one - ch'uja się znają swoją drogą hehe) 

Opublikowano

Jako użytkownik PS2/PS3 po konferencji SONY byłem srogo rozczarowany, co po wczorajszym dniu muszą odczuwać sympatycy MS...

Opublikowano

Jako użytkownik PS2/PS3 po konferencji SONY byłem srogo rozczarowany, co po wczorajszym dniu muszą odczuwać sympatycy MS...

Uwazaj bo to moze byc nie koniec zawodu.

Opublikowano

Jestem tego świadom. Branżo, quo vadis?

Co ciekawe, dzisiejszy hejt skierowany na MS nie jest efektem miażdżącej przewagi konkurencji, lecz z ich dobrowolnie obranego kierunku. Kierunku, który jest policzkiem dla fanów (biedny Angry Joe).

Edytowane przez stoodio

Opublikowano

Jeżeli chodzi o wojny fanbojów to myślę, że na ten moment mogą podać sobie ręce, bo oba giganty dają ciała jak na razie.

Opublikowano

Rezerwujcie nicki na PC Labie i forum CD action póki czas!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.