Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

No, a do tego jest potrzebna moc :P

Masz jakieś wątpliwości ? M$ rozwieje je na E3 zresztą FM5 i QB już to zrobiło......

Też uważam, że waflowanie się z CODem mogli by sobie już odpuścić, ta gra stoi w miejscu już od kilku lat taki BF4 zjada go na śniadanie i zgadnijcie co będzie na XBOX ONE!!!! Gram sobie meczyk i myk xbox tv :teehee::banana::ninja:

Edytowane przez Soul

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 373,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

QB ma być serialo- grą. Coś jak te Defiance czy jak tam to się nazywa. Wypuszczają grę i serial nadawają, i to się jakoś łączy. 

A właśnie pytanie mam - jak to jest z tym Kinectem w sensie poboru mocy ? Czy on teraz sam przelicza dane czy wciąż konsola będzie tym obciążona ? Słyszałem że dużo mocy zabiera na X360 Kinect. A skoro wszyscy mamy być always Kinnected, to już jest problem.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

QB ma być serialo- grą. Coś jak te Defiance czy jak tam to się nazywa. Wypuszczają grę i serial nadawają, i to się jakoś łączy. 

Teraz tylko trzeba znaleźć kogoś kto kupił Deffiance i jest w stanie przybliżyć na czym to polega :P

Opublikowano

Mogę grać na obojętnie jakim sprzęcie, nawet od tych kitajcow z hiroszimy ino niech tylko ten nowy pad od MS z nim działa. Już obecny w x360 jest mega wygodny i zdecydowanie bardziej ergonomiczny niz ds3, teraz jeszcze go poprawili - tylko mogli dac oddzielne krzyzaki, bo znowu w mortala bede naku.rwial randomowo ciosy.

Opublikowano

Nie ,minusują za twoją głupotę.Seria CoD nigdy nie była graficznie jakimś tam killerem i tak było zawsze i jest teraz.

to po co go pokazują na otwarciu nowej konsoli? jaki jest sens wrzucać gre która "nigdy nie była ładna" - przecież na takich pokazach ludzie spodziewają sie skoku jakości a nie (pipi)anego psa 

Opublikowano

Nie ,minusują za twoją głupotę.Seria CoD nigdy nie była graficznie jakimś tam killerem i tak było zawsze i jest teraz.

to po co go pokazują na otwarciu nowej konsoli? jaki jest sens wrzucać gre która "nigdy nie była ładna" - przecież na takich pokazach ludzie spodziewają sie skoku jakości a nie (pipi)anego psa 

Xone to hamerykańska kąsola i to był pokaz skierowany głównie do pochłaniaczy burgerów i coli z USA. A tam wiadomo, że CoD to maszynka do zarabiania grubych $$$, więc nie wiem skąd takie zdziwienie.

Opublikowano

Ciekawi mnie, co bedzie jak xONE zalapie jakiegos RRoDa albo YLoD i co wtedy z nasza kolekcja 10 gier na polce. Gry przypisywane sa do sprzetu i konta. Ok, to bede placil jeszcze raz (w co watpie, bo moze wystarczy zalogowac sie na stare konto na nowej konsoli)?

I ciekawe jak pozyczymy gre koledze i damy mu nasz login i haslo?

Opublikowano

Tak swoją drogą to na E3 pewnie Activision będzie miał dla każdego coś dobrego. Na bank u MS będzie CoD, a u Sony mogą pokazać gameplay Destiny.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Masz jakieś wątpliwości ?

Tak

untitledxcstj.png

DD nie był renderem, a gra od Quantum coś tam tak.

Opublikowano

juz chyba nawet jest potwierdzenie ze Destiny będzie na konfie Sony

Opublikowano

Ciekawi mnie, co bedzie jak xONE zalapie jakiegos RRoDa albo YLoD i co wtedy z nasza kolekcja 10 gier na polce. Gry przypisywane sa do sprzetu i konta. Ok, to bede placil jeszcze raz (w co watpie, bo moze wystarczy zalogowac sie na stare konto na nowej konsoli)?

Gry Xone można odpalać na dowolnej konsoli za pośrednictwem konta do którego jest ona przypisana.

To trochę podobnie jak teraz i z grami z XBL - jak ściągniesz swoje konto na innym X360, to możesz normalnie grać we wszystkie (czy tam prawie wszystkie) gry jakie zakupiłeś na swojej konsoli.

Opublikowano

Normalnie, takiego rygoru nie będzie.

Najważniejszy będzie login i pass.

Z kolegą to samo - dajesz passa i on gra.

MS chodzi o uwalenie używek, tak przynajmniej to oceniam. Nic perfidnego dla własnych klientów nie kombinują.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

juz chyba nawet jest potwierdzenie ze Destiny będzie na konfie Sony

Tak.

Opublikowano

że tak się zapytam skąd mamy pewność że spny nić jeszcze nie spier>oli ... na papierze PS3 było mocniejszę od x0 co z tego wyszło każdy widzi ...

Tylko różnica polega na tym, ze w przypadku PS3 problemem była inna architektura, a w PS 4 juz nie ma z tym problemu. W takiej sytuacji moze sie to przełożyć na lepsza jakość gier multiplatformowych na konsole Sony ;)

Edytowane przez pop

Opublikowano

@Yeti: Jaki ty naiwny chyba jesteś. Zaraz mi powiesz pewnie, że tak to się będzie w ruchu prezentować jak włożysz płytkę do napędu,ten ogień, efekty cząsteczkowe itd XD

Opublikowano

@Yeti: Jaki ty naiwny chyba jesteś. Zaraz mi powiesz pewnie, że tak to się będzie w ruchu prezentować jak włożysz płytkę do napędu,ten ogień, efekty cząsteczkowe itd XD

Nie będzie, ale to nie był stricte render jak Agni's. Użyto assetów z gry ze specjalnie wyreżyserowanymi ujęciami.  Ale nie można tego mylić jakkolwiek z gameplayem, bo w ruchu na pewno nie będą tak gry wyglądać na start. 2-3 lata później - może tak.

Opublikowano

W tłoku całej tej negatywności, trzeba przyznać, że jedno na pewno wyszło Microsoftowi. Pad. To chyba najseksowniej wyglądający pad w historii:

xbox-product4.jpg

Seryjnie masterpiece. Szkoda że sama konsola wygląda... dziwnie (dobrze że nie podobna do X360). No ale pada to chcę potrzymać w łapie. Now.

Opublikowano

Nie wie czy jest w porządku tak dlugo kopać leżącego :) Sam Xbox One dostał juz smary, a teraz trwa czołganie po podłodze userów Xboxa tutaj na forum ;) Średnio to wyglada ;) Bezwgledność ludzka nie zna granic ;)

Edytowane przez pop

Opublikowano

Najmniej zmieniona część najlepszą częścią.

Opublikowano

Jak się wczoraj dowiedzieliśmy, Microsoft szykuje na start Xbox One aż 15 exlusive'ów. Jednym z nich ma być "historyczne IP" od Rare. Co z resztą?

Wygląda na to, że właśnie poznaliśmy nazwę jednego z rzeczonych exclusive'ów - będzie to prawdopodobnie tytuł pozwalający na zrzucenie zbędnych kilogramów przed czujnym okiem Kinecta drugiej generacji, pod tytułem Xbox Fitness. Microsoft zarejestrowało właśnie cztery domeny internetowe. Ich nazwy są następujące: XboxFitness.info, XboxFitness.biz, Kinect1.org oraz KinectOne.info.

Wszystko wyjaśni się oczywiście na tegorocznych targach E3, ale śledząc m.in. domeny rejestrowane przez Microsoft powinniśmy w międzyczasie trafić na trop kolejnych gier szykowanych na start Xbox One.

http://www.ppe.pl/news-22294-microsoft_rejestruje_domeny__kinect_one__i__xbox_fitness_.html

Opublikowano

Normalnie, takiego rygoru nie będzie.

Najważniejszy będzie login i pass.

Z kolegą to samo - dajesz passa i on gra.

Jakiego passa dasz, jak gra jest przypisana do twojego konta?

Jak kod na grę, która masz na steamie komuś dasz to według ciebie też będzie miał ją na swoim koncie?

Opublikowano

I dobrze, pozrzucać kałduny i wypocić żółć która wielu tu zalewa xD

Opublikowano

W tłoku całej tej negatywności, trzeba przyznać, że jedno na pewno wyszło Microsoftowi. Pad. To chyba najseksowniej wyglądający pad w historii:

xbox-product4.jpg

Seryjnie masterpiece. Szkoda że sama konsola wygląda... dziwnie (dobrze że nie podobna do X360). No ale pada to chcę potrzymać w łapie. Now.

2c97289a121ea7e67d70d201c5ea473e.jpg

Ciekawe, który bardziej przypadnie graczom.

Opublikowano

Gry Xone można odpalać na dowolnej konsoli za pośrednictwem konta do którego jest ona przypisana.

To trochę podobnie jak teraz i z grami z XBL - jak ściągniesz swoje konto na innym X360, to możesz normalnie grać we wszystkie (czy tam prawie wszystkie) gry jakie zakupiłeś na swojej konsoli.

ciekawe czy to sie nie skończy tym że niektórzy do każdej gry będą zakładać nowe konto i razem z grą odsprzedawać to przypisane konto

inna sprawa to ludzie ktorzy w 10 osoób kupują jedną gre i dzielą sie że jeden gra rano, drugi wieczorem, a trzeci w poniedziałki

Opublikowano

No szczerze to patrząc na DS4, to wizualnie coś mu brakuje. Wydaje się trochę... chudy? Goły? A w tym samym czasie panuje trochę hałas wizualny.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.