Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

No jak prąd wyłączą to na to nie ma mocnych, na szczęście takie rzeczy  bardzo rzadko mają miejsce :)

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 373,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Tak mnie to z grubsza zastanawia - ostatnio w USA dosyć często mają miejsce różne kataklizmy (co jest cholernie przykre i mam wielką nadzieję, że te anomalie pogodowe się uspokoją) - w takim wypadku, kiedy zerwie sieć elektryczną, odetnie ludzi od internetu, naprawa może potrwać i kilka dni. W tym czasie jesteśmy w (pipi)e z nowym Xboxem, bo o ile brak prądu dotyka wszystkie konsole, tak brak dostępu do netu wyklucza grę na Xboxie. Nie zdarza się to często, ale to kolejny przykład na to, że konsole nie powinny wymagać stałego dostępu do sieci.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Odpowiedź sony na xboxa zero

tumblr_mnbhqgkPee1sr302to1_500.png

Opublikowano

Tak, na neogafie fajnie się bawią w te wszystkie przeróbki ;)

To powinno znaleźć się wszędzie:

BLEZuR3CUAAvsZO.png

Opublikowano

Tak mnie to z grubsza zastanawia - ostatnio w USA dosyć często mają miejsce różne kataklizmy (co jest cholernie przykre i mam wielką nadzieję, że te anomalie pogodowe się uspokoją) - w takim wypadku, kiedy zerwie sieć elektryczną, odetnie ludzi od internetu, naprawa może potrwać i kilka dni. W tym czasie jesteśmy w (pipi)e z nowym Xboxem, bo o ile brak prądu dotyka wszystkie konsole, tak brak dostępu do netu wyklucza grę na Xboxie. Nie zdarza się to często, ale to kolejny przykład na to, że konsole nie powinny wymagać stałego dostępu do sieci.

Tak bo w trakcie kataklizmu głównym problemem jest ze nie pogramy sobie na xone w gierki...

Opublikowano

Nie, nie mówię tu o tych osobach, które zostały dotknięte przez kataklizm bezpośrednio, a o ludziach, którzy mają z tego powodu masę problemów, jak choćby brak internetu, lecz byli daleko od całego centrum i nie odnieśli szkód. Poza tym, to założenie czysto hipotetyczne.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

mate: Dwunożny gad, na oko 2.5 m wzrostu.

panie naogladałeś sie filmów

velociraptor co najwyżej miał 2m długości od głowy do ogona, ale wzrostu miał z 50-70cm

Opublikowano

Tak, na neogafie fajnie się bawią w te wszystkie przeróbki ;)

To powinno znaleźć się wszędzie:

BLEZuR3CUAAvsZO.png

Połowa z tych rzeczy nie ma kompletnie znaczenia. Takie przypjerdalanie się dla samego faktu.

Opublikowano

zrobili 360 która miała swoje zalety i dla wielu ludzi była fajna, teraz jednak zmieniają taktyke i idą w rodzinne telewizyjne pieprzenie, olewając graczy , i to jest najgorsze, dla graczy

ich taktyka ma podstawy - rynek rodzinno telewizyjny jest o wiele wiekszy i pokazał to sukces sprzedażowy wii -MS pewnie chce trafić w ta samą grupe, i jeśli mu sie uda to sprzedaż moze byc dobra

jednak cierpią na tym prawdziwi gracze

Opublikowano

olewając graczy

Ja bym z taki stwierdzeniami naprawdę poczekał do e3. Rozumiem wasze zdenerwowanie bo mi też się konfa nie podobała i była nudna dla graczy(ale MS mówił przed konfa ze gry na e3),ale zapowiedź 15 exow w pierwszym roku to jest serio według Ciebie "olewanie graczy"? :)

Edytowane przez Szprota

Opublikowano

15 exów tylko Kinect, zero innowacji, znowu FPS, kolejne sequel GoW?, Halo?, Rare, Harry Potter xD

Opublikowano

olewając graczy

Ja bym z taki stwierdzeniami naprawdę poczekał do e3. Rozumiem wasze zdenerwowanie bo mi też się konfa nie podobała i była nudna dla graczy(ale MS mówił przed konfa ze gry na e3),ale zapowiedź 15 exow w pierwszym roku to jest serio według Ciebie "olewanie graczy"? :)

Serio wierzysz w to, że te 15 exów cokolwiek zmieni? Z tego ogrom będzie na Kinecta, na BANK! Tym bardziej, że dodają go do każdej konsoli i tak mocno promują.

Opublikowano

No nic nie zmieni, wszystko będzie na Kinecta. Ciebie już ta konsola nie obchodzi, czego się więc tak produkujesz od paru dni i napinasz? Nie masz jakiegoś projektu do zrobienia przypadkiem?

Opublikowano

Zastanawia mnie ten brak supportu dla akcesorii od X360. Jeżeli ktoś kupił kierownice specjalnie pod Forze 4 za 2000 zł od Fanateca to może się cmoknąć i do XOne będzie musiał kupić kolejną, oczywiście specjalnie pod tą konsolę bo nadal nie będzie wsparcia dla zewnętrznych peryferii?

xD

Opublikowano

Serio wierzysz w to, że te 15 exów cokolwiek zmieni? Z tego ogrom będzie na Kinecta, na BANK! Tym bardziej, że dodają go do każdej konsoli i tak mocno promują.

Pracujesz w MS że już wiesz? Wiadomo że MS zapowie kolejne częsci Kinect Sports czy Just Dance bo to są kilery sprzedażowe na Kinecta ale bez przesady.

XOne słabe parametry, 5GB, DDR3 wooooolniej. Specyfikacja PS4 zniszczyła XOne miazdzaca ilościa głosów.

Moderacja dalej nie widzi że to jest alter Packa aka Diverstigo

+ Dodał MODERATOR
Moderacja nie siedzi na forum 24/7
Opublikowano

Troche cegielka, ale koncowka bawi :D.

yUguKgG.jpg

Opublikowano

olewając graczy

NA BANK NA 1000000% NA PEWNO!!!

Pewnie dlatego, ich ostatnie ex'y albo nie mają w ogóle zaimplementowanego Kinecta, albo sprowadza się do opcjonalnych komend czy też przerabiają gry które miały być na Kincta pod kontroler, tak jak jest chociażby z Ryse itp.

ALE NA MILIARD % !!!!

XD

Opublikowano

Pracujesz w MS że już wiesz? Wiadomo że MS zapowie kolejne częsci Kinect Sports czy Just Dance bo to są kilery sprzedażowe na Kinecta ale bez przesady.

Pierwszą konsolę kupiłeś tydzień temu? Bo piszesz jakbyś nie miał pojęcia o obecnych trendach. Wejdź sobie na allegro i ustaw gry na X360 pod kątem popularności - pierwsza strona będzie zdominowana przez kinektowe produkcje.

Dla wydawcy liczy się zysk (wiadome) a obecnie zysk to EA Sports, CoD i wszystko związane z kinektem. Nie chcę tu wróżyć z fusów ale szansa, że chociaż 1/3 z tej piętnastki to będą prawdziwe IP jest znikoma. Dodatkowo kinekt to jest ich as w rękawie, znak rozpoznawczy; dlatego też na starcie będzie mocne uderzenie na gry współpracujące z tym kontrolerem (coś na kształt - "wiemy, że kochasz kinekta - teraz więcej kinekta w kinekcie i więcej gier na niego") i wcale mnie nie zdziwi jeśli na E3 zapowiedzą ok 5 tytułów przygotowanych specjalnie pod machanie rękami (Rare pewnie grzebie przy Viva Pinata na kinekta). Pozostałe to będą kontynuacje znanych serii tj. kolejna Forza/PGR, jakiś spinoff Halo/GoW (bo na kolejną część jeszcze za wcześnie), może nowy Crackdown, jakaś gra sportowa na wyłączność (pewnie coś związanego z NFL) oraz ok 4 IP.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.