Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

No nie powiem, te 15 exów nie powala, mimo wszystko nie jest źle :). Wiadomo, dla Sonyslewjów to nawet 100 exów by nie wystarczyło, oni mają TLOU, Agenta i The Last Guardian. Miło zobaczyć powrót Crackdowna i Fable, oby to ostatnie trzymało poziom. Mocno nadszarpnęli zaufanie graczy tą konfą, mam nadzieję, że dociera do nich krytyka i wyciągną z tego odpowiednie wnioski.

A co do postów Yano... hm, chyba już Mendrek pisał z większym sensem. A przynajmniej starał się, by nie było widać jego trollingu.

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 373,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Sony are actively pushing 60fps - i dlatego Killzone Shadow Fall będzie chodzić w 30 FPS? :P

Opublikowano

z tymi 15 exami to pogadamy za 2 tygodnie

Yano, weź już idź ze swoimi bredniami do Hyde Parku. Czytać się już tego nie daje.

mocne słowa jak na obrońce magnetowidu

Opublikowano

Yano, weź już idź ze swoimi bredniami do Hyde Parku. Czytać się już tego nie daje.

mocne słowa jak na obrońce magnetowidu

Podniecasz się tak jakbyś był największym fanem Xboxa i się dowiedział, że od jutra Halo będzie racerem.

Sam chyba nie wiesz o co Ci chodzi.

Opublikowano

To opuść ten temat na dwa tygodnie, bo narazie w pijackim amoku podobnie jak Yeti wypisujesz jakieś bzdury.

I oczywiście standardowy motyw w sonoklapowych wyliczankach exów:

Forza, Halo - tasiemce, rotfl, to nie exy

Infamous i Killzone - ZOMFG!!!!111

Opublikowano

Forza, Halo - tasiemce, rotfl, to nie exy

Infamous i Killzone - ZOMFG!!!!111

Kto, kto, ktooo tak pisze tutaj? Ktooo?

Opublikowano

Strzelam że pewna cząstka z tej 15tki to gry na XBLA.

Nawet jakby to co?

Kolejny który deprecjonuje często genialne pozycje indie i woli grać w kolejne częsci modern military shooterów dla gimbazy? Figaro nie tego się po tobie spodziewałem. 

nfNeT7YvTozx0cv7ze3mplZpo1_500.gif

A na janka polecam ingnore dać i po krzyku.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Strzelam że pewna cząstka z tej 15tki to gry na XBLA.

Nawet jakby to co?

Kolejny który deprecjonuje często genialne pozycje indie i woli grać w kolejne częsci modern military shooterów dla gimbazy? Figaro nie tego się po tobie spodziewałem. 

Co? Nie.

Opublikowano

Napisałeś to w takim kontekście jakby to była jakaś negatywna cecha, że są z XBLA (tak wiem, że nie tego się oczekuje od nowych konsol, ale czas zmienić nastawienie).

Opublikowano

Odnosiłem się do listy Dona, w której nie było miejsca na gry z XBLA (chyba że Ci z Black Tusk czy Rare mogą robić coś na XBLA, ale wątpię).

Opublikowano

Odnosiłem się do listy Dona, w której nie było miejsca na gry z XBLA (chyba że Ci z Black Tusk czy Rare mogą robić coś na XBLA, ale wątpię).

Jak nie było jak zostały 2-3 miejsca :)

Opublikowano

A teraz wchodzimy na youtube. Odzwiedzamy oficjalny profil Xboxa i wybieramy film: 

Xbox One Reveal Highlights

i sprawdzamy url

dla niecierpliwych link poniżej:

Przypadek?

Nawet youtube trolluje microsoft.

Opublikowano

Napewno od nowych IP można odrzucić jedną grę na Kinecta - zapewne Dance Central 4

Nowe IP od Black Tusk

Ryse

Gra od Rare (nawet jeśli to jakaś stara marka to można to traktować jak nowe IP)

Gra od Respawn

Quantum Break

Nie wiem jak traktować Xbox Fitness. To samo nie wiadomo co z Kinect Sports, wiadomo że raczej coś takiego powstanie, ale z drugiej Rare jest zajęte czymś innym, a same Avatary mają zniknąć w ogóle z systemu X'a.

Tak czy inaczej można jeszcze liczyć na 2-3 zupełnie nowe tytuły. Przydałby się też jakiś RPG od Lionhead tym razem bez wpływu Piotrusia. Wiadomo że ostatnio zmienili obrazek na stronie http://lionhead.com/

(niektórzy mówią o Black & White 3).

Harrison mówił o 1 miliardzie dolarów przeznaczonych na gry, nie wiem ile produkcja pierdół na Kinecta kosztuje, ale zapewne mniej niż normalnych gier. Liczę że zostaną porządnie zainwestowane.

Opublikowano
4. Crackdown 3

Były jakieś plotki że się robi ?  Szczerze pytam bo do dwójki (która raczej szału nie robiła) mijają prawie trzy lata i jakoś sobie nie przypominam by gdziekolwiek było wspominane o ewentualnej kontynuacji.

Opublikowano

Ok dzięki nawet nie zwróciłem uwagi.

Opublikowano

4. Crackdown 3

Były jakieś plotki że się robi ?  Szczerze pytam bo do dwójki (która raczej szału nie robiła) mijają prawie trzy lata i jakoś sobie nie przypominam by gdziekolwiek było wspominane o ewentualnej kontynuacji.

Na konferencji było "logo" Crackdown w Dashu, a przed samą konferencją na GT pojawiły się banery z logiem CD3, które bardzo szybko zdjęto.

Opublikowano

Napewno od nowych IP można odrzucić jedną grę na Kinecta - zapewne Dance Central 4

Nowe IP od Black Tusk

Ryse

Gra od Rare (nawet jeśli to jakaś stara marka to można to traktować jak nowe IP)

Gra od Respawn

Quantum Break

Nie wiem jak traktować Xbox Fitness. To samo nie wiadomo co z Kinect Sports, wiadomo że raczej coś takiego powstanie, ale z drugiej Rare jest zajęte czymś innym, a same Avatary mają zniknąć w ogóle z systemu X'a.

Tak czy inaczej można jeszcze liczyć na 2-3 zupełnie nowe tytuły. Przydałby się też jakiś RPG od Lionhead tym razem bez wpływu Piotrusia. Wiadomo że ostatnio zmienili obrazek na stronie http://lionhead.com/

(niektórzy mówią o Black & White 3).

Harrison mówił o 1 miliardzie dolarów przeznaczonych na gry, nie wiem ile produkcja pierdół na Kinecta kosztuje, ale zapewne mniej niż normalnych gier. Liczę że zostaną porządnie zainwestowane.

Zapominacie o czyms dla najmlodszych,mysle ze to bedzie 2 z 15 exow.

Opublikowano

podobno granie  na xbox one nie zostało jeszcze potwierdzone

Edytowane przez mersi

Opublikowano

gdyby tak wyglądało PS4... yes, baby

Moj router wyglada prawie ze identycznie, ma tylko wiecej diod ledowych oraz antenki z tylu :D

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

i9lFAZ4Yf8qLI.png

hmmm...taki odtwarzacz winylowy dobrze by się prezentował obok magnetowidu xD

Edytowane przez Nacho Picasso

Opublikowano

wygląda jak pudełko na buty

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.