Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Deusa kupiłem po 27 :P (ale bez dlc - używany ofc)

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 373,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Chciałbym zobaczyć jak kupujesz AW+dodatek za 3zł, Borderlands 2 za 20zl czy XCOM za 15zł na konsole.

xDD

Okazało się, że kamerę w kinekcie będzie można wyłączyć. xD

Ból dupy sonybotów wzrasta. 

Jednak trzeba przyznac,ze to straszny fail PR MS. Kazdy pracownik Ms mowi co innego. Jak nie wiedzili,to mogli powiedziec ''nie mamy w tym momencie nic do powiedzenia'' a nie w necie jest 50 roznych wersji

Opublikowano

Z ciekawości, gdzie był XCOM za 15zł? Bo chyba coś przespałem. Kojarzę tylko taniego bundla z Civilization 5 Gold.

No dokładnie o to mi chodzi. Był bundle z Civ V albo jest inny z Civ IV i Civ V Gold. Cywilizację mam, więc po prostu podzieliłem cenę.

Opublikowano

A wy jeszcze (pipi)icie o tym samym :), zmiana tematu bo nudno tu się robi.

943300_515461995185935_427815763_n.jpg

Edytowane przez marekjw2523

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

970778_511988045505181_1985886375_n.jpg

Opublikowano

Ulżyło ci?Że pokazałeś jakiś durny szmatławiec ,który wyśmiewa się z X-a?

Szkoda mi tego psa z nowego CoDa ,biedak obrywa tylko dlatego że został pokazany na konferencji MS.Ale to hejterzy i tyle,oni nie są w do końca normalni.

Opublikowano

Tyle hejut leci na MS:

The internet may have spent the majority of last week shouting loudly at Microsoft, but it seems that the view of the average consumer is far more positive.

Blockbuster has revealed that since its announcement last week the Xbox One has broken all previous pre-order launches in Blockbuster’s 24-year history.

“We are delighted by the huge number of pre orders that we have received so far for the new Microsoft console,” the retailer’s head of games James Morton stated.

“At Blockbuster, we have a fantastic array of adrenaline-fuelled console games for sale or rental. Our expert staff know gaming and they know consoles and these pre-orders are testament to our customers’ trust in us as a leading gaming retailer.

“With Sony releasing the PS4 in the near future, the next few months are going to be an exciting time for our staff and customers at Blockbuster and we can’t wait to hear more details from both Sony and Microsoft at the E3 Expo next month.”

http://www.mcvuk.com/news/read/xbox-one-breaks-pre-order-records-at-blockbuster/0116237

Opublikowano

Chciałbym zobaczyć jak kupujesz AW+dodatek za 3zł, Borderlands 2 za 20zl czy XCOM za 15zł na konsole.

xDD

Okazało się, że kamerę w kinekcie będzie można wyłączyć. xD

Ból dupy sonybotów wzrasta. 

Aha, Fallouty i Deusa kupisz w podobnej cenie i od razu większość Ci wyszła?

A przeczytaliście co napisałem?

Twierdzę, że kupując używkę, przechodząc ją dajmy na to w tydzień, dwa, mogę ją odprzedać z 10 - 20 złotową stratą. 

Opublikowano

A idąc do pracy a nie grając w gierki mogę być 2000 zł na plusie co miesiąc. Co ma piernik do wiatraka? Jasne, że odsprzedając jesteś do przodu, ale nie zagrasz już w sprzedaną grę. W jaki sposób możesz to porównywać do kupowania gier na stałe?

Opublikowano

Do ilu gier wracasz po ich ograniu?

EDIT

Kupiłeś dwadzieścia kilka gier na przecenach na Steamie w półtora miesiąca, nie dasz rady ich wszystkich skończyć.

Edytowane przez Pryxfus

Opublikowano

i USA i Wyspy nie należą do inteligentnej części globu....

Myślę że rekordowa ilość pre-orderów wynika z niewiedzy że aby ludzie mieli TV to muszą i tak dekoder pod niego podłączyć ;)

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

i USA i Wyspy nie należą do inteligętnej części globu....

Myślę że rekordowa ilość pre-orderów wynika z niewiedzy że aby ludzie mieli TV to muszą i tak dekoder pod niego podłączyć ;)

Było nie było, jedne z największych gospodarek ( USA numer 1 na świecie, UK w Europie zaraz za Niemcami )

Opublikowano

INTELIGĘTNEJ XDXDXD

ale wiadomo, amerykanie są głupi

Opublikowano

Było nie było, jedne z największych gospodarek ( USA numer 1 na świecie, UK w Europie zaraz za Niemcami )
Dziwisz sie? 90% w USA wierzy w to że WTC złożyły się bo wpadł w nie samolot....

Bardzo łatwo jest tam manipulować, inna historia i inne podejscie do człowieka,to i potęga jest.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
Dziwisz sie? 90% w USA wierzy w to że WTC złożyły się bo wpadł w nie samolot....

Bardzo łatwo jest tam manipulować, inna historia i inne podejscie do człowieka,to i potęga jest.

(pipi)a, powiedz, że to jest jakiś żart. Bo jak nie to (pipi)łem doszczętnie, bo nie sądziłem, że tam są aż tacy debile. XD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

(pipi)a, powiedz, że to jest jakiś żart. Bo jak nie to (pipi)łem doszczętnie, bo nie sądziłem, że tam są aż tacy debile. XD

Może zejdźmy z tego tematu, bo i tak nie doprowadzi do niczego :)

PS4 vs Xbox One Round 1 Pixelenemy 

Opublikowano

A przekrzykiwanie się która platforma lepsza prowadzi do czegoś poza bólem odbytu plejslejwów/xbotów?

Opublikowano

PS4 vs Xbox One Round 1

jak na razie to sony wygrywa 4 do 1 ;)

Opublikowano

PS4 vs Xbox One Round 1 Pixelenemy 

Sony oficjalnie powiedzialo,ze online bedzie za free czy koles sobie dopowiada ?

Opublikowano

dopowiedzieli ale samo granie pewnie będzie darmowe, a za resztę usług będzie trzeba płacić. to jedyne słuszne rozwiązanie 

Opublikowano

no tym postem udowodniles ze myslenie to nie jest twoja mocna strona...
Opublikowano

Ciesze sie ze trafilem na madrzejsza osobe, powiedz prosze nam cos madrego.
Opublikowano

Ulżyło ci?Że pokazałeś jakiś durny szmatławiec ,który wyśmiewa się z X-a?

Szkoda mi tego psa z nowego CoDa ,biedak obrywa tylko dlatego że został pokazany na konferencji MS.Ale to hejterzy i tyle,oni nie są w do końca normalni.

A giant enemy craba to nie było ci żal??

iPuB8pP4e4iHJ.gif

Opublikowano

Jeśli chodzi o wszystkie teorie na temat szpiegowania nas przez kinecta:
"Jeśli chcecie prywatności, damy wam tryby, które ją zapewnią. […] System jest zaprojektowany tak, że Kinect musi być jego integralną częścią. [...] Możesz jednak aktywować opcje, które dadzą ci bezpieczeństwo – kamera zostanie wyłączona i nie będzie mogła cię obserwować."

Opublikowano

Ciesze sie ze trafilem na madrzejsza osobe, powiedz prosze nam cos madrego.

Blockbuster w 2010 zlozyl wniosek o bankructwo... za marne $233mln zostala kupiona przez Dish Network i jedyne co robi to zamyka sklepy. Nie ma sie oczywiscie czemu dziwic, bo ich model biznesowy okazal sie byc mocno chybiony i zostali wprost zgnieceni przez Netflix i RedBox. 

Artykul do ktorego link wkleil Zaqair jest oczywiscie zwyklym wypelniaczem miejsca na stronie. Sprzedaz i wypozyczanie gier przez Blockbuster ma absolutnie zerowy wplyw na branze gier wideo. To tak jakby Polygamia albo PPE napisaly artykul o tym, ze w ultimie liczba preorderow osiagnela rekordowe wyniki... pytanie tylko co z tego? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.