Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 373,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

A co bedzie jak ktos bedzie pykal w jakas gierke na nowym Xboxie i ktos dla beki nie uczestniaczacy w rozgrywce powie XBOx go home albo xbox turn off.

Jak ten system rozpozna,ze to ja mowie,a jak ktos dla beki? Bede gral i nagle sie xbox/ps4 wylaczy bezsens.

PS4 dla beki można odlaczyc od pradu, albo wyjac korki, taka sama beka.

Opublikowano

A ktoś ci każe to kupić? Jak chcesz możesz grać na poziomie uber hard i mieć gdzieś jakiekolwiek uproszczenia, to są dodatki do singla a nie do multi wiec spokojnie ;)

Nie chodzi mi o tę konkretną sprawę, tylko o trend jaki się w grach pojawia.

To samo jest z mikrotranzakcjami, tak na prawdę mi to nie przeszkadza (no chyba, że daje to jakiś duży bonus do multi), tylko chodzi o fakt, że one istnieją.

Dzisiaj bonusy do singla, a jutro nie będzie się dało grać w online bez płacenia kasy dodatkowo za mocniejsze bronie itp itd, bo każdy będzie cię karał jak bota.

Opublikowano

A ktoś ci każe to kupić? Jak chcesz możesz grać na poziomie uber hard i mieć gdzieś jakiekolwiek uproszczenia, to są dodatki do singla a nie do multi wiec spokojnie ;)

To samo jest z mikrotranzakcjami

puke.gif

Opublikowano

Analfabetyzm roz(pipi)ał, gif doszczętnie rozyebał. xD

Opublikowano

trzeba przyznać że (pipi)owym jest to że gra ma premiere za 2 tygodnie i absolutnie nic nie wiadomo o multi, oprócz tego że możesz juz kupic seson pass który da ci do niego mapy

co to ma byc?

na amerykańskim PSS już wczoraj pojawil sie ten seson pass

Opublikowano

Nie wiedzialem gdzie to dac.

http://youtu.be/YxdgX6bHPNM

Opublikowano

trzeba przyznać że (pipi)owym jest to że gra ma premiere za 2 tygodnie i absolutnie nic nie wiadomo o multi, oprócz tego że możesz juz kupic seson pass który da ci do niego mapy

co to ma byc?

na amerykańskim PSS już wczoraj pojawil sie ten seson pass

TO BĘDZIE MOTG - MULTIPLAYER OF THE GENERATION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

fajny filmik, swoją drogą to next genowe przeskakiwanie przez murek wygląda tak samo jak w BF3 na current genach

naprawdę nie mają sie czym pochwalic

TO BĘDZIE MOTG - MULTIPLAYER OF THE GENERATION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to odróżnia mnie od ciebie- ty fanbojsko bronisz XO choć by nie wiem co

ja potrafie skrytykować exa od sony, mimo że prawdopodobnie TLOU będzie naprawde świetną grą, to trzeba przyznać że o multi nic nie wiadomo, ale już teraz jest do niego seson pass, takie kwiatki są wkurzające

Edytowane przez Yano

Opublikowano

FTSOTG - fuck this shit of the generation..

Opublikowano

Jeszcze się okaże że wyjdzie taki sam survival jak Tomb Raider(POWTARZAM SIĘ ALE TOMB RAIDER>Unchartrd 2) XD

Opublikowano

Nóz w plecy, aż mi się wierzyć nie chce ;(

Opublikowano

Lajonel, masz spaczony gust :/

Opublikowano

Taka prawda. W Tomb Raiderze prawie wszystko jest lepsze. Fabuła bardziej się kupy trzyma,główny protagonista/tka(Drake trochę gejem zalatuje),więcej rzeczy do roboty,gameplay troche lepszy(bo strzelanie z broni w obydwoch grach to kapiszony :/). Grafika to wiadomo że w Unchartrd 2 jest lepsza. Multi to pomine bo jak i w Tomb Raiderze i Unchartrd jest słabe imo

Edytowane przez Szprota

Opublikowano

to odróżnia mnie od ciebie- ty fanbojsko bronisz XO choć by nie wiem co

Nie wiem dziecko o co Ci chodzi. Ty chyba zresztą też nie, heh.

Opublikowano

ja też nie jestem wielkim fanem uncharted - strzelanie słabsze niż w RDR (można wywalić magazynek z kałacha w głowe gościa a on idzie i strzela), wspoinaczka po ścianach by otworzyć drzwi towarzyszowi powtarzalna i nudna, ogolnie zachwytu nie miałem

ale TLOU na szczęscie ma sporo różnic i nadal mam nadzieje że single będzie porzadny :>

o multi nic nie wiadomo ale spodziewam sie bardzo podobnych rzeczy co w multi uncharted, mi osobiscie nie pasuje multi TPP więc tutaj pewnie też sobie nie poszaleje, chyba że multi będzie miało coś niespotykanego i fajnego

ghahhahah poległem uwielbiam jak typek 10 lat młodszy odemnie nazywa mnie dzieckiem xD

Edytowane przez Yano

Opublikowano

ja też nie jestem wielkim fanem uncharted - strzelanie słabsze niż w RDR (można wywalić magazynek z kałacha w głowe gościa a on idzie i strzela), wspoinaczka po ścianach by otworzyć drzwi towarzyszowi powtarzalna i nudna, ogolnie zachwytu nie miałem

ale TLOU na szczęscie ma sporo różnic i nadal mam nadzieje że single będzie porzadny :>

o multi nic nie wiadomo ale spodziewam sie bardzo podobnych rzeczy co w multi uncharted, mi osobiscie nie pasuje multi TPP więc tutaj pewnie też sobie nie poszaleje, chyba że multi będzie miało coś niespotykanego i fajnego

ghahhahah poległem uwielbiam jak typek 10 lat młodszy odemnie nazywa mnie dzieckiem xD

A ja uwielbiam jak typek 10 lat starszy zachowuje się jak debil.

FATALITY!

Opublikowano

Szprota jeszcze napisz, że Elena i Chloe są brzydkie i masz tytuł Błazna Miesiąca. 

TR jest bdb grą, ale kurde jest to większy samograj niż Uncharted, Hard w tej grze jest taki prosty, że czułem się jakbym grał na jakimś Easy. Zakończenie przereklamowanie i zyebane, normalnie ostatni Indiana Jones. Gra na 8 nic więcej. :(

Edytowane przez suteq

Opublikowano

j wspoinaczka po ścianach by otworzyć drzwi towarzyszowi powtarzalna i nudna, ogolnie zachwytu nie miałem

Wiesz są tu niektorzy co oceniaja ta gre na....10/10 i przylepiaja jej "znaczek" GRY GENERACJI XD Rozumiem że może się podobać Unchartrd ale bez przesady

@suteq

Elena i Chloe są ładne ale Lara Croft ładniejsza :)

Edytowane przez Szprota

Opublikowano

A ja uwielbiam jak typek 10 lat starszy zachowuje się jak debil.

FATALITY!

1311626491256.jpg

Wiesz są tu niektorzy co oceniaja ta gre na....10/10

a co mnie obchodzą niektórzy? :P

gra sie może komuś podobać, jego prawo, i dobrze dla niego, ja osobiscie byłem nieco zirytowany pod koniec, ale nie odbieram innym prawa do czerpanai z niej przyjemności

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Nie czepiać się strzelania w Uncharted bo ta gra nie stawia na realizm. Gra się świetnie IMO i tyle.

Opublikowano

A która gra w strzelaniu stawia na realizm? Proszę o przykłady.

Opublikowano

ARMA, OF. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

ARMA 3 Rozi :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.