Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Ominęło bo jesteś ślepo zapatrzonym sonoklapem

A wziąłes pod uwagę, ze faktycznie mógł to ominąć, czy plujesz jadem i wyswiechtanym sloganem tak dla zasady? W co grasz na Xboxa? Pytam poważnie nie jako Sonokllap.

W co grasz na Xboksa? Czy to jest temat "W co akutalnie gram"? Czy może masz na myśli to, że już całe dwa miesiące nie było exa na X360? Wtedy też nie rozumiem takiego pytania, czy gry ulegają autodestrukcji po trzech miesiącach i jest jakiś problem w okresie posuchy ograć coś sprzed roku, dwóch, sześciu?

Sonoklapy mają to do siebie, że szybko zapominają o przeszłości. Konferencja na E3 2006, początek generacji dla PS3, rok 2012 i można tak jeszcze wymieniać. Dla nich się liczy tylko czerwiec 2013 GOTG KURTYZANO.

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 373,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Po co wspominać stare dzieje? Sony uczy się na błędach.

Opublikowano

Po co wspominać stare dzieje? Sony uczy się na błędach.

No takim sensie, że na początku 2007 roku nie mialeś w co grać na tym centrum multimedialnym, które kosztowało 2500pln. Na takiego Bioshocka musiałeś czekać prawie rok na port, który był gorszy graficznie. W 2012 na ps3 nie wyszedł, żaden ex pudełkowy ekskluziw o którym teraz bym pamietał. Mi to nie przeszkadza, ale sony defense force, kręci nieśmieszną bekę z xboxa, a u siebie nie widzi żadnych wad.

Opublikowano

Najwięcej "exów" to macie na handheldy. 3DS wygrywa wojenkę kĄsolową. Dziękuję, można się rozejść.

No poważnie, ludzie...

+ Dodał MODERATOR
Darujcie sobie pisanie tego Ą.
Opublikowano

Chyba każdy wie, ze PS3 na początku generacji było słabe jak barszcz. Dodać do tego ich bute i jesteśmy w domu. Problem polega na tym, ze to zmieniło sie o 180 stopni, a konkurencja zamiast iść do przodu to robi to samo co Sony na początku generacji. Sony natomiast uczy sie na błędach i jak na razie widać to gołym okiem.

PS3 krul za chwilę GOTG a na X360 w co gracie beka xD

Ale z czego masz beke? Z tego, ze w tym roku na PS3 jest wysyp fajnych exow? To jest nieprawda? W czym problem?

Edytowane przez pop

Opublikowano

XBox w ostatnim czasie nie pokazał nic oprócz kolejnych części Halo, Forzy i Gearsów. Co kto lubi, ale trochę świeżości by się przydało. Trzymam kciuki za exy na XOne.

Opublikowano

XBox w ostatnim czasie nie pokazał nic oprócz kolejnych części Halo, Forzy i Gearsów.

A słyszałes może o takim czymś jak Xbox Live Arcade?

Edytowane przez Szprota

Opublikowano

Nie ma sensu wspominać co się działo 5 lat temu, Sony zaliczyło faila bo się czuło pewnie tak samo jak teraz się czuje Micro z nowym xboxem. Sony pokonało długa drogę żeby wyjść na prosta i mam nadzieję ze wyciągnęli wnioski ze swoich błędów. Nie ma nic gorszego dla nas niż monopol wiec trzymam tez kciuki za gry na Xone.

Opublikowano

W co grasz na Xboksa? Czy to jest temat "W co akutalnie gram"? Czy może masz na myśli to, że już całe dwa miesiące nie było exa na X360? Wtedy też nie rozumiem takiego pytania, czy gry ulegają autodestrukcji po trzech miesiącach i jest jakiś problem w okresie posuchy ograć coś sprzed roku, dwóch, sześciu?

Na x360 JEDYNYM exem w tym roku jest gears of war judgment więc nie udawaj oburzonego.Na ps3 z exów mamy natomiast:

LAST OF US

BEYOND: TWO SOULS

GRAN TURISMO 6

GOD OF WAR ASCENSION

NI NO KUNI

SLY 4 THIEVES IN TIME

TALES OF XILLIA

YAKUZA 5

kaz-hirai.jpg?t=1264815962

Opublikowano

Yhym i z tego wartych uwagi są dwa: Beyond i TLoU, reszta piec. 

Opublikowano

dla kogos kto gra tylko w strzelanki moze tak

Opublikowano

Nie wmówisz mi, że te gry:

GRAN TURISMO 6

GOD OF WAR ASCENSION

NI NO KUNI

SLY 4 THIEVES IN TIME

TALES OF XILLIA

YAKUZA 5

Nie są warte uwagi. Kpina jakaś. Co by nie mówić o Xbotach, są cholernie zacofani.

Opublikowano

No chyba mi nie powiesz, że kotlet w postaci Ascension jest za(pipi)iste, albo GT5+DLC jest za(pipi)iste albo Sly czyli kolejny kotlet jest osom, bo beka. O Tales of Xillia przeciętny posiadacz PS3 pewnie w ogóle nie słyszał. Już prędzej zgodzę się co do Ni no kuni(nowa marka i całkiem ciepło przyjęta) i Yakuzy, aczkolwiek trzy części tego samego na jedną generację to dla mnie za dużo, zdecydowanie. 

To i tak lepiej niż Xboks(Girsy to w sumie też kolejny kotlet, 4 część na jedną generację, bleh), no ale kuźwa wymieniać wszystko po kolei jak leci to trzeba mieć klapki na oczach. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

On sam jest zacofany... Po GT5 dla mnie 6tka na tej generacji moglaby w ogole sie nie ukazywac...

I wyobraz sobie ze Ni No, Sly, Xillia naprawde niewielu...

Zamiast wydawac 3 stowy na te przecietne exy wolalbym kupic sobie Wii i ponadrabiac pare tytulow.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nie wmówisz mi, że te gry:

GRAN TURISMO 6

GOD OF WAR ASCENSION

NI NO KUNI

SLY 4 THIEVES IN TIME

TALES OF XILLIA

YAKUZA 5

Nie są warte uwagi. Kpina jakaś. Co by nie mówić o Xbotach, są cholernie zacofani.

Tylko tyle?

Opublikowano

Czyli wydanie nowej Forzy jest mega wydarzeniem, natomiast GT 6 juz nie XD Spoko klapy na oczach maja tylko Sonoklapy XD

Opublikowano

Kuźwa. xD GT6=GT5+DLC, ogarniasz to betonie? :/ To tak jakby wydali Prologue 2. 

Do GRID-a 2 jest już łatka moderska z kokpitem w wozach. Konsole. xDDD

Opublikowano

Forza 3 i Forza Horizon to jednak 2 rozne gry. GT 5 i 6 to prawie to samo.

Opublikowano

lol. Grałes juz w GT 6? xD

Edytowane przez pop

Opublikowano

Tak, całkiem niedawno pod inną nazwą: GT5. 

Opublikowano

lol. Grałes juz w GT 6? xD
Tak,24 Listopada 2010

suteq szybszy :)

Edytowane przez Szprota

Opublikowano

Czyli wydanie nowej Forzy jest mega wydarzeniem, natomiast GT 6 juz nie XD Spoko klapy na oczach maja tylko Sonoklapy XD

OMG jaki beton O_o. Widziałeś Forzę 4 i Forzę Horizon? Wiesz co łączy te dwie gry? Nazwa, silnik i fakt, że obie są świetnymi ścigałkami. Poza tym to niesamowicie różne gry, które w kategorii wyścig stoją po dwóch stronach szali (sim-arcade).

Opublikowano

Dobra to i ja sobie po marze ;]

Halo 5

Forza 5

Quantum break

Killer instinct choć ja bym chciał nowego Bonda! 

Crakdown 3 

Nowe IP od black tusk 

Nowe IP od Epic games

Ryse

Fable 4 albo coś nowego 

Mirror Edge 2 

Lost Odyssey 2 

A reszta pewno kinect. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.