Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

@raven dokładnie, dla mnie wszystkie Forzy były zamulone do czasu zagrania w Horizon - dla mnie jest najlepsza ścigałka na 360.

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Wydaje mi się, że chodziło mu o FM5... ale mniejsza z tym.

Co do GT6 to jasne, ze to GT5.5... tak samo jak GT4 to GT3,5, Forza 4 to Forza 3,5.. Tekken 6 to Tekken 3,5...i setki innych sequelów (sequeli?)... (pipi) przecież to zwykła kontynuacja, więc czym ma się różnić? Mają być samoloty zamiast samochodów żeby zasługiwało na 6 w nazwie? Widzę, że modne stało się takie (pipi)enie.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Tak, całkiem niedawno pod inną nazwą: GT5.

Mam nadzieje, ze ustawiłes HD na Youtube.

Opublikowano

Tej grze nawet HD nie pomogło. :(

Opublikowano

Kwestia co kogo kręci.

Opublikowano

jakbym chciał mieć dobrą grafikę wyszedłbym na dwór. GT5 ma znakomity model jazdy i to się liczy.

Opublikowano

Dobrze, ze nie wszyscy maja tak niskie wymogania jak Ty, bo bysmy grali w Prolog na kazdej konsoli.

Wydaje mi się, że chodziło mu o FM5... ale mniejsza z tym.

Co do GT6 to jasne, ze to GT5.5... tak samo jak GT4 to GT3,5, Forza 4 to Forza 3,5.. Tekken 6 to Tekken 3,5...i setki innych sequelów (sequeli?)... (pipi) przecież to zwykła kontynuacja, więc czym ma się różnić? Mają być samoloty zamiast samochodów żeby zasługiwało na 6 w nazwie? Widzę, że modne stało się takie (pipi)enie.

No na pewno nie powinni wkladac w sequele aut z PS2 i tras z zeszlej generacji.

Nie liczac innych faili tej gry...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jak GT5 ma dobry model jazdy to już wolę grać w arkejdy pokroju GRID-a czy DIRT-a niż w symulatory. 

Opublikowano

A co ci nie pasi w modelu jazdy? W czym masz problem?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
:thumbsup: 

04f7f08f8cff85fcc32f93dae6065c70_normal.CEO Kaz Hirai @KazHiraiCEO 
Microsoft say they'll “kill Sony at E3.” If they’re as effective at killing us as they were at killing the XBOX ONE last week, we’re screwed

Opublikowano

Jak GT5 ma dobry model jazdy to już wolę grać w arkejdy pokroju forza niż w symulatory. 

fix'ed

Opublikowano

Jak GT5 ma dobry model jazdy to już wolę grać w arkejdy pokroju GRID-a czy DIRT-a niż w symulatory. 

Po przeczytaniu Twoich zachwytow na temat fizyki w GRID 2 to faktycznie, zostan przy tej grze i przestan wypowiadac sie na temat GT5 :)

Opublikowano

Pokaż mi gdzie piszę o fizyce. xD

Jedynym symulatorem jaki wyszedł jest rFactor. 

Reszta to tylko jakieś popierdółki, no ale co wy konsolowcy, możecie o tym wiedzieć. :/

Edytowane przez suteq

Opublikowano

W rFactora przejezdzilem 3 lata sezonow online wiec cos o tym wiem ;) Jedyna gierka ktorej zaluje ze nie moge pograc na konsolach :(

Edit: model jazdy mnie chodzilo ;)

Edytowane przez BoryzPL

Opublikowano

Z tym rFactorem to polemizowałbym. Kiedyś jeździłem trochę w lidze w rFactor na ponoć najlepszym modzie F1. Przeważnie był w czołówce lub wygrywał gościu, który jeździł na klawiaturze...

Opublikowano

W kazdej grze sie znajda takie przypadki, w gt5 tez jest pelno kolesi co na padach bija osoby grajace na kierach. Inna kwestia jak jest z funem z gry przy takiej zabawie ;)

Opublikowano

Wyjasnilo sie, Wii U definitywnie nie jest next-genem:

twittercom.jpg

@down

Ja z kolei fundusz ktory mialem przeznaczyc na Xboxa przekieruje na modernizacje ramu i karty graficznej ;).

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Aaaaaaa kupię sobie PS4 w przyszłym roku. Niech stracę ; d Nie modernizuje już póki co kompa. 

Edytowane przez Sebastian Ś.

Opublikowano

Wyjasnilo sie, Wii U definitywnie nie jest next-genem:

79.png

Opublikowano

To raczej ja w tym momencie powinienem wklejac ten obrazek...

Opublikowano

Nie wiem kto pisze ale ma talent.

Opublikowano

Nikt.

Oj, raven raven.

No nie do konca, na ps3site spotkalem sie z przekonaniem kilku uzytkownikow ze to prawdziwe konto jest ;).

Opublikowano

Ja dobrze wiem, że starzy wyjadacze i ogół ogarniętych tutaj, nawet jeśli zbyt zakochanych w Sony, nie bierze tego na poważnie. Niestety postawy coniektórych randomów skłaniają mnie właśnie do takich przemyśleń.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.