Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

YETI pewnie wierzy. xD

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Ja dobrze wiem, że starzy wyjadacze i ogół ogarniętych tutaj, nawet jeśli zbyt zakochanych w Sony, nie bierze tego na poważnie. Niestety postawy coniektórych randomów skłaniają mnie właśnie do takich przemyśleń.

zbijać beke z tych wpisów bo mówią prawde, a uważać że to serio kaz pisze to dwie różne rzeczy :P

edit

also: wyczuwam tu kasacje postów :/

pisałem że soul wszedzie robi spacje...

"po marzyć"

nigga please

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Ale się nie strzela z kapiszonow,no i mielenie lucduta na 1000 kawałków jest fajne

+ Dodał MODERATOR
Wam to się chyba tematy pomyliły.
Opublikowano

Tak w ogóle to Alan Wake w humble Bundle na steamie poszedł w 286 tysiacach i zarobili na tym 647k. Wychodzi wiec ledwie ponad 2 dolary za sztuke.

Pececiarze cebularze xD

Opublikowano

Polski test Ouya

Beka z tego czegoś

Edytowane przez Szprota

Opublikowano

gt3 prolog wygladało lepiej, a nawet tej gry nie lubie

Opublikowano

Tak w ogóle to Alan Wake w humble Bundle na steamie poszedł w 286 tysiacach i zarobili na tym 647k. Wychodzi wiec ledwie ponad 2 dolary za sztuke.

Pececiarze cebularze xD

Sam byś tak chciał:-)
Opublikowano

jeżeli fury będą na takim poziomie, a trasy w Forza zawsze były sliczne, to mysle, to na starcie będzie dobrze. Tak czy siak akurat Forza, Gearsy mało mnie interesują. Chce zobaczyć ich nowe IP za bilion dolarów !

Edytowane przez easye

Opublikowano

te miliony dolarów to raczej na kilka nowych ajpi miało być a nie na jedno

Opublikowano
  • Autor

edit

also: wyczuwam tu kasacje postów :confused:

pisałem że soul wszedzie robi spacje...

"po marzyć"

nigga please

Jak mi powiesz wiewióreczko jaki to ma związek z Console Wars to dostaniesz różaniec.

Opublikowano

te miliony dolarów to raczej na kilka nowych ajpi miało być a nie na jedno

Starczy im na kilka, ale niech w końcu cos pokaza, bo na slowo to już im nie zaufam.

Opublikowano

Pececiarze cebularze xD

po prostu zaplacili tyle ile są warte gry ms. Dolar za fatygę i niech spadają robić kolejne crapy

Opublikowano

Za nazywanie Alan Wake crapem powinni kamieniowac  :drag:

Opublikowano

Bo to prawda AW  jest crapem ,chyba najgorsza gra Remedy w całej ich historii(nie ,nie jestem sonyboyem).

Mam nadzieje że przy Quantum Break ,Remedy powróci do swej formy sprzed lat. 

Edytowane przez xanon21

Opublikowano

Pececiarze cebularze xD

Przecież mogę w każej chwili, myślisz że Steama nie mam? W sumie to chyba nawet kupię na PC skoro za takie grosze chodzi.

Tak czy inaczej uważam że gra jest warta sporo więcej. Ja nabyłem parę miesięcy po premierze i DLC również, calak wbity.

Opublikowano

Niech zerkne na Steama. Alana kupilem za 28 euro za American Nightmare za 10,5. W zadnych promocjach nie byli a wydanej kasy w ogole nie zaluje, gra warta swojej ceny.

Opublikowano

Pececiarze cebularze xD

Nie zarobili 647K,bo nie wiadomo ile ludzie dali na co(Dev,Organizacja Charytatywna,Humble Tip.)

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

AW jest świetną gierką, natomiast dodatek to jest crapiszcze po stokroć. 

Opublikowano

pierwotnie alan wake mial byc sandboksem. jest ok ale szkoda, ze skonczyl jako liniowa gra.

Opublikowano

imo całe szczęście że nie skończył jako sandboks fabula by sie rozmyla lub pseudo horror jak sobie inni wyobrażali, jedynie czego zabrakło w Alan Wake to akcji za dnia i drobnej expolracji bright falls

Opublikowano

Zacznie się nowa generacja, historia zatoczy koło i znowu zacznie się przy każdym eksie na Xone: "Będzie na PS4?", "Dlaczego nie ma PS4". Standardzik ;)

Opublikowano

Zacznie się nowa generacja, historia zatoczy koło i znowu zacznie się przy każdym eksie na Xone: "Będzie na PS4?", "Dlaczego nie ma PS4". Standardzik ;)

O co Tobie chodzi? Kto tutaj placze za exami z X'a na PS4? Mowi sie tylko o Gears of War ktore jak nie patrzec jest Epic czyli 3rd party. Sony ma lepsze studia wewnetrzne wie to chyba powinno dzialac w druga strone? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.