Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Mam chociaż nadzieję, że przez te 90 minut pokażą sporo ciekawych gier (nie tylko trailery tylko gameplay też).

Edytowane przez terror

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

I dobrze ,mniej pijaru w stylu sony ,więcej gier i faktów w stylu Microsoftu.

Opublikowano

Tak, zupełnie jak podczas ostatniego revealu...
Opublikowano

Hahha dobre :) więcej gier, pewnie znów suche (pipi)enie 

Opublikowano

Tak, zupełnie jak podczas ostatniego revealu...

Hahha dobre :) więcej gier, pewnie znów suche (pipi)enie 

Panowie dajcie na PW numery Lotto. Serio ile mozna mowic,poczekajcie do konfy wtedy oceniajcie,(pipi) widzieliscie ale juz wiecie co MS pokaze na E3 2013. Gorzej niz 3 latki sie zachowujecie. Taka beka mieli fani sony z MS i uzywek a wyglada na to,ze w multiplatformach przyjdzie i u sony zaplacic. Ja rozumiem,ze mozna lubic jedna firme mniej ale ogarnijcie sie bo,to juz nawet smieszne nie jest.

Opublikowano

To nadal nic przy ścierających się, odpadających i zacinających się gałkach przy Dualshocku 3.

Opublikowano

@MEVEK "...w X niestety tak sie nie dzieje. po wyjęciu baterii/akumulatorka z joy'a, gry nie można kontynuować. nawet przez podłączenie go bezpośrednio do konsoli..."

Trzeba było najpierw sprawdzić czy faktycznie się nie da bo palnąłeś konkretnego rodzyna :D              

Opublikowano

If XBONE ONE Were A Girl  :D

http://youtu.be/r2Ug29BVEPI

Koncowka najlepsza

STFU Wii,no one likes you

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

zdechnij na dżume śmieciu i ty ragus też  :confused:

Opublikowano

Jak ta porażka MS na E3 zryła banię xbotom. xD Wiedziałem, że trzeba być psychicznie chorym już wybierając złom MS, no ale... xD

Opublikowano

spierd.alaj. doceniam jedynie poziom trollowania. toć też chciałem w to zagrać nie

ale już w sumie nie chce xd

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Jak ta porażka MS na E3 zryła banię xbotom. xD Wiedziałem, że trzeba być psychicznie chorym już wybierając złom MS, no ale... xD

co ma do tego MS to ja nie wiem :P

Opublikowano

Gdyby MS nie pokazał faka swoim fanom, nie obserwowalibyśmy takiej eskalacji nienawiści tego dorodnego xbota.

Edytowane przez Pawlo

Opublikowano

spierd.alaj. doceniam jedynie poziom trollowania. toć też chciałem w to zagrać nie

ale już w sumie nie chce xd

a ja nie doceniam i napyerdalał bym po mordzie za takie coś

Opublikowano

Prawdziwy Yeti chyba LAST BULLET wykorzystał :(

Opublikowano

Gdyby MS nie pokazał faka swoim fanom, nie obserwowalibyśmy takiej eskalacji nienawiści tego dorodnego xbota.

ludzie żyja chyba w alternetywnej rzeczywistości ....

eskalacja nienawiści - na niszowym forum o gierkach ...  

Opublikowano

ludzie żyja chyba w alternetywnej rzeczywistości ....

eskalacja nienawiści - na niszowym forum o gierkach ...  

Ironia typfon, ironia... ;)

Opublikowano

w tym dziale widziałem już chyba wszystko...

nie chwytam tak błyskawicznie jak młodzież :(

Opublikowano

Dla wszystkich co wierza w 15 gier od Micro i ogolnych wodotryskow lista Microsoft Studios i ich byle/aktualne projekty:

United States

Europe
  • Lionhead Studios – Fable series, Black & White series, Unannounced MMO-like New IP - (2 team studio - Concurrent development of Fable: The Journey, Fable Heroes and an unannounced next generation title)
  • Lift London – Multiple Cloud Based gaming projects
  • Microsoft Studios – EMEA Publishing – Overseeing and co-developing multiple projects in conjunction with third party development studios based in Europe, Middle East and Asia regions
  • Press Play – Max: The Curse of Brotherhood%5B27%5D
  • Rare Ltd. – Banjo-Kazooie series, Viva Piñata series, Perfect Dark series, Kinect Sports series- (3 team studio - Concurrent development of various titles)
  • Soho Productions – Kinect Sesame Street TV
CanadaAsia

Ile jest potencjalnie nowych corowych ip a ile tasiemcow i po(pipi)ek dla Kinecta?  :turned:

Opublikowano

byle i aktualne projekty - okej, rownie dobrze mogles wstawić to i napisac, ze dokładnie to POKAZA ! (SPrawdzone INFO - lol)

379690_585480828140107_2105544670_n.jpg

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.