Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Kurde naprawdę super technologia zwłaszcza że już konsola nie wyrabia czegoś takiego jak PiP i zamiast płynnego oglądania programu w małym okienku gdy przeglądamy program tv mamy slideshow  :banana:  

Ja (pipi)e przecież mój dekoder N płynnie program wyświetla. Rzeczywiście mocna maszyna  :woot:

http://youtu.be/ifa9Q7ATfVA?t=1m15s

co się dziwić - 3 systemy operacyjne, wolny RAM i jakieś słabe podzespoły z laptopów... ciekawe jak multiplatformy będą śmigać na tym cudzie techniki.

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Kurde naprawdę super technologia zwłaszcza że już konsola nie wyrabia czegoś takiego jak PiP i zamiast płynnego oglądania programu w małym okienku gdy przeglądamy program tv mamy slideshow  :banana:

Ja (pipi)e przecież mój dekoder N płynnie program wyświetla. Rzeczywiście mocna maszyna  :woot:

http://youtu.be/ifa9Q7ATfVA?t=1m15s

po co dekoder. Wystarczy zwykły telewizor i tez mozna sobie robic takie pipy ;p

Opublikowano

przecież to jest zwykły troll albo skrajny debil żeby porównywać najładniejszą gre tej generacji do plastikowej strzelanki na 5 letnim silniku

Bez przesady z ta najladniejsza gra generacji. Pewnie kwestia konkretnego levelu ale demko jakos specjalnie d*upy nie urywa pod wzgledem grafy.

no dobrze, więc jakie gry są ładniejsze? i prosił bym o w miare poważne tytuły, a nie widzimisię w stylu tego trolla i porównywanie do CODa

jeśt kilka innych pięknych gier, i TLOU spokojnie jest w czołówce, nawet jeśli nie na 1 tylko na 2-3 miejscu

a taki COD jest na jakimś 80 miejscu za murzynami, przecież ten stary silnik to czysty plastik. zero efektów świetlnych, zero zniszczalności, słaba animacja.. samo komentowanie tego porównania jest uwłaczające  

Opublikowano

przecież to jest zwykły troll albo skrajny debil żeby porównywać najładniejszą gre tej generacji do plastikowej strzelanki na 5 letnim silniku

Bez przesady z ta najladniejsza gra generacji. Pewnie kwestia konkretnego levelu ale demko jakos specjalnie d*upy nie urywa pod wzgledem grafy.

wpis - postacie wyglądały genialnie ale reszta była mocno przeciętna, na pewno gorzej niż w U3. Mimo wszystko bardzo możliwe, że to wina fragmentu dema...takie Uncharted też miało gorsze fragmenty jak np tureckie muzeum w dwójce czy ruiny metra w trójce

Opublikowano

no dobrze, więc jakie gry są ładniejsze?

Dobrze ,wymieniam tylko część ładniejszych i równych poziomem graficznym gier ,kolejność bez znaczenia.

Crysis 3 ,Halo 4 ,Far Cry 3 , Metro 2033 ,Metro Last light ,Mass Effect 2 i 3 ,Crysis 2 ,Crysis 1 , Forza 4 ,Hitman Absolution ,Black Ops 2 ,Gears of War 3 ,Gears of War Judgment ,Killozne 3,God of War 3 ,God of War wstąpienie ,Tomb Raider ,Bioshock Infinite ,Batman Arkham City ,Halo Reach ,Rage ,Assasin's creed 3 ,Assasin's creed Revelations......

I o wiele więcej gier ,których nie chce mi się wymieniać ,bo nie mam czasu na dyskusje z wyznawcami kaza.

Ale warto nie raz zdjąć ciemne okulary fanboya i z obiektywizmem ,popatrzeć że silnik "niegrzecznych piesków" jest przestarzały.I na next-genach nie ma racji bytu

Edytowane przez xanon21

Opublikowano

Black Ops 2...

I o wiele więcej gier ,których nie chce mi się wymieniać ,bo nie mam czasu na dyskusje z wyznawcami kaza.

Ale warto nie raz zdjąć ciemne okulary fanboya i z obiektywizmem ,popatrzeć że silnik "niegrzecznych piesków" jest przestarzały.I na next-genach nie ma racji bytu

2479220-1578648373-gw-cl.gif

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

połowa z tego nie działa nawet w 720p i gubi klatki więc na starcie powinny się nie liczyć w jakimkolwiek rankingu na "poziom graficzny"

Opublikowano

I (pipi) z tego? Hotline Miami może działać w jakimś 40i, ale po prostu jest ładniejszy od wszystkich tutaj wymienionych gier, w których generalnie nie ma nic ciekawego. Wow, drzewo mające więcej pikseli... ludzkość osiągnęła nowe stadium.

Opublikowano

a druga połowa to chyba mowa o wersji na PC

dochodze do wniosku że on chyba widział TLOU jedynie na jutubie w najniższej rozdziałce z kompresją, kręcone komórką z innego filmiku na jutubie 

połowa z tych gier wymienionych na konsolach wygląda jak crap, a co dopiero mówić że mają stawać w szranki o podium najładniejszej gry konsolowej 

Opublikowano

I (pipi) z tego? Hotline Miami może działać w jakimś 40i, ale po prostu jest ładniejszy od wszystkich tutaj wymienionych gier, w których generalnie nie ma nic ciekawego. Wow, drzewo mające więcej pikseli... ludzkość osiągnęła nowe stadium.

ale tu rozdzielmy stronę artystyczną od technicznej. On pisze o stronie technicznej - wtedy rozdzielczość, tekstury,efekty czy framerate się liczy się bardzo. Artystycznie to takie Rayman Origins czy trzecia część Monkey Island wydana milion lat temu deklasują 95% dzisiejszych gierek - ale jak wiadomo gry 2d się praktycznie nie stażeją. Nawet Okami HD wygląda jak produkcja current gen.

Opublikowano

Dobrze ,wymieniam tylko część ładniejszych i równych poziomem graficznym gier ,kolejność bez znaczenia.

Black Ops 2

Mam nadzieję, że to pomyłka :rofl: :rofl2:

Opublikowano

xanon jaki troll hahaha <3

Opublikowano

a co składa się na GOTY?

;)

Opublikowano

xanon jaki troll hahaha <3

Ja nie wiem po co mu odpisujecie i dalej ciagniecie tą dyskusję. Ktoś lubi robić z siebie skończonego idiote czy trolla, to jego sprawa. Nam pozostaje beka i ignorowanie takiego typa. Rozumiem trolling na poziomie, ale tu mamy niższy poziom niż reprezentuje Daddy.
Opublikowano

Powiedział gość który uważa , że nowy pad od X-a wygląda jak wytwór ruskich z bazarów xDDDDDDDDDDD

Opublikowano
Rozumiem trolling na poziomie

albo trolling w dobrej sprawie xD

Opublikowano

*W słusznej sprawie.

Opublikowano

Powiedział gość który uważa , że nowy pad od X-a wygląda jak wytwór ruskich z bazarów xDDDDDDDDDDD

Kazdy ma swoje zdanie. Moim zdaniem mogli do starego pada wrzucic ten nowy krzyzak i galki i bylby pad idealny a design poszedl w zla strone zobacz jak ten pad wyglada od spodu. Niee ma az takich wybrzyszen i mam nadzieje ze bedzie dobrze lezec w dloni.

Edytowane przez Stunik

Opublikowano

pisząc nowe głaki ofc nie masz na mysli modyfikacji tych co zapowiedzieli teraz ... silniczki itd

Opublikowano

Nowy Deus Ex: The Fall to exclusive!!!!

na iOSa XD

Opublikowano

ktoś to już tu przewidywał

Edytowane przez typfon

Opublikowano

Nowy Deus Ex: The Fall to exclusive!!!!

na iOSa XD

Chyba sobie jaja robia :\

Opublikowano

no co, nazwa mówi sama za siebie - upadek (serii)

Opublikowano

śmiechy chichy uzasadnione ale potem Sony się dziwi czemu Vita się nie sprzedaje, a fanboje argumentują, że psp też miało słaby start. Fakt starty obu kieszonsolek sony są podobne ale psp nie miało praktycznie w tamtych czasach konkurencji prócz nintendo. Teraz rynek smartfonów, tabletów itp jest olbrzymi i trafiają na nie coraz lepsze i większe produkcje oraz marki. W dodatku te gierki często kosztują psie pieniądze. Jeden tearaway(który też wg mnie osiągnie średnią ponad 90%) i graficznie mocarny killzone mercenary(który jak zawsze pewnie prócz grafy zaoferuje nic nie wyróżniający się singiel) tej konsoli nie uratują. Chyba najbardziej z całego E3 jestem ciekaw tego jaki Sony ma plan ratunkowy dla tej kieszonsolki. Kibicuje jej bardzo, żal mi się robi jak widzę jak ona jest fajnie przemyślana, nawet ostatnio dodali skype multitaskowy więc mogę grać i rozmawiać z kims kto ma np pc jednocześnie) 

Opublikowano

Ja tam mam taka cicha nadzieję że ten Deus zostanie zapowiedziany na Ps Vite,fajnie by było. Granie na ekranie dotykowym w takie gry odpada :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.