Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Zależy jeszcze, czy wersje na PS4 będą wtedy jakoś usprawnione. Tak jak pomiędzy pierwszym Xboxem i PS2.

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Poteżny EX ,a w dodatku nowa marka.I Sonoklapy mokrzy

Lepiej skomentuj to, GI points how that the Xbox One has 5GB of GDDR3 ram available to devs, whereas PS4 has 8GB DDR5 ram, and asks if that's a problem for Respawn. Tak bardzo czekałeś na oficjalne info, to masz potwierdzenie od developera, kolejne.

A co do gry, skończy się tak jak z ME, po czasie wyjdzie na PS4.

Tak dla sprostowania: dla producentów gier w PS4 dostępne będzie 7GB. 1 GB jest zarezerwowany na OS.

I jeszcze to, że w X1 jest DDR3(a nie GDDR3), a w PS4 GDDR5(a nie DDR5).

Edytowane przez McDrive

Opublikowano

Lepiej skomentuj to, GI points how that the Xbox One has 5GB of GDDR3 ram available to devs, whereas PS4 has 8GB DDR5 ram, and asks if that's a problem for Respawn. Tak bardzo czekałeś na oficjalne info, to masz potwierdzenie od developera, kolejne.

Nie bądź taki pewien ,jak wyjdzie to pewnie z nów jakościowo  o klasę gorszy.

A jeśli chodzi o RAM ,do premiery konsoli zostało jeszcze bardzo dużo czasu ,więc wszystko się jeszcze może zmienić ,historia zna takie przypadki.

Opublikowano

Kolejny <ziew>szuterek sci-fi.

Next generation experience. Aha, klepania ciagle tego samego ciąg dalszy :rofl:

Opublikowano

Nie bądź taki pewien ,jak wyjdzie to pewnie z nów jakościowo  o klasę gorszy.

A jeśli chodzi o RAM ,do premiery konsoli zostało jeszcze bardzo dużo czasu ,więc wszystko się jeszcze może zmienić ,historia zna takie przypadki.

Tak, MS dorzuci 16 GB RAM. I paczkę doritos.

Daj mi namiary na dilera swojego, bo musi mieć serio dobry towar.

Opublikowano

Troche nie rozumiem tego czepiania sie na sile ilosci ramu w Xbox one.Jaka macie pewnosc,ze beda gry multiplatformowe ktore beda potrzebowaly tyle ramu(+5GB)?

W sumie patrzac kto sie czepia,to glownie maja z tym problem osoby ktore i tak by Xbox One nie kupily.

Game Informer executive editor:

andrewreinery9biw.jpg

Ciekawe jak bardzo MS jest w(pipi)iony na GI.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

gościu pogrzło cie? widziałeś jeden obrazek jak babka strzela do robota i już piszesz że to potężny ex?

Chłopki z Blizz chcą się chyba poratować wydając tego swojego cudaka na wszystkie growe platformy jakie się da XD

dialo 3 to bardziej sie nadaje jako gra na komórki a nie na normalne konsole

Jaka macie pewnosc,ze beda gry multiplatformowe ktore beda potrzebowaly tyle ramu(+5GB)?

jeszcze przed chwilą wszyscy narzekali że konsole mają mało ramu i tak odstają od pecetów, i nawet nextgeny są słabsze od pecetów, a teraz mowisz że 5gb to wystarczająca ilość?

Game Informer executive editor:

Ciekawe jak bardzo MS jest w(pipi)iony na GI.

o co chodzi? o ten wyciek? na co ma być wkurzony? (serio pytam)

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Mogliby już odpuści tę wersję na X360. Strasznie nie lubię jak na siłę grę tworzoną z myślą o next-genie, przerzuca się też na poprzednią generację. Zazwyczaj to gra robiona na szybko i za bardzo nie powala.

I to nie ex, bo wychodzi też na PC. ;)

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano
potężny ex stracony!!111

ps3 i ps4 tylko by zyskały gdyby w ogole ten crap nie zaśmiecał ich biblioteki gier

(i nie nie mówie tak bo sie obraziłem że wychodzi też na Xa, mowie tak bo diablo3 to najwieksze (pipi) tej generacji, które w ogole nie powinno wyjść w obecnej formie, a jeśli już to w 2003 roku, bo tam ta gra utkneła)

Opublikowano

Z tego co czytałem gra ma być bez DRMu i posiadać wiele usprawnień. Na dodatek co-op nawet do 4 osób przy jednej konsoli, no sorry ale w tym przypadku sytuacja wygląda tak

wYIcLwA.jpg

:P

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Xbox znow łapie wiatr w żagle bo na koniec generacji dostał kolejną multiplatformę XD :/ Dymańsko trwa dalej.

Edytowane przez pop

Opublikowano

CSFYWI0G85XJ1370387270301.jpg

potężny ex stracony!!111

A tak na poważnie to ciesze się, mam nadzieję że spolszczenie będzie obecne, wtedy z chęcią kupię.

Spolszczenie jest potwierdzone. 1. To nie miał być ex, 2. Kto to kupi za 200zł.

Opublikowano

Pytanie tylko jak to Diablo będzie dopieszczone. I jedna lepsza gra na konsolach nie za bardzo przekłada się na lepszość konsol nad PC ;).

Opublikowano

Ta gra od Respawn to będzie potężny ex, nawet jeżeli tymczasowy i nie ma co się o to sprzeczac :)

Opublikowano

CSFYWI0G85XJ1370387270301.jpg

potężny ex stracony!!111

A tak na poważnie to ciesze się, mam nadzieję że spolszczenie będzie obecne, wtedy z chęcią kupię.

Spolszczenie jest potwierdzone..

źródło?

Opublikowano

PPE ;)

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Kolejny <ziew>szuterek sci-fi.

Next generation experience. Aha, klepania ciagle tego samego ciąg dalszy :rofl:

Trolling ? Bo po okładce i info o tym, że będzie strzelanka sci-fi dosyć ciężko powiedzieć czy gra będzie dobra czy nie. Natomiast to, że robią ją twórcy jednych z najlepszych gier jakie kiedykolwiek się ukazały coś znaczy.

Opublikowano

No mw1 to naprawdę byle jaka gra .... Naprawdę nic nie zmieniła na rynku fps i wcale nie była rewolucją, jeśli chodzi o multi. 

Co jak co, może i cody od mw2 dalej są kiepskie, ale cod 1-4 były genialne.

Zgodzę się,ale nie przesadzajmy z tym stwierdzeniem że najlepsza gra wszechczasow. Czy to przypadkiem nie przez CODa wiele Fpsow chcę być takie jak gra Activison?

Opublikowano

Z tym, że ja nie napisałem, że to najlepsza gra wszechczasów tylko jedna z najlepszych. Sprawdzałem i na metacritic wszystkie mają ponad 90% (cod 2 ma 89%). Wszystkie wprowadzały dużo zmian. Dlatego uważam(chociaż mam taką nadzieję), że respawn nie odwaliło tutaj kaszany i po raz kolejny zaprezentuje jakieś nowe podejście do tematu multiplayera. A co do tego, że teraz większość fps chce być jak cod, to samo można powiedzieć o gta i sandboxach. Po prostu każdy chce zarobić i dlatego kopiuje pomysły z gier, które się świetnie sprzedają i wstawia do swojej.

Opublikowano

"50,000 people used to live here, now it's a ghost town." Od tamtej pory pojawiło się coś lepszego w  FPS-ach?

Opublikowano

Kolejny znawca któremu wystarczy jeden obrazek by już wszystko wiedział :rofl: Tak są mokrzy bo się ze śmiechu popłakali z twoich wypocin (zresztą jak i wszyscy inni)

Edytowane przez Karas

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.