Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

To bedzie zapewne czasowy ex. Dla nas takie zagrywki to chu.jnia, ale MS zdaje sobie sprawe, ze jak przecietny koles sie podjara chociazby tym Titanem, to nie bedzie czekal laskawie pol roku na konwersje na PS4 tylko poleci do sklepu po XONE. Boje sie wlasnie wysypu takich niespodzianek na E3.

Po pierwsze - dlaczego niby zakładasz, że czasowy ex? Może będzie jak z Dead Rising. Po drugie - dlaczego takie zagrywki są złe? Logicznie myśląc, to wiadomość jest dobra, przecież ex o co zawsze sapią fani PS. Zła wiadomość chyba jedynie dla tych, którzy na konsoli, którą kupią nie będą mogli w to grać albo przyjdzie im czekać miesiącami czy latami, ale to już ich problem.

Ale wiadomo, jak chodzi o MS to zawsze musi być zła wiadomość :P

Co do samej gry - a myślałem, że te plotki o grze o mechach od twórców MW to czyste SF... no po części to jest :P

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

No tak wy sonoklapy macie dziwne napady śmiechu zwłaszcza wtedy gdy do głosu dochodzą fakty ,a one są takie że Xbox One ma więcej exów z kategorii AAA.Jest to wasz śmiech ,śmiech przez łzy rozpaczy.

Opublikowano

No tak wy sonoklapy macie dziwne napady śmiechu zwłaszcza wtedy gdy do głosu dochodzą fakty ,a one są takie że Xbox One ma więcej exów z kategorii AAA.Jest to wasz śmiech ,śmiech przez łzy rozpaczy.

Forza,Quantum Break vs Killzone,inFamous,DriveClub <ok>

Faktycznie XONE ma więcej

Edytowane przez Szprota

Opublikowano

matematyka nie jest mocną stroną xanona

Opublikowano

Yeti, po całym forum wklejasz jakieś gify z DC, czemu tylko nie branzlowałeś się tak jak wyszła Forza Horizon i wizualnie zmiażdżyła konkurencję :P Nie męcz ludzi i nie pokazuj się na forumku, albo ogranicz się do CW i nie syf wszędzie gdzie się da, heh.

Z Daddiego się śmiejesz, a w chwili obecnej robisz za największego tłuka na forum.

Ciekawe, ciekawe :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Dziwne żeby YETI branzlował się przy ex'ie na xboxa nie uważasz?

Opublikowano

@ Don: daddiego ostatnio nie widać.. jest tylko jego jeszcze bardziej upośledzony alter - xanon :turned:

Opublikowano

1.8tf & GDDR5

Ach te gify. Colin 3 na gifie by tak samo wyglądał. 

No no, identycznie.

Opublikowano

Szczerze? to ten Driveclub czy Forza5 to nawet nie stoją poziomem grafy przy C.A.R.S

Opublikowano

W pewnych aspektach, zarówno jedna jak i druga gra przewyższają C.A.R.S, ale jakością tekstur czy odwzorowaniem detali faktycznie jeszcze nie mają startu. To dopiero początek generacji, więc nowe konsole w przyszłości na bank pokażą pazur w wyścigówkach. Może Gran Turismo 7 zbliży się do poziomu C.A.R.S, może kolejna Forza (czy coś innego) będzie tak ładna. Zobaczymy :)

Opublikowano

To niech chociaż gierki będą tańsze :/ Wtedy używki mogą dla mnie nie istnieć 

Opublikowano

Ciakawe czy na allegro pojawi sie zjawisko odplatnego wypozyczania gier? Aukcje prywatne,trwajace 30dni i warunkiem uczestnictwa w licytacji bedzie dodanie sprzedajacego do listy znajomych  :turned:

Opublikowano

Metal Gear Solid V będzie exem na next gena ;], a jakiego ? ofc ps4 ;]. Biedny ten Xbox Z3RO.

Opublikowano

Już ch,uj  z tymi używkami, ale w życiu bym nie pozwolił by jakiś sprzęt do grania zmusił mnie bym był podpięty do neta, najbardziej oburzajace jest to stwierdzenei ze nie pograsz offline bez połaczenia z netem co 24h, (pipi)a, nie pograsz offline, kupujesz gry , kupujesz konsole, wszystko oryginalne, ale i tak Cie zablokuja, to jest jakas zgroza.

Opublikowano

Oby sony tak nie odyebalo.

Czlowiek gral tyle lat, zbieral gry, gamerscore, a teraz wszystko na marne :(

Yebany microsyf, TFU!

Na PSNie bede zwyklym randomem (*)

Edytowane przez Jaczes

Opublikowano

zKzEqHa.png

PS. Spokojnie, spokojnie, czekamy na 15 eksów, podbicie ramu i gpu.

:teehee:

Edytowane przez YETI

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Już ch,uj  z tymi używkami, ale w życiu bym nie pozwolił by jakiś sprzęt do grania zmusił mnie bym był podpięty do neta, najbardziej oburzajace jest to stwierdzenei ze nie pograsz offline bez połaczenia z netem co 24h, (pipi)a, nie pograsz offline, kupujesz gry , kupujesz konsole, wszystko oryginalne, ale i tak Cie zablokuja, to jest jakas zgroza.

Ty to rozumiesz, ja to rozumiem i kilku innych to rozumie. Problem w tym, że wielu graczy ma mentalność Mazzeo/Dona/YETI/Mendrka, którzy wszystko obrócą na korzyść sprzętu. Taki Mazzeo wcześniej pisał, że to nie jest problemem, bo internet można mieć na największym za(pipi)u ale najwidoczniej nie rozumiał tego, że tutaj nie chodzi o możliwości techniczne tylko o to, że człowiek z uśmiechem na twarzy daje sobie założyć smycz. Ludzie szydzili ze Steama, że to nie jest sklep tylko wypożyczalnia gier a co się okazuje teraz? Że X1 nie kupujesz tylko wypożyczasz, bo w rzeczywistości ciągle jest ona własnością MS i jeśli tylko zerwiesz się ze smyczy to konsola automatycznie przestaje działać i robi się z niej dekoder TV.

Dodatkowo ludzie piszą "głosuj portfelem" i licytują się w tym, kto nie kupi next gena a jak będzie wyglądała rzeczywistość? Wystarczy, że zapowiedzą im jakiegoś killera (pardon, kotleta w marketingowym sosie) i większość z jęzorem przy ziemi poleci robić preordera. Już kiedyś o tym wspominałem i powtórzę to jeszcze raz - obecna generacja graczy to owce; zarówno pod kątem samodzielnego myślenia jak i przystawania na bycie strzyżonym na każdym kroku.

btw

nie jestem na bieżąco - multi nadal będzie płatne czy zrezygnowano z tego reliktu?

Opublikowano

Chyba na temat Xbox Live nic jeszcze konkretnego nie mowili ale watpie zeby Micro zrezygnowalo z tej zyly zlota.

Opublikowano

Nadal będzie. Sony też może wyskoczy z jakimś abonamentem. Tyle lat grania. Myślałem, że nigdy nie przestanę. Że z synem będę Uncharted 10 w coopie przechodził. I teraz upadek mojego gamingu wyniknie nie kwestii wieku, ale zasad. No żeby w domku nad jeziorem nie można z kolegami się w Gran Turismo pościgać? I jak kupię taką konsolę to jak wytłumaczyć ludziom niezwiązanym z gamingiem, że nie jestem frajerem dając się tak dymać? Sony tez może wyskoczyć z jakimś DRMem, ale u nich ogromna nadzieja w nowej generacji PS Plus, który chyba okaże się selling feature konsoli :/

Opublikowano

A jak teraz zapunktowała obecna generacja :) Nabywasz gierkę, możesz pożyczać ile wlezie, odsprzedać czy wymienić. Full opcja. Niby norma, a jednak coś bardzo atrakcyjnego patrząc na zapowiedzi dekodera 1. Sony dostało na tacy zwycięstwo na E3, mogą pół konferencji mówić jak fajne jest pożyczanie gier i bycie offline. Tyle że takiej opcji nie widzę żeby tylko jedna firma robiła cyrki z używkami. Myślę że Sony też wyskoczy z utrudnieniami. Wygra ten kto będzie miał ciekawsze gierki i mniej wkurzające utrudniacze.

Opublikowano
Ciakawe czy na allegro pojawi sie zjawisko odplatnego wypozyczania gier? Aukcje prywatne,trwajace 30dni i warunkiem uczestnictwa w licytacji bedzie dodanie sprzedajacego do listy znajomych 

z tego co mowili to wynika że będzie można znajomemu oddać/sprzedac gre jeśli sie ma go 30 dni w znajomych, ale jest to jednorazowe, w tym momencie traci sie dostęp do gry, a on też już potem dalej jej nie opyli , więc ta wymiana, pożyczanie, sprzedaż nie stworzy rynku wtórnego bo gra nie będzie mogła być w obrocie, - bedzie mogła być tylko wymieniona tylko raz, i u drugiego użytkownika sie "zbrick'uje" w kwestii pozbycia sie jej (założe sie że będą przekręty i ludzie będą opylać zablokowane gry robiąc w chuja kupującego) 

Taki Mazzeo wcześniej pisał, że to nie jest problemem, bo internet można mieć na największym za(pipi)u

to mnie śmieszy, a co jeśli np ktoś wyskoczy na weekend z domu - konsola 2 dni nie używana, człowiek wraca i patrzy że nie ma internetu, bo akurat awaria, i nawet sobie nie pogra w singla bo nie będzie mogl odblokowac konsoli

Opublikowano

rinzen, na jaką korzyść? heh. Patatajnia konkretna, ale co zrobisz? Na PC masz to samo, na klocku też, możliwe, że będzie w jakiejś formie na PS4 - wszak Sony już samo mówiło, że kwestię używek pozostawiają wydawcom, pozostaje WiiU.

Albo się przystosujesz albo przestajesz grać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.