Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

sorki, że to powiem i się nie obraź ale właśnie te wielkie koncerny myślą, że mimo wszystko znajdzie się te parę milionów graczy z klapkami na oczach takimi jak Ty...

Klapki na oczach bo spodoba mi się jakaś gra którą M$ być może zapowie ?

Zawsze wybierałem konsole dla gier a nie konsole do gier.....

Jak możesz świadomie zgadzać się na r*chanie w dupsko? Co z tego, że jakaś gra będzie fajna, jeżeli sama platforma jest takim śmieciem? Oni nie chcą pójść na rękę użytkownikom, a Ty pokornie się na to zgadzasz i niczym pies z podkulonym ogonem lecisz do nich?

Bez podjęcia jakichkolwiek działań ze strony graczy, wydawcy będą nas dymać jeszcze bardziej, bo niestety chcemy grać i tak czy siak znajdzie się kilku takich gości, którzy stwierdzą "mam to w (pipi)e, chce grać" i przyczynią się do kolejnych praktyk tego typu. To jak z wyborem nowego premiera, połowa narodu nie głosuje bo "a co tam, mój głos przecież i tak nic nie zmieni" - a później mamy takie kwiatki jak teraz.

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Życie takie Życie gracza, nie mówie, że to jest fer i że to jest fajne, ale jak wyjdzie jakaś gra na Xone która będzie warta każdego centa to na pewno pójdę i ją kupię, bo jestem (pipi) graczem niestety!

Co ty pleciesz? Juz tak uzaleznienie od grania wytopilo ci brzemie na mozgu? Sa pewne granice. Tez jestem graczem z ponad dwudziestoletnim stazem, ale przez moment mi nie przyszlo na mysl, zeby przelknac to g.owno ktore nam zaserwowali, bo bedzie moja ulubiona gierka. Jezeli sony wywinie podobny numer, to tez ich zlewam. Po zapowiedziach od M$ czuje sie jakbym dostal w ryja. Jak tak ma wygladac claa nastepna generacja grania, to serdecznie p.ierdole to hobby ( mam w zanadrzu jeszcze pare innych zainteresowan). I polecam zrobic to innym ,a nie karmic tych po.(pipi)ow i byc rownoczesnie ruchanym.

Ps. sorry jezeli kogos urazilem ale trafia mnie, po kazdych newsach od M$.

Opublikowano

Życie takie Życie gracza, nie mówie, że to jest fer i że to jest fajne, ale jak wyjdzie jakaś gra na Xone która będzie warta każdego centa to na pewno pójdę i ją kupię, bo jestem (pipi) graczem niestety!

sorki, że to powiem i się nie obraź ale właśnie te wielkie koncerny myślą, że mimo wszystko znajdzie się te parę milionów graczy z klapkami na oczach takimi jak Ty...

Chcesz mi powiedzieć Ficuś, że np. nie kupowałeś gier z online passami? :) Bo jeśli tak, to masz klapki na oczach jak wszyscy inni ;)

Opublikowano

hmm kupiłem z online passem tylko Uncharted2 przez całą generację....w sumie żałuję, że go użyłem bo w multi pograłem z 3h....i chyba Killzone3 też miał online passa.

Opublikowano

preorder na xone złożony, mi tam nie przeszkadzają jakieś ograniczenia z always online czy drm, i tak nie będę pożyczał gier bo nie mam kolegów, łykam to

Opublikowano

hmm kupiłem z online passem tylko Uncharted2 przez całą generację....w sumie żałuję, że go użyłem bo w multi pograłem z 3h....i chyba Killzone3 też miał online passa.

Żadna z tych gier nie miała z tego co pamiętam. Pierwszą grą od Sony było Resistance 3.

Opublikowano

Maciomaniak jeżeli zapowiedzą Shenmue 3 to, że by ta konsola nie wiem co wymagała to dla tej gry jestem w stanie ją kupić.

@genjuro

Opanuj emocje co ma być to będzie, jestem graczem od zawsze i nie mam zamiru szukać sobie innych zainteresowań są gry na tym świecie warte grzechu nawet takiego jak xbox one.....

ps przecież nigdzie nie napisałem, że już lecę po xone bo na pewno będzie miał jakaś za(pipi)istą grę, czekam na E3 !

Opublikowano

ooo no to jeszcze lepiej.....a faktycznie Uncharted 2 miał kod ale na dodatki, teraz otworzyłem pudełko i sprawdziłem - kupowałem w stellbooku go :) Killzone3 dawno temu sprzedałem to nie sprawdzę, a potem za 29zł w promocji kupiłem sam multiplayer w ps store

Opublikowano

Najpierw wszyscy mówią, że MS wyjaśni wszystko na E3 po tej klęsce zwanej ujawnieniem XBone, potem odwołują roundtable, a teraz jeszcze zwykłe wywiady? Ciekawe czemu nie odwołali wywiadu z Polygonem. Ciekawe.

Opublikowano

Czekam na informację o zbanowaniu wszystkich x360 w dniu premiery Xbone

Opublikowano

Wróciłem właśnie z pracy, co to za zamieszanie ? czym znów zaskoczyło MS ?

Min. tym, ze jeżeli nie będziesz online w ciągu 24h, to będziesz mógł co najwyżej obejrzeć film na BR, nawet w singla nie zagrasz.
Opublikowano

Kurdę a liczyłem że na E3 jednak wycofają się z niektórych pomysłów i powiedzą że to tylko plotki, a dekoder to taki żart :(

Opublikowano

ooo no to jeszcze lepiej.....a faktycznie Uncharted 2 miał kod ale na dodatki, teraz otworzyłem pudełko i sprawdziłem - kupowałem w stellbooku go :) Killzone3 dawno temu sprzedałem to nie sprawdzę, a potem za 29zł w promocji kupiłem sam multiplayer w ps store

Killzone też nie miał xd 

Opublikowano
tak czy siak znajdzie się kilku takich gości, którzy stwierdzą "mam to w dupie, chce grać" i przyczynią się do kolejnych praktyk tego typu

w tym wypadku to dosłownie będą mieć w dupie mikro-miękką pyte :P

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Killzone też nie miał xd 

no to zostają tylko online passy z gier z cyfrowej dystrybucji...ale nie wiem czy się takie coś liczy bo nie da się tak gry kupić bez online passa, a poza tym te gry albo wpadały z ps plusa albo ze składki na pięciu lub dwóch :D

Opublikowano

A co jeśli Xbox One przyjmie atak hakerski na Xbox Live, jak swego czasu PS3? Przez miesiąc nie można będzie grać w ogóle? Będzie jeden wielki burdel.

Opublikowano

xboty odpowiedzą "xboxa nie da sie shakować bo to nie sony!!!" 

ale to tylko pieprzenie, i gdyby jednak sie udało i przez miesiąc nie dało by sie w nic grać to już widze jihad wypowiedziany mikrosoftowi

Opublikowano

A co jeśli Xbox One przyjmie atak hakerski na Xbox Live, jak swego czasu PS3? Przez miesiąc nie można będzie grać w ogóle? Będzie jeden wielki burdel.

Zawsze będziesz mógł obejrzeć film na BR.

Opublikowano

Zawsze będziesz mógł obejrzeć film na BR.

Albo zamówić pizzę lub obejrzeć TV.

Opublikowano

człowieku Ty przeczytaj to co oni piszą na ich oficjalnej stronie. Tam nawet pisze, że w chwili premiery konsoli W GÓLE NIE BĘDZIE MOŻLIWE pożyczenie i odsprzedawanie gier w jakiejkolwiek formie i mają to dopiero wprowadzić w "near future".

Nie zauważyłeś chyba kluczowego słowa MOŻE które znajduje się zaraz przed bardzo łatwo :sweat: Napisałem jakie zmiany pozwoliły by MS zainteresować mnie ich odtwarzaczem VHS.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Diablo 3 i SimCity to odosobnione przypadki, które powstały aby zbadać reakcje graczy na takie rozwiązania. Reakcją był shitstorm i wiele osób zrezygnowało z zakupu.

LOL, niezły rodzyn mocium panie. Diablo III sprzedało zdaje się w 12-13 milionach egzemplarzy. Simcity też okazało się sukcesem. To że na forach porzucali bluzgami, powrzucali pseudosmieszne obrazki na kwejka nie znaczy, że był shitstorm. Piszesz w późniejszym poście o "owcach" odnośnie konsol. Jak nazwiesz te 12-13 mln "oświeconych" pecetowców?

Możesz wybielać dalej, ale podejście gracza nie zależy w żadnym stopniu od preferowanej platformy.

Opublikowano

Jak ktoś grę lubi to ją z pewnością kupi, jednak odradzam kupowania gry z always online, bo przez pierwszy tydzień i tak się nie pogra :)

Opublikowano

Możesz wybielać dalej, ale podejście gracza nie zależy w żadnym stopniu od preferowanej platformy.

Bo większość graczy to obecnie niezbyt rozgarnięta masa. Stąd przeszły DLC/season-online passy i zapewne nowy Xone też odniesie niemały sukces.

My sobie tu możemy pisać pierdu pierdu jakie to dane zagrywki niszczą branżę i są dymaniem graczy ale dla takiego przeciętnego Janusza czy innego Kevina to nie gra roli. On idzie do sklepu po swoją gierkę,pogra sobie potem kupi tonę dlc i rzuci się na następny tytuł.

Edytowane przez Paliodor

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.