Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

temat do zamknięcia, Mendrek w końcu zagra w mityczne Uncharted

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

I TLoU może za 2 lata xDDDDDDDDD

Edytowane przez Sebastian Ś.

Opublikowano

Możesz wybielać dalej, ale podejście gracza nie zależy w żadnym stopniu od preferowanej platformy.

Bo większość graczy to obecnie niezbyt rozgarnięta masa. Stąd przeszły DLC/season-online passy i zapewne nowy Xone też odniesie niemały sukces.

My sobie tu możemy pisać pierdu pierdu jakie to dane zagrywki niszczą branżę i są dymaniem graczy ale dla takiego przeciętnego Janusza czy innego Kevina to nie gra roli. On idzie do sklepu po swoją gierkę,pogra sobie potem kupi tonę dlc i rzuci się na następny tytuł.

To jest cholernie przykre, że odkąd gry stały się bardzo popularną formą rozrywki, to zlazły się do Nas takie tony Kowalskich czy Nowaków, którzy pojęcia o niczym nie mają i kupują na potęgę byle jak i byle co, byleby kupić. Zero świadomości, jak było kiedyś, zero pojęcia, zero mózgu. Rany, jak mnie to wpienia, dziś tak cholernie łatwo manipulować drugim człowiekiem, że to aż nieprawdopodobne.

Opublikowano

I TLoU może za 2 lata xDDDDDDDDD

Niet będzie jak z Uncharted będzie musiał poczekać aż trójka trafi do ps+ :turned:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Mendrek

"Z chęcią sprawdzę Uncharted 3, ale Plus jest tak genialną ofertą, że najpierw będę musiał ograć innych jakże wspaniałych tytułów jak np. LBP Karting"

Opublikowano

Jak nazwiesz te 12-13 mln "oświeconych" pecetowców?

Ofiary marketingu i własnych wspomnień. DIII było przehajpowane do granic możliwości, ludzie nakręcali jeden drugiego wspomnieniami o Diablo i DII, oczekiwaniem ponad dekadę na następcę gry z którą spędzili setki godzin a wszystko było potęgowane bezkrytycznym zaufaniem do Blizzarda, który jeszcze kilka lat temu był uważany za producenta z najlepszym nastawieniem do odbiorcy.

Sam byłem jedną z tych osób - kupiłem EK na długo przed premierą, odliczałem dni do startu i mocno się zawiodłem. Obecnie Blizzard stracił zaufanie u wielu graczy i wcale bym się nie zdziwił gdyby przełożyło się to na sprzedaż kolejnych tytułów o czym zresztą będzie można się przekonać w momencie premiery DIII na konsole.

i nie wiem skąd u Ciebie przeświadczenie, że pisząc o owcach miałem na myśli tylko konsolowych graczy. Chyba za długo przesiadujesz w tym temacie.

Opublikowano

Ja po ograniu bety DIII zrezygnowałem z zakupu trzeciej części. Tyle lat czekałem i w ostateczności taki zawód. Chyba jeden z największych growych jakich doświadczyłem. Miała być gierka na lata mielenia i lipa. Współczuję tym co to lecieli na premierę do sklepu po swoją kopię za prawie 200zikos.

Opublikowano

:rofl:

LocoCycle Announced As Xbox One Launch Title

Twisted Pixel's Latest Creation to be Playable at E3

June 6th, 2013 - Austin, TX - The story of a martial arts wielding assassin motorcycle who becomes self-aware and accidentally drags her South American engineer on a cross-country search for freedom is not one that is easily told. Luckily for us, the most advanced combat motorcycle ever made is coming to the most advanced gaming system ever conceived.

Shrouded in mystery for most of its development, Lococycle's release date and platform has finally been announced. While I.R.I.S.'s ride for freedom will coincide with the launch of Xbox One, those wishing for a sneak peek can play the game at this year's E3 conference, front and center at the Microsoft booth. This is great news for everyone but Pablo, the South American engineer who doesn't seem to speak proper American. But even he must admit that the smooth 60fps and 1080p graphics capture his plight in stunning high definition.

For those desperate souls who want to play LocoCycle but won't immediately have an Xbox One, fear not! An Xbox 360 version of the game is also under development, to be released on a future date not yet determined.

LocoCycle will be available as a "digital exclusive" via the new Xbox Live marketplace on Xbox One. For further information and to download the all-new Xbox One reveal trailer and screenshots please visit www.twistedpixelgames.com and our press kit here.

About Twisted Pixel Games, LLC

Twisted Pixel is the studio behind the 2009 IGF finalist and 2008 PAX 10 Audience Choice Award winning game The Maw, followed by the award winning Splosion Man, Comic Jumper, Ms. Splosion Man, Kinect exclusive The Gunstringer and recently announced LocoCycle. Twisted Pixel continues their focus on creating character-driven original games, now with the support of Microsoft Studios following the team's acquisition in 2011. Learn more at www.TwistedPixelGames.com and Twitter @twisted_pixel.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano
ale dla takiego przeciętnego Janusza

o wypraszam sobie, jestem świadomy i nie dam sie zapiąć w dupala

chyba że....

nie jestem sonoklepem, mimo że mam PSX, PS2, PSP i PS3, to na przykład PSV nie kupiłem, bo konsole zawsze kupuje dla gier, i PSV mnie narazie nie rusza, i jeśli PS4 odwali jakieś kwiatki których nie przełknę to po prostu trudno, oleje sprawe, są pewne granice

DIII było przehajpowane do granic możliwości, ludzie nakręcali jeden drugiego wspomnieniami o Diablo i DII, oczekiwaniem ponad dekadę na następcę gry z którą spędzili setki godzin a wszystko było potęgowane bezkrytycznym zaufaniem do Blizzarda, który jeszcze kilka lat temu był uważany za producenta z najlepszym nastawieniem do odbiorcy.

Sam byłem jedną z tych osób

dokładnie!

ja na szczęście sie powstrzymałem, po tym co zobaczyłem w becie poprostu powiedziałem - niech spierdalają na drzewo , nie będe płacił 200zł za gre na PC (gdzie inne kosztują 99-129zł) która grafiką zatrzymała sie w 2003 roku, nie działa bez netu, nie działa na zapchanych serverach, i co najwążniejsze - jest kurfa mać bardziej prymitywna niż D2! przecież samo rozdające sie statystyki i skille, zero customizacji, każda postać bez sprzętu jest identyczna, jedynie itemy coś zmieniają, powiedziałem NIE! i jestem zadowolony, nie marnuje czasu na tego crapa. ... pomijam PVP ktore po prawie roku od premiery dopiero weszło i które ma zero balansu....

no w chuja walą. ja akurat uważam blizzarda za najgorszych (pipi)ów w branży... mimo że w diablo2 potrafiłem grać 18 godzin na dobre przez pare lat! (dosłownie!), to co odwalaja teraz to jest poziom microsoftu i XO

nie ma bata

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Ktoś dobrze napisał na polygamii - przecież przeciętny Joe tak naprawdę nie będzie wiedział o co chodzi. Dla niego konsola = sprzęt do gier, gdzie od lat nic się nie zmienia i zasady są takie same. Kupi za to teraz Xbox One i spotka się z toną ograniczeń - wymóg sieci, wymiana i sprzedaż gier etc. Taki przeciętny Joe wróc ido Walmartu i zrobi dym że nie może sprzedać gierki, a a inny Joe że jego nie działa bo była wcześniej używana. Będzie jeden wielki sajgon dla Microsoftu, może nawet jakieś grupowe pozwy pójdą :]

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

To nie jest trolling z tym exem na xbone?

Nie:

Microsoft's Twisted Pixel studio (The Maw, 'Splosion Man) announced today that its upcoming LocoCycle will be an Xbox One launch title. An Xbox 360 version of the game is also under development, with a "not yet determined" release window.

The game will be playable at E3, but here's a preview of the game from late last year.

http://www.joystiq.com/2013/06/07/twisted-pixels-lococycle-an-xbox-one-launch-title/

Opublikowano

a jak ci padnie net to w lococycle nie pograsz hahahahahahahahahahaha

Opublikowano

To chyba na urządzenia mobilne z windą, nie wierzę że to jest szykowane na XO

Opublikowano

co za gó,wno, naprawde przekonujący ex żeby zakupić xbone, beka

Edytowane przez mersi

Opublikowano

To jest ten ex z tej 15?

Opublikowano

Gran Turismo 3 wygląda przy tym jak next-genowa gra.

To jest gameplay z X360.

To jest ten ex z tej 15?

Chyba tak.

Edit:

Lapcie Trailer z wersji na Xbox one

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Ta gra była kiedyś zapowiedziana jeszcze na X360 na k tóreś z Summer Arcade.

Ogólnie beka bo to gierka byłaby dobra co najwyżej na Windows Phone. PRowi miszczowie z Microsoftu :]

Opublikowano

Czy to jest ex,czy nie, to beka obecna jeśli to w ogóle na xbone zmierza.

Opublikowano

proponuje by Microsoft się....

mlotek.jpg

Opublikowano

prosze was, co to jest?

ścigałka arcade gdzie motor ciągnie za sobią kolesia, z grafiką jak najsłabsze gry z obecnej generacji?

to wygląda słabiej niż większośc gier na komórki

czekam na opinie donsterydo i xanoana

Opublikowano

Ale trochę smiechłem jak ten motorek zaczął napie.rdalać typa w powietrzu xddd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.