Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

strzał  w stope za strzałem, zaraz nie bedzie w co strzelac.

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

spoiler z Lococycle - motor rozpie.rdala się na końcu!!!!

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

zaraz xboty napiszą że w sumie nie jest zła ta gra

Opublikowano

prosze was, co to jest?

ścigałka arcade gdzie motor ciągnie za sobią kolesia, z grafiką jak najsłabsze gry z obecnej generacji?

to wygląda słabiej niż większośc gier na komórki

czekam na opinie donsterydo i xanoana

Poteżny EX ,I Sonoklapy mokrzy

Opublikowano

kude to ja bym wolał zostać przeciągnieym bo asfalcie za prawdziwym motorem

to przynajmniej moge zrobic bez podłaczenia do internetu

Opublikowano

Gran Turismo 3 wygląda przy tym jak next-genowa gra.

To jest gameplay z X360.

To jest ten ex z tej 15?

Chyba tak.

Chyba nie

zwd7OwD.png

f5hxKDw.png

Wychodzi na to że 15 gier w pierwszym roku będzie chyba od 1st party MSu + exy jak Ryse, Quantum Break, Crackdown3, itd.  :)

Opublikowano

Jest takie popularne przysłowie ,nie oceniaj dnia przed zachodem słońca , i radzę wam się do niego zastosować . Bo inaczej będzie płacz w poniedziałek...

Opublikowano

Liczni insajderzy potwierdzili - nie płaci się za online na PS4. To, plus brak konieczności podłączania neta co 24h plus potężniejsza platforma plus mocarne exy = wybór chyba oczywisty ;) Ciekawe jeszcze co z tymi używkami, pewnie zostawią do wyboru wydawcom.

Opublikowano

Jest takie popularne przysłowie ,nie oceniaj dnia przed zachodem słońca , i radzę wam się do niego zastosować . Bo inaczej będzie płacz w poniedziałek...

Widzę że twój dzień za to baaardzo słoneczny.

Opublikowano

Nie wierze w to, że LocoCycle będzie grą na Xbone, poważnie. Gra wyglądająca jak jakiś minis i jeszcze motyw z typem, który jest ciągnięty przez motor. (pipi)a, litości. Przecież to byłaby kompromitacja. Do mnie to nie dociera, to musi być fake

http://www.youtube.com/watch?v=65rYUgo69hs

Opublikowano

Aaaaa, czyli to jest gra na XOne?

O (pipi)a....

To musi być fake.

Opublikowano

Aaaaa, czyli to jest gra na XOne?

O (pipi)a....

To musi być fake.

Strona devow

The Xbox One has finally been announced, with more and more titles being added to the roster every day.  Now you can throw a Twisted Pixel title in there too because LocoCycle is coming to the Xbox One.  That’s right, son, we’re making a launch title!  As soon as you get an Xbox One into your hot little hands you’ll be able to download our next epic adventure.

We’ve always wanted to make a launch title for a new system but haven’t had the chance until now.  It’s a pretty cool feeling to know that there will be kids who open up their Xbox One and lose their minds with excitement then get blown away by the first few games they load up, including LocoCycle.  We can’t wait!

We’re still making an Xbox 360 version too, so don’t fret if you’re not an early adopter like we are, you’ll still be able to experience the loco.  However, the Xbox One version will definitely take advantage of the big jump in horsepower by running in full 1080p at a solid 60 frames per second in addition to countless other graphical improvements.

If you’re coming to E3 be sure to stop by the Microsoft booth to play the Xbox One version of LocoCycle with us!  It’s still a work-in-progress, but we’re excited to show you the game!

WOOOO!!

http://twistedpixelgames.com/lococycle-will-be-an-xbox-one-launch-title/

A teraz mi wierzycie?

Opublikowano

Robią po prostu upscalowany port z X360. Faktycznie, tragedia ;)

Opublikowano

Teraz coś naprawdę konkretnego

majornelson.jpg

To będzie zdecydowanie najlepsza gra w historii marki PS. Przynajmniej od Naughty Dog jak dotychczas.

Opublikowano

Mnie smuci, że to Twisted Pixel pracuje nad czymś takim :( Utalentowani są.

Opublikowano

Kaz jak zwykle w formie:

vnrGt9C.jpg

PS. To lococycle to jeden z tych 15 exow, czy jakas zwykla gierka zapowiedziana ekskluzywnie ?

PPS. That graphics.

Opublikowano

Kaz jak zwykle w formie:

PS. To lococycle to jeden z tych 15 exow, czy jakas zwykla gierka zapowiedziana ekskluzywnie ?

PPS. That graphics.

Podobno nie. Bo te 15 exow to ma byc Xbox one Only.

Opublikowano

To gra, którą zapowiedzieli rok temu.

Opublikowano

LOSE THEIR MINDS WITH EXCITEMENT

o boże...

Opublikowano

Ja pier.dole ale g.o.wno :) mam nadzieje ze w poniedziałek MS sie ogarnie bo narazie kiepsko to wyglada :)

Opublikowano

Czy oni się z ch,ujami na głowy pozamieniali czy co? Serio, jak na razie robią WSZYSTKO nie tak jak trzeba. Co się stało z tym agresywnym M$ robiącym jeden przemyślany ruch za drugim, gdzie co tydzień zadawali prawe sierpowe PS3? To jest tak żenujące, że cięzko w to uwierzyć.

Opublikowano

Mam nadzieję że tym razem sony będzie sypalo prawe sierpowe

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.