Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Sytacja M$ na chwile obecna:

e4689eba66a52bae3827de323bbb3b7e_origina

:D

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Mam nadzieję że tym razem sony będzie sypalo prawe sierpowe

Takie jak wtedy?

:P

Edytowane przez Szprota

Opublikowano

szprota przestań być xbotem bez xboxa 

czy po tych cyrkach z rrodami mikro starało się jakoś zrekompensować ? 

Opublikowano

Przecież żartuje :P Na ten moment to wiadomo SONY FOREVER. Zobaczymy co po e3

Opublikowano

po pierwsze to nie na ten moment, tylko sony rządziło zawsze pamiętaj. ps3 > x360 , żeby było jasne

i nie podlizuj sie tylko wychoduj jądra i miej swoje zdanie nie zależnie od tego co mówią inni. bądź jak tomilidżons w ściganym

Opublikowano

Wymiana/naprawa moim zdaniem była rewelacyjna. Chyba najlepszy serwis z jakim miałem do czynienia obok Cortlandu.

Zawsze coś. 

Opublikowano

Nom, kiedy Ty płaciłeś 800 zł za wymianę lasera w lipnym BD po rocznej gwarancji, to Xboty miały 3 lata gwarancji na wszystko, heh.

Wpadek Sony szybko się zapomina ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ja pie.rdole, wszystko co do tej pory ujawniono na temat nowego xboxa jest tak glupie, ze az niewiarygodne. Jeszcze ten szit, gdzie motocykl ciagnie jakiegos pablo jako launch title xD

Wydaje mi sie, ze to wszystko primaaprilis i na e3 pojawi sie sam bill gates w hawajskiej koszuli i powie, ze to wszystko to tylko trolling.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

I co xboty, myślicie że teraz zostaniecie ot tak jakby nigdy nic przyjęci do rodziny plejstejszyn ? Nie ma tak dobrze, co najmniej rok czasu spędzicie w zagrodzie dla randomów, a pieniądze, które wydalibyście na golda będziecie oddawać swoim panom i władcom, którzy nigdy nie zwątpili w POTĘGĘ PLAYSTATION. Szczególnie tyczy się to judaszy, którzy niegdyś cieszyli mordy grając na psone i ps2, a verbatimy na xo sprawiły, że światopogląd im się zmienił na 360razy bardziej żydowski  :pirate:

Opublikowano

Już nawet nie chodzi o to wszystko - wpadki, ciągłe fatalne wpadki i sztuczne uśmiechanie się do klienta - "robimy was w chvja, ale jest ok! głowa do góry!". Tylko to, że wielu fanów Xa  strasznie na to leci, dziwnie sobie tłumacząc ostatnie poczynania MS. 

Kilku ludzi z tego forum - a w szczególności jeden jegomość - przoduje. Czuję w trzewiach, że zaciska zęby, żyłka już prawie pęka, ale nadal walczy ze sobą i ostro pisze - "to wszystko da się wytłumaczyć, MS wie co robi". (pipi)a nie wie. W tym problem - dla was Xboty.

Jak by wydali MY LITTLE PONY FIGHTING jako najważniejszy z tych 15(xDDDDDDDD)exów to co niektórzy widzieli by tu szansę dla najmłodszych, na to, że zaczną jeździć konno. 

Opublikowano

I co xboty, myślicie że teraz zostaniecie ot tak jakby nigdy nic przyjęci do rodziny plejstejszyn ? Nie ma tak dobrze, co najmniej rok czasu spędzicie w zagrodzie dla randomów, a pieniądze, które wydalibyście na golda będziecie oddawać swoim panom i władcom, którzy nigdy nie zwątpili w POTĘGĘ PLAYSTATION. Szczególnie tyczy się to judaszy, którzy niegdyś cieszyli mordy grając na psone i ps2, a verbatimy na xo sprawiły, że światopogląd im się zmienił na 360razy bardziej żydowski  :pirate:

muj miszczu!!!!!111111

jutro masz plusa

Opublikowano

ju mejd maj dej

Opublikowano

:D

Też masz jutro plusa ode mnie

Opublikowano

Bo inaczej będzie płacz w poniedziałek...

Oj, będzie i to jaki, nie wiem czy z tej beki coś mi w środku nie pęknie.

Opublikowano

I tak coby nie mówić X1 i tak sie dobrze sprzeda, przynajmniej u hamerykanów. Spójrzcie na Apple i ich hipermegatotal Ajfony, prawie cały czas ta sama papka w nowych wersjach a schodzi w ogromnych ilościach. W USA sprzęt od Microsoft = obowiązkowy zakup, nawet jak ich ładują w odbyt

Edytowane przez Heavy Deszcz

Opublikowano

jeśli to będzie wyglądać jak teraz to jestem pewien, że nawet w USA ps4 sprzeda się lepiej od tego xcierwa

Opublikowano

To co wyprawia Microsoft w temacie swojej nowej konsoli jest po prostu niewytłumaczalne. To tak, jakby zamknęli najgorszych marketingowców z całego świata w jednym pokoju i owocem ich burzy mózgów był xbox one. A sterydowiec z zaciśniętymi zębami siedzi przed monitorem i próbuje karkołomnie bronić jakoś ten festiwal absurdu. Już nawet Mazzeo skapitulował i toczy bekę, bo co tu innego można robić. 

Opublikowano

Tokar, jedyne co robię to toczę bekę z ludzi takich jak ty, co siedzą 24h na dobę szperając po necie gify z kazem, a później piszą, że dla nich podłączenie do sieci raz na 24h to problem bo jak idą z konsolą do lasu to się nie da.

no bo po części tak jest

phil-harrison-headshot.jpg

Koń Trojański :D

Edytowane przez DonSterydo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.