Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Boże jeśli Ty Don na serio tak próbujesz bronić za wszelką cenę Xbox One to ja Ci naprawdę współczuje :(

Opublikowano

Chłopacy, po E3 widzimy się na Steamie.

Opublikowano

Już dawno mówiłem że Don to fanboy xboxa najgorszego typu który stara się udawać bezstronnego.  Cały czas broni microsoftu a w szczególności opłat za xbox live. Teraz podłączanie co 24 godziny donetu i blokada używek to nie problem. Do dzisiaj pewnie uważa że x360 sprzedał się lepiej od ps3. :rofl:

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Dobrzy jesteście. Cofnij się parę stron gdzie napisałem, że brak używek to patatajnia. Niczego nie bronię. Widzę, że PSboty są już całkowicie pozbawione umiejętności czytania ze zrozumieniem. A z tej dramy z online checka śmieję się i będę się śmiał bo to jest śmieszne i już 5 razy napisałem dlaczego, ale tłuki jak widać udają, że piszę coś zupełnie innego :)

Miłego chodzenia na grzyby z waszą kolejną konsolą :D

Opublikowano

Dobrzy jesteście. Cofnij się parę stron gdzie napisałem, że brak używek to patatajnia. Niczego nie bronię. Widzę, że PSboty są już całkowicie pozbawione umiejętności czytania ze zrozumieniem. A z tej dramy z online checka śmieję się i będę się śmiał bo to jest śmieszne i już 5 razy napisałem dlaczego, ale tłuki jak widać udają, że piszę coś zupełnie innego :)

A wytłumacz mi taką sytuację. Kiedyś jak jeszcze studiowałem i jeździłem na praktyki to żeby zabić czas brałem na nie pleja 2. Podłączaliśmy go do jakiegoś telewizorka crt i graliśmy wieczorami łojąc przy tym browary. Dajmy na to, gdybym jeszcze studiował i chciał bym to zrobić teraz. Jadę na praktyki na jakąś wiochę zabitą dechami (zazwyczaj w takie miejsca jeździliśmy) Biorę mojego Xone, podłączam do tv jest git, gramy, śmiejemy sie pijemy browar. Następnego dnia mamy ochote na kolejną sesje, a to co, dupa. nie da się włączyć gry, bo nie byłem podłączone do neta. I nie zrobię tego przez następny miesiąc do póki nie wrócę do miasta.

Czytam ten temat i nie jestem w stanie zrozumieć jacy ludzie są głupi. Łykają wszystko co im się powie, Przyjmują z otwartymi rękami każdą rzecz jaką pokaże ich ukochana firma. Co wy z tego macie ? Płacą wam za to ? Czy to tak ciężko lubić dwie firmy ? Posiadać dwie wiodące konsole ? Ale to samo zjawisko zauważyłem wśród PeCetowców, co by się nie działo, jaka świetna gra by nie wyszła na konsole to zawsze będą po nich jechać. Zazwyczaj z błyskotliwymi argumentami typu "walić The Last of Us, czy Gears of war, my mamy Dooma 1 i Planescape Torment"

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

A może Steam Box? Co o tym sądzicie?

Opublikowano

Chłopacy, po E3 widzimy się na PSN.

fixed

Opublikowano

xann21 ty tak na powaznie?

I tak coby nie mówić X1 i tak sie dobrze sprzeda, przynajmniej u hamerykanów. Spójrzcie na Apple i ich hipermegatotal Ajfony, prawie cały czas ta sama papka w nowych wersjach a schodzi w ogromnych ilościach. W USA sprzęt od Microsoft = obowiązkowy zakup, nawet jak ich ładują w odbyt

Kiepskie porównanie,bo iPhone to telefon ktory wlasnie swietnie spelnia swoja role jako smartphone,w przypadku Androida funkcja telefonu jest na samym końcu.

Opublikowano

No nareszcie nowy dzień i nowa porcja gifów z bożkiem sonygrzybów na śniadanie. Ale co za dużo to nie zdrowo ,dlatego wymyślcie coś lepszego postarajcie się sonoklapy ,bo wklejając takie gify zachowujecie jak g-ównażeria z przedziału 15-20 lat.

W poniedziałek E3  i wielkie zwycięstwo Microsoftu dzięki przede wszystkim dzięki nowym ip i znanym markom.A co facebooksony pokaże pokażę oprócz nowego drętwego finala i kolejnych przygód "Indiany Jonesa w spódnicy" ? Nic pewnie znów gówniane facebooki i twittery.

Swieta racja! Ja w szczegolnosci czekam na Kinect Fitness i Kinect One - gry targow i calej generacji! Chociaz dzieki LocoCycle widze co mozna zrobic z tymi 5GB Ramu i az sie boje co bedzie dalej  :ninja:

Opublikowano

Ludzie.. zrozumcie.. troll niekarmiony to troll martwy...

Jako, że jesteśmy w niby rozwiniętym kraju, bardziej humanitarne byłoby szybkie zakończenie jego żywota - ban się znaczy.. :sorcerer:

Edytowane przez Emet

Opublikowano

I co xboty, myślicie że teraz zostaniecie ot tak jakby nigdy nic przyjęci do rodziny plejstejszyn ? Nie ma tak dobrze, co najmniej rok czasu spędzicie w zagrodzie dla randomów, a pieniądze, które wydalibyście na golda będziecie oddawać swoim panom i władcom, którzy nigdy nie zwątpili w POTĘGĘ PLAYSTATION. Szczególnie tyczy się to judaszy, którzy niegdyś cieszyli mordy grając na psone i ps2, a verbatimy na xo sprawiły, że światopogląd im się zmienił na 360razy bardziej żydowski  :pirate:

Śmieszne, myślisz, że ktoś się będzie o przyjęcie do tej... rodziny? Normalni już dawno przenieśli się na platformę, gdzie 1080p/60 fps nie jest niczym dziwnym, a gierki kosztują kilka razy mniej. ALL HAIL GLORIOUS PC GAMING MASTER RACE.

Aha, i fakt, że XBONE jest jak na razie największą marketingową porażką wieku nie zmienia innego faktu:

X360 > PS3

Pogódźcie się z tym.

Swoją droga beka z sonybotów śmiejących się z DRM na XO, kiedy Sony (a właściwie wydawcy) i tak gotują Wam taki sam los, ale po cichutku

Opublikowano

Kurdę, tylko ja nie sprzedaje gier, nie noszę konsoli po znajomych których nie mam i nie mam co chwilę awarii neta ? 

Opublikowano

no o ile net moge przebolec, bo przez ostatnie 10 lat chyba 2 razy mialem awarie dluzsza niz 2h, a konsole zawsze byly podpiete, o tyle takiej walki z uzywkami nie jestem w stanie zaakceptowac.

Niestety wyglada na to, ze w ogole nie mam wyboru, bo Sony na E3 zapewne oglosi cos bardzo podobnego.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Póki co to co serwuje M$ jest żałosne każdy to wie nawet xboty, a widzę, że sonoklapom nieźle się w głowie pierdzieli, przekraczając pewne granice jechania sobie...najpierw Kazub i jego genialny post a teraz ten mi tu będzie pisał xcioty, no ja (pipi)e Panowie ogarnijcie się do (pipi)a pana bo zwyczajnie przeginacie pałę. Wychodzi z was to jakimi jesteście prostakami i wieśniakami....Od punktu siedzenia zależy punkt widzenia skora ja szanuje jakieś tam wasze udziwnienia to i wy szanujcie moje....widocznie macie jakiśz problem ruchaniem i z kutasami bo każdy z was non stop o tym wspomina jakieś kompleksy ? czy co ? Don dobrze pisze czytacie to co chcecie przeczytać a nie to co jest napisane....Naprawdę wstrzymajcie się już z tymi wiotkimi komentarzami bo się czytać tego nie chce jeden próbuje być lepszy od drugiego, żal.pl...

E3 już za dwa dni tam wszystko się okażę, będą śmiechy jak i SONY wymyśli coś ciekawego, choć mam nadziej, że przynajmniej oni wiedzą robią......

Opublikowano

Już (pipi) wafel z tymi grzybami. Nigdy nie brałeś nigdzie konsoli? Ja np w jakimś wolnym okresie, wyjeżdżam z ekipą do mnie do domku letniskowego. Domek w lesie, zasięg w telefonie złapiesz jak wyjdziesz na drogę a o internecie mogę zapomnieć. Wyjeżdżając na dłużej niż 3 dni, zawsze brałem konsole, zdarza się, żę 2 dni pada i oprócz chlania i grilla na werandzie można sobie zapodać jakąś party game. Konsola sprawdza się za(pipi)iście. Jest to mega zabijacz i umilacz czasu. Duża ekipą z kobietami zawsze Buzz, a jak same męskie mordy to Pes. Wiadomo, że jak jedziesz do konsola nie jest włączona 24/7, gdy nie pada to odpalana jest tylko koło północy na jakiś meczyk. I nie wiem jak u Was, ale u mnie to wlasnie osoby ktore nie maja w ogole na co dzien stycznosci z konsola, zawsze katuja co by ja wziac na wypad;)

No ale fakt, teraz moge im zapuscic film na BLUREJU.

Opublikowano

Nie ma sensu tego pisać, bo xboty Ci wyjdą z tekstem, że oni to nigdy nie brali nigdzie konsoli i nie widzą żadnego problemu. I dodadzą jakiś tekścik o nerdach, którzy grają na kąsoli na wypadach w lesie zamiast wkładać swego żołnierzyka w kobiety.

Opublikowano

Dobra - starczy tego: trolling trollingiem ale jakieś granice są - tak samo określenia Xcioty i jakieś walenia kutachem w dupe to sobie darujcie. areka i xanon zapędzili się za bardzo toteż odpoczną sobie.

Opublikowano

Ale widzę, że wy nie jesteście wstanie jednego zrozumieć, to, że Ty zabierasz konsole ze sobą nie znaczy, że ja to robię, to, że Ty masz z czym problem nie znaczy, że ja go (pipi)a mam, tak ciężko to ogarnąć ? Moja konsola stoi cały czas grzecznie w domu, jeszcze (pipi)a tego mi brakuje, że bym ją zabierał ze sobą.......

Opublikowano

konsola na wyjazd ze znajomymi?

nerds1.jpg

so sweet

Edytowane przez Pajda

Opublikowano

Microsoft Paying Third-Party Publishers to Not Show PS4 Games at E3 2013 – Report

Microsoft is allegedly paying many third-party publishers so that they won't show off their PlayStation 4 games at E3 2013, according to a new report.

E3 2013, the most important games convention out there, is set to begin next week, and both Microsoft and Sony are expected to focus heavily on their next-gen consoles, the Xbox One and PlayStation 4, respectively.

In order to gain the upper hand on Sony, Microsoft is apparently resorting to some unorthodox practices, like paying a lot of money to third-party publishers so that they won't show their PlayStation 4 games either on stage or at their actual booths.

The report arrives from a source on NeoGAF, which posted a lot of true rumors in the past, so it's possible that Microsoft really is resorting to such tactics ahead of E3 2013.

The company emphasized that at the event it's going to focus only on games for the Xbox One, so it could try to create a false sense that more games are coming to Xbox One than PS4.

http://news.softpedia.com/news/Microsoft-Paying-Third-Party-Publishers-to-Not-Show-PS4-Games-at-E3-2013-Report-359264.shtml

Brońcie MS dalej. 

Edytowane przez Xantu

Opublikowano

czyli tak zabija sony na e3  :teehee:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.