Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Instalujesz i płytę można wyjąc, a gra będzie chodziła z hdd. To jeden z powodów wymogów połączenia. 

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

hmmm... Apple autoryzuje dany sprzęt, by ten mógł korzystać z treści iTunes danego konta. Kiedy chcielibyśmy skorzystać z treści na innym urządzeniu (tzn. na więcej niż 5 w przypadku Apple) musimy odautoryzować jedną z poprzednich maszyn. Do tych czynności potrzebny jest net. Nie jest potrzebny do niczego więcej. 

Poproszę lepszą wymówkę co 24h limitu odłączenia od sieci. 

Opublikowano

@rinzen

Pominąłeś jedną rzecz, jeżeli płyta ma zewnętrzny cd-key, to teoretycznie można by rejestrować grę na nieskończonej ilości konsol, które nigdy nie były podpięte do sieci. Wtedy online check ma sens, ale rzeczywiście, mógłby być jednorazowy, a nie co 24h.

Opublikowano

Oto jak wygląda obecna sytuacja w oczach prawdziwego xbota(Christian Pudzianowski ):

Microsoft do wygranej nie potrzebuje pierdołowatych gier. Oni się wolą skupić na wielkich tytułach. $ony ostatnio zalicza wpadkę za wpadką.

:pinch:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Ja się teraz najbardziej boję tego, że Sony też od(pipi)ie coś podobnego co w ostatnim czasie MS i przyszła generacja pójdzie się (pipi)ać i skończymy na graniu na WiiU.

Opublikowano

Samo Sony pewnie nie zrobi czegoś takiego, przynajmniej na początku, ale EA, Ubisoft, Activision, SE itd. na 90% tak. A po dwóch, trzech latach, kiedy wszyscy zrezygnują z oporu Sony też wprowadzi coś takiego. Tak ja to widzę.

Opublikowano

Acorn zawsze miał fajne recki i podsumowania. Trafia w samo sedno sprawy,szkoda, że od jakiegoś czasu nie ma nic nowego jeśli chodzi o recenzje gierek.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Acorn mistrz! Jak wyzej, szkoda, ze o 9 miesiecy nic nie tknal.

Opublikowano

Instalujesz i płytę można wyjąc, a gra będzie chodziła z hdd. To jeden z powodów wymogów połączenia. 

jak dla mnie to też jeden z powodów, dla których szybko tą konsole złamią. Skoro dało się ją zabezpieczyć a gre dalej mamy na płycie, znaczy, że będzie się ją dało odbezpieczyć. Więc takie próby walki z piractwem są złe i trywialne i wręcz zachęcają do łamania tego szitu

Opublikowano

Prawda, mogą być jaja z tymi zabezpieczeniami jeszcze. Specjalistą w tej materii nie jestem, ale przypominam, że modderzy potrafili grać w SimCity offline...

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Dokładnie. PS3 też miało byc nie do shakowania a jakoś się udało :)

Edytowane przez Szprota

Opublikowano

z ostatniej chwili : Chłopaki już są, Luigi osobiście przywitał ich na lotnisku :D

1000071_468582766559515_2023311810_n.jpg

Edytowane przez Bushisan

Opublikowano

szczerze, kogo oni obchodzą?

Opublikowano

możliwe, ale na chwilę obecną nikogo

Opublikowano

Mnie obchodzą, bo pokażą nowego pełnoprawnego mariana, który będzie jak zwykle kandydatem na GOTG oraz może nową xenogame, która też na pewno będzie takim kandydatem.

Opublikowano

szczerze, kogo oni obchodzą?

Słabe prowo :confused:

Obchodzą ludzi, którym zależy na pełnokrwistych grach oferujących masę czystego funu. Szkoda, że coraz więcej firm zapomina o tym jakże podstawowym aspekcie gierek.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Butchera słabo obchodzą. I nie kozaczyć tu bo ochrzań dostaniecie w HP!

Edytowane przez Sebastian Ś.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.