Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Butcher to kłamca :/

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

szczerze, kogo oni obchodzą?

Mnie, bo na Wii U może się ukazać kolejna odsłona Harvest Moon. Gdyby była tak dobra, jak A Wonderful Life z GameCube'a czy Back to Nature z PSX, to dla mnie byłaby absolutnym system-sellerem.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Każdego kto lubi świetne gry?

Opublikowano

Ja liczę, że pokażą nowe Mario, może jakiegoś nowego Yoshi's Island, gameplay z Bayonetty 2 i więcej materiałów z tego tajemniczego jrpg od Monolith.Za nowego Harvest Moona też bym był ogromnie wdzięczny ^_^

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Osobiście doszedłem do odwrotnego wniosku.

(tak patrząc na te forum)

Edytowane przez ragus

Opublikowano

O nie wiedziałem, że tylu fanów Nintendo się znalazło. Fani świetnych gier, szkoda, że ludzi którzy zagrali w Super Mario Galaxy czy najnowszą Zeldę da się policzyć na palcach jednej ręki.

Każdego kto lubi świetne gry?

Napisz kiedy kupisz WiiU Don.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

O nie wiedziałem, że tylu fanów Nintendo się znalazło. Fani świetnych gier, szkoda, że ludzi którzy zagrali w Super Mario Galaxy czy najnowszą Zeldę da się policzyć na palcach jednej ręki.

Wbrew pozorom trochę fanów Nintendo w Polsce jest. Wystarczy wejść na allegro i zobaczyć, że ciągle sprzedają się tam konsole GameCube, Gameboye, N64 czy Wii. No i pchli targ na naszym forum też o czymś świadczy.

Opublikowano

Dobrze o tym wiem, ale chodzi mi o to oburzenie niektórych ludzi, którzy nawet Wii czy Gamecube'a nie mają, ale mówią że gry Nintendo są świetne. Trochę jak taki Mendrek, który nie grał w Uncharted, ale wie że jest świetna, bo wyczytał na "jakimś" portalu.

Opublikowano

Czy trzeba w grę zagrać, by wiedzieć, że jest świetna? Nie sądzę. Nie żyjemy dziś w jaskini, by nie wiedzieć, które produkty są wartościowe, a które nie. Jest też różnica w mówieniu o tym, co nam się podoba, a co jest rzeczywiście świetne/dobre/wysokiej klasy.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Nie no, warto czegoś doświadczyć, zanim wyrazimy o tym opinie.

Opublikowano

Czy trzeba w grę zagrać, by wiedzieć, że jest świetna? Nie sądzę. Nie żyjemy dziś w jaskini, by nie wiedzieć, które produkty są wartościowe, a które nie. Jest też różnica w mówieniu o tym, co nam się podoba, a co jest rzeczywiście świetne/dobre/wysokiej klasy.

lol

Czyli jak inni mówią że coś jest świetne to Ja też muszę tak uważac? Nie rozumiem. Trzeba ograć żeby wiedzieć co jest świetne to chyba logiczne

Opublikowano

Czy tylko mi się zdaje, czy spora część ludzi określająca gry Nintendo jako świetne nawet w nie nie gra?

Wymien te osoby, bo jakos nie zauwazylem w pisssdu osob, ktore jaraja sie Nintendo, a nie maja z ich konsolami i grami nic wspolnego.

PS. Xbone juz skreslony u mnie, cos czuje ze Sony nie podola i rowniez bede zmuszony olac ten sprzet. Zanosi sie na Wii U i PC jezeli chodzi o "next geny" xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

lol

Czyli jak inni mówią że coś jest świetne to Ja też muszę tak uważac? Nie rozumiem. Trzeba ograć żeby wiedzieć co jest świetne to chyba logiczne

Chodziło mi o jakość samej gry, nie gusta i nasze subiektywne odczucia. 

Bazując na tym, co jest znane, w ciemno mogę kupić Forzę 4 i PGR4, jeśli jestem fanem gier wyścigowych. Wiem, że X360 posiada dobre gry wyścigowe. Po to są opinie graczy i takie fora jak te, by wymieniać się poglądami.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

ale tutaj sa same betony i nic na to nie poradzisz

Opublikowano

Przestancie pisac o PGRze, tak samo drazliwy temat dla mnie jak Shenmue =/

pgr4zk9d.gif

<3

Opublikowano

ale tutaj sa same betony i nic na to nie poradzisz

ostry kozak z ciebie

na zakończenie konsol wychodzi że ps3.>xbox 360 problemy z multiplatformami i brak cross game chat mozna wybaczyc

Edytowane przez BoroBoro

Opublikowano

Na dodatek rok, ktory juz wszytskich chyba zmeczyl.

Co do Wii to nigdy ta konsola mnie nie interesowala, podobnie jak 101 tytulow z nazwa Mario w tle. Ogladajac gameplaye czesto zastanawialem sie skad najwyzsze noty.

Ba znajomi do tej pory patrza na mnie jak na wariata, do poki SAMI NIE ZAGRAJA !

takie Mario Galaxy, gra z 2007 roku uzaleznia do tego stopnia, ze nawet FIFE na dluzszy czas odlozylem. Exy tej konsoli sa tak przemiodne, ze czlowiek nawet na grafike nie patrzy (chociaz taki MadWorld, Red Steel2 i pare innych wyglada naprawde dobrze) i jako nieliczne przetrwaly tak dluga probe czasu!

Polecam, zwlaszcza teraz gdy konsole chodza od 150 do 250 zl !  W ogole dzieki tej konsoli ostatnio znowu wrocila mi ochota do grania, a ze jest co nadrabiac - poki co zlewam nextgeny.

(no chyba, ze Sony nie pojdzie ta sama droga, co MS)

Edytowane przez easye

Opublikowano

cos czuje ze Sony nie podola

po czym wnosisz ?

trzeba byc dalnem, zeby przekladac jeden rok dominacji nad 8 lat trwania tej generacji

ciekawa matematyka, mocno subiektywna

dominacji w czym ? 

Na dodatek rok, ktory juz wszytskich chyba zmeczyl.

chyba nie

Opublikowano

trzeba byc dalnem żeby wierzyć że coś wygrało a coś przegrało :*

Wlasnie sam sobie pojechales xD

PS. Szkoda, ze Nintendo nie bierze udzialu w "wyscigu zbrojen". SMG, Metroidy i nowe Zeldy to klasa sama w sobie, chcialbym zobaczyc te tytuly w jeszcze lepszej oprawie..

EDIT:

@Kazub

1. Wnosze po tym, ze juz zapowiedzieli mozliwosc blokad przez innych wydawcow, tak wiec zakladam ze nie ominie mnie na tym sprzecie wielu ulomnosci next generacji.

2. Jezeli chodzi o dominacje to mam beke z ludzi, ktorzy widza caly jeden rok dominacji w exach jako deal breaker, ale nie pamietaja poczatku tej generacj i kilku nastepnych lat.

Kazub rozumie juz ?

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Kazub rozumie juz ?

tak

Trzeba byc dalnem by myslec, ze PS3 wygralo ta generacje xD

dlaczego ?

Wystarczy że MS pojutrze zapowie 360tkę za 100-150$ 

nie zapowie bo jest bogatym huyem

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

MS tez dał dupy równo, bo gdyby po takim świetnym starcie utrzymał poziom, to sony nigdy by ich nie dogoniło, ale że są pazernymi chvjami to ostatnia lata to forza, halo, gearsy w kółko.
A sony w tym czasie powstało z popiołów, klepało świetnymi exami w różnych gatunkach i W TYM MOMENCIE lepszym dealem jest ps3.
Tak ja to subiektywnie widzę.

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

To co w końcu wygrało generacje bo się pogubilem? :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.