Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Gram "multi" i gra chodzi ultra płynnie. Zero spadków fpsów. Nie wiem o co tobie chodzi. W przypadku Black Ops 1 faktycznie były "dropy", ale w 2 już nie ma i jest w porządku.

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Pisali o singlu. W multi podobno jest okej.

Don, wczoraj Halo 4 chodzilo gorzej niz zwykle, w BO2 nie odczulem nic. A co sie w ogole dzieje z Xbox Live, bo nawet nie wiem.

Opublikowano

Pisali o singlu. W multi podobno jest okej.

Don, wczoraj Halo 4 chodzilo gorzej niz zwykle, w BO2 nie odczulem nic. A co sie w ogole dzieje z Xbox Live, bo nawet nie wiem.

Nic się nie dzieje, ciekaw jestem jak wyrabia z milionami grającymi w Halo 4 i BO2 w tym samym czasie bo między obiema seriami jeszcze nigdy nie było ledwie tygodniowej przerwy.

Opublikowano

Dixi, a jak skomentujesz to o czym pisałem wcześniej? W sensie średni czas grania w Mariany i Zeldy

Opublikowano

ciekawe czy na next genach do łask powrócą FPP w klimatach II wojna

Skoro tym mowa, IMO nie przy dzisiejszym multi. Nie można modyfikować większości broni (może jakiś tłumik, luneta na karabin i w ostateczności granatnik jak w ET, zero red dotów, kamuflaży i emblematów na broni), brak jakichś szczegółów wypasionych killstreaków itp.

Niby był WAW, ale nie grałem i nie wyobrażam sobie, jak to wyglądało i jak by mogło wyglądać zgodnie z dzisiejszymi trendami... :-/

Opublikowano

Zastrzelil bym z(pipi)a odpowiedzialnego za to (pipi) zwane Playstation Store ... Ubil bym jak psa

Opublikowano

pewnie masz

- słabe łącze

- działasz a wi fi

- nie wyłaczałeś i właczałeś sciągania aby przezucić się na lepszy serwer

jednym zdaniem sam jesteś sobie winny! $ony nie ponisi żadnej odpowiedzialności za to że Tobie się nie podoba ich sklep!

Opublikowano

A Black Ops 2 na psvita to crap który na dodatek da się przejśc z 45 minut. Płacić za gre prawie 180zł i pograć krócej niż trwa przeciętny film :)

Opublikowano

Mogę powiedzieć, że PS Vita to porażka! ;/

Opublikowano

To jest osobna gra, a nie Black Ops 2 i w sumie bliżej jej chyba do Resident Evil Mercenaries 3d niż do pełnej gry z serii (nie mówię, że to dobrze). Tam w ogóle jest kampania?.

Ale co do jakości, to się nie będę wypowiadał...

Edytowane przez Accoun

Opublikowano

Kurde, nie wytrzymałem i kupiłem, a takie fajne gierki leżały obok :unsure: Czy jestem burakiem cebulakiem?

2ymfy8o.jpg

Edytowane przez aux

Opublikowano

troche tak, bo bedziesz ogrywal Black Ops 2 na ps3 ;/ a tam co chwile problemy z multi i chyba w singlu bedziesz mial 20fps ;D

nie ma to jak xbox 360

Opublikowano

Popie.rdolily ci sie buraki z jablkami.

Opublikowano

Nie wiem czy prawda czy fałsz za to na pewno wiem, że powiało sucharem.....

Opublikowano

Przecież każdą grę mozna tak rozłożyć.Powiedzmy God of War-"Co z tego,że ktoś grał 8 godzin,skoro na taką osobę są 3 osoby,które grały po pół godziny,czyli gra jest dla casuali"

Jak by nie liczyć to mamy srednio 32 godzin Mario versus srednio 6-7 godzin najwiekszych hitów na "poważne" konsole.

Luz, przecież napisałem że na każdej konsoli jest mnóstwo casuali. Swoją drogą ciekawe skąd wziąłeś te dane o 6-7h.

Ja w każdej z tych gier (oprócz NSMB, nie trawię serii) mam o wiele więcej godzin. Poza tym jest tak jak mówi Adi. Średnio 32 godziny w Mario, czy ponad 40 w Zeldę to niezwykle, niezwykle wysoka średnia. Świadczy to o tym, że ludzie po prostu przechodzą te gry od A do Z. To nie jest zachowanie casuali

To zależy, bo jak gra jest dobra to casual też będzie w nią długo grał gdy mu się spodoba. Podobno exy na Wii takie wlaśnie są, więc i dłużej się w nie gra.

Wii to konsola dla casuali.

PS360 to konsole dla prawdziwych twardzieli. Kol of Djuti, Medl of Onor, same mięskie gry dla prawdziwych mężczyzn z hardcore'owym kampaniami na 4h.

No rzeczywiście, gry dla prawdziwych twardzieli z gimnazjum.

Opublikowano

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-black-ops-2-on-console#comments

po raz pierwszy w historii wersja na ps3 ma taką samą rozdziałkę jak ta z x360 ale nie wiedzieć czemu je.bnęli w wersji na konsolę Sony jakiegoś blura i mamy status quo - Call of Duty na ps3 jest sporo bardziej rozmyte.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.