Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Pewnie będzie tak jak na początku z Plusem czyli 1 gra na miesiąc(indyki,minsy itd) a reszta jakieś (pipi)y. Nie wierze że na sam początek wrzucą takiego Watch Dogsa czy Killzone :D

Albo po jakimś czasie jak będzie więcej gier odpala usługę PS PLUS na ps4. Sam ciekaw jestem

Wiadomo że przez początkowy okres nowej generacji nie ma co się cudów na kiju spodziewać , bardziej mnie zastanawia czy w późniejszym okresie wydawcy będą chcieli tam umieszczać swoje gierki (zwłaszcza te w miarę świeże jak to jest obecnie) gdy obrót używkami w  przypadku tych wielkich będzie nie możliwy.Czy Sony ich w jakiś sposób przekona czy też zamiast gierek od wielkich będziemy dostawać gierki typu Indie oraz gierki od mniejszych wydawców (Sony pomijam bo to oczywista oczywistość).

Edytowane przez Karas

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Przyznac sie, kto z was o tym NIE pomyslal :D

OWM8tto.gif

Opublikowano

Up@ nie ma wersji w kolorze kinecta ? :teehee:

Opublikowano

Up@ nie ma wersji w kolorze kinecta ? :teehee:

Produkt ten specjalizuje sie w bardzo latwej customizacji, wystarczy marker koloru jaki sobie zyczysz i voila ;).

GwlmjIm.jpg

:lol:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

No właśnie, a propo Kinecta. Mało kto o tym wspominam, ale to to wymaga jednak trochę przestrzeni żeby działało sprawnie. Nie wiem jak wersja druga, ale nie wszyscy grają w salonie. To może być też spory problem dla Japończyków, których mieszkania często są dość upchane. Zresztą nie zdziwi mnie jak MS w ogóle Japonię odpuści, wysyłając tam może jedynie z kilka tysięcy sztuk.

Opublikowano

Ciekawe czy MS bardziej skupi się na europie (nie liczę Anglii) czy będzie nadal miał do niej taki stosunek jak obecnie.

Opublikowano

A czy czasem przednią MS nie twierdził że ma zamiar bardziej skupić się na europie ?

Opublikowano

Niech MS w ogóle odpuści żółtków. Szkoda zachodu na tych dziwolągów.

Kinect+symulator Hentai= Ms wygrywa w japonii :D

Opublikowano

Niech MS w ogóle odpuści żółtków. Szkoda zachodu na tych dziwolągów.

Kinect+symulator Hentai= Ms wygrywa w japonii :D

Wpis. Przeciez jakby na kinecta zrobili jakis symulator obmacywania lasek w metrze to bylby to niekwestionowany bestseller tam.

Opublikowano

Dorito Pope w formie, E3 będzie z nim analizowała żyrafa:

BMSOyAxCIAEf4zl.jpg

Opublikowano

Prawda jest taka, ze nie ma żadnej wojny.

Jesteśmy tylko my gracze, dzielący się na 2 grupy:

• hardcorowcy/weterani, którzy już dawno wybrali swoja platformę i się jej ostro trzymają, oraz bronią jej, jak oka w głowie,
  • pół-mózgi, które zmieniają platformy, jak wiatr zawieje, bądź kumpel podpowie, który sam nie ma pojęcia o sprawie.

Ja osobiście nie wstydzę sie swojego wyboru. Jestem SonoKlapem i tego sie trzymam. Czy to w dostatku(PSone, PS2), czy chorobie(początkowe pierwsze czasy PS3), czy na dobre, czy złe zawsze będę z PlayStation wspierając ich swoim portfelem.

Po tych wszystkich latach, począwszy od szaraka(złote czasy, jak to po milionie kilometrów laser odmawiał posłuszeństwa i nie było nadziei, pleyke stawiało sie na boku i ku zdziwieniu leciało dalej), mogę z duma napisać, iz nie obchodzą mnie żądne "za" i "przeciw" tegorocznych E3, bo po tym wszystkimi zasłużyli sobie na ten mój szacunek. Tak, jak Hachiko byl wierny jednemu panu, tak ja jednej platformie kropka.

Opublikowano

BEKA. Tylko czekac na posty Mazzeo I Insa.

Opublikowano

Nowa gra od Lucid i 2K. Tak, od studia, o którym głoszono plotki, że robi PGR5

https://itunes.apple.com/nl/app/2k-drive/id568869205?mt=8

Miłej zabawy. (*).

a bedzie facet przy kole?

i czy bedzie cooperative dwa koła przy jednym samochodzie?

I czy jak przeniosa to na xone to czy podbija rozdzialke?

Opublikowano

Ipad ... po Deus Ex The Fail, kolejna petarda spuszczona na moja glowe :(.

Opublikowano

Deus,Halo,teraz to... Zaniedlugo iPad będzie miał więcej exow niż Xbox w tym roku xd

Opublikowano

Jeszcze trochę i Apple wskoczy na rynek konsol stacjonarnych, dopiero byłaby beka..

Edytowane przez Drug Cloud

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.