Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Mam iPada i kurcze, cieszę sie, może być za(pipi)ista gierka. Tak samo, jak nowy Deus Ex. Nie wiem, narzekają chyba Ci, którzy tego tabletu nie mają, dla mnie bombowa wiadomość. 

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Guziki.

Opublikowano

Mam iPada i kurcze, cieszę sie, może być za(pipi)ista gierka. Tak samo, jak nowy Deus Ex. Nie wiem, narzekają chyba Ci, którzy tego tabletu nie mają, dla mnie bombowa wiadomość. 

Tez mam iPada i wolalbym by producencji gier skupili sie na pelnoprawnych kontynuacjach, a nie gownie na dotykowe tablety.

Opublikowano

1370791842-final-fantasy-ps4.jpg

Zabawne jest to ciśnienie na Final Fantasy, czego ucieleśnieniem będą posty klapków w najbliższych dniach.

FF XV na obie konsole - "no nie wiem, zobaczymy, FF XIII i XIII-2 mocno rozczarowały więc lepiej z dystansem podejść do nowej części"

FF XV tylko na PS4 - " ZOMFG XBOX UMAR!!!1111"

Opublikowano

Do versusa aka XV nie trzeba podchodzić z dystansem, bo stare trailery prezentowały się dobrze. Normalny świat (a nie miszmasz gówna z rzygami z XIII), gameplay ala KH, otwarte tereny, fajny desing.
I w ogóle inni ludzie robią tę grę.

A jak jakimś niesamowitym cudem ten final na ps4 to nie versus, to się oceni po pierwszych gameplayach

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

parodia...na vite wszyscy drżą o nowe dobre duże gierki, a te gó.wna bez guzików, krzyżaków i analogów dostają ich całe morze :/

Opublikowano

parodia...na vite wszyscy drżą o nowe dobre duże gierki, a te gó.wna bez guzików, krzyżaków i analogów dostają ich całe morze :confused:

Tylko, że ipad'ów jest kilkadziesiąt milionów, a psvit tylko gdzieś 5mln ;) Ale nie bójmy się, może za niedługo vita oprócz portów z ps3, będzie dostawać też porty z tabletów :P

Opublikowano

Skoro plotki o Lucid i PGR5 okazały się tylko plotkami, to ciekaw jestem na co Rare ci wszyscy byli pracownicy Code Masters.

Viva Pinata Racing :P

Opublikowano

Ja najbardziej czekam na prawdziwy gameplay z LocoCycle bo wydaje mi sie ze to co do tej pory widzielismy to render  :sorcerer:

Opublikowano

de6aad2876056c8cef5ef5603da980e5_origina

To juz dzis panie i panowie. Oby MS dotrzymal slowa i pokazywal tyyyyylko gry :).

Opublikowano

Na odpowiedz kochanego Kaza dlugo czekac nie trzeba bylo:

twittercomv.jpg

8ax13Ll.jpg?1?4045

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ahahahahha, to nie jest przeróbka?

Ahahahahahahah

Opublikowano

Jako, że skończyła się pewna era, no i temat przekroczył magiczne 500 stron, wnoszę o rozpoczęcie wyborów na tytuł szóstej generacji console wars, która z pewnością zmieni oblicze wojenek konsolowych jakie znaliśmy do czasu E3.

+ Dodał MODERATOR
Temat do podawania tytułów znajdziecie tutaj.
Opublikowano

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-the-last-of-us-tech-analysis

Widzę ze graficzna bieda GOTG przechodzi bez echa, za to ja Halo 4 wychodziło to niektóre trolle pełną dokumentację wtop graficznych robili, szczególnie te dałny z sonyonly.pl :]

ale to moze tez oznaczac ze ND w koncu usiadlo nad gameplayem zamiast nad wodotryskami. niedługo sie przekonam

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Widzę ze graficzna bieda GOTG przechodzi bez echa, za to ja Halo 4 wychodziło to niektóre trolle pełną dokumentację wtop graficznych robili, szczególnie te dałny z sonyonly.pl :]

ale to moze tez oznaczac ze ND w koncu usiadlo nad gameplayem zamiast nad wodotryskami. niedługo sie przekonam

A czego Ty jeszcze chciałeś od teamu, który już w 2009 roku wycisnął większość mocy PS3 za sprawą Uncharted 2? Oszustwo Drake'a jest tak na moje oko podyebane o 15-20%. TLoU to tylko formalność pod względem świetnego wykonania bo do tego już przyzwyczaiło nas ND. Zmiana konstrukcji modelu rozgrywki to kolejny krok naprzód od czasu Uncharted.

Opublikowano

Console Wars Twoja stara zagra na XBoxOne......... w 2014.

Opublikowano

A czego Ty jeszcze chciałeś od teamu, który już w 2009 roku wycisnął większość mocy PS3 za sprawą Uncharted 2? Oszustwo Drake'a jest tak na moje oko podyebane o 15-20%. TLoU to tylko formalność pod względem świetnego wykonania bo do tego już przyzwyczaiło nas ND. Zmiana konstrukcji modelu rozgrywki to kolejny krok naprzód od czasu Uncharted.

grywalnościowo to wreszcie świetna pozycja od ND na tej generacji - tereny są na oko z 4 razy większe niz korytka z U3, skryptów malutko, qte praktycznie nie występuje, czas rozgrywki taki, że skończyłoby się w nim dwie części przygód Nate'a. U3 to był max tego silnika, w tLoU podrasowali oświetlenie, dali większe poziomy i bardzo mocno podrasowali wygląd postaci(w tym też w gameplayu) więc musieli gdzieś coś odjąć - odbiło się czasem na teksturach i ciut ciut na frameracie.

Opublikowano

No wiesz, H4 na pewno w niektórych miejscach nie było super-wy(pipi)ane w kosmos, na przykład tu

Do tego w grach ND nie było "press X to end game" :D

Opublikowano

Nie no, aż tak biednie nie jest. Animacje są fantastyczne (i jest ich wiele), efekty świetlne często-gęsto robią (choć jest to zestaw bardzo wielu sztuczek, to ostateczny obraz jest śliczny), modele postaci też są bardzo ładne. Tesktury, geometria świata i ząbki wyglądają niezbyt ładnie, ale gra nadrabia klimatem i przywiązaniem do detali, realizmem, różnorodnością obiektów itd. Szału nie ma, przecież to wciąż jest PS3, konsola z 2006 roku. Byle gra na PC na medium wygląda ładniej, niemniej to, co osiągnęli panowie z ND robi wrażenie w pewnych aspektach.

Oczywiście nie grałem w grę, mówię na podstawie podlinkowanego wyżej filmiku i screenshotów. No i patrzę okiem PC-towego masturbatora, co liczy fps-y w każdej grze ;).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.