Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

heh, była by beka jakby M$ celowo narobił szumu, wszyscy ochy-achy jaka to gejstacja będzie za(pipi)i.sta, jak to wspaniałe sony dba o swoich klientów a tu strzał z partyzanta - lepsze gry, region free, żadnych weryfikacji online i możliwość odsprzedaży gierek

terez tylko czekać na info o bundle pack'u bez kinecta za 349$

król podnosi się z kolan   :banana:  :banana:  :banana:  :banana:  :banana:  :banana:  :banana:  :banana:

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Kazdy gracz sie chyba cieszy, MS dostal cenna lekcje oglady, a Sony ostrzezenie zeby nie pakowac sie w to terytorium.

maciekww28

heh, była by beka jakby M$ celowo narobił szumu, wszyscy ochy-achy jaka to gejstacja będzie za(pipi)i.sta, jak to wspaniałe sony dba o swoich klientów a tu strzał z partyzanta - lepsze gry, region free, żadnych weryfikacji online i możliwość odsprzedaży gierek

Celowo odcieli sobie nogi tepa lyzka aby potem dokleic je na tasme klejaca ? Watpie.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

W sumie temat można zamknąć bo czytałem tu o wszystkim tylko nie o grach z E3.

Opublikowano

Reanimowali trupa zanim zaczął się rozkładać....

Opublikowano

MS zmiótł grami na E3 i jeśli to co piszą to prawda to dla gracza sprawa konsoli powinna być jasna - oczywiście w krajach gdzie obie konsole wystartują w tym samym czasie. W Polszy napaleni wyboru nie mają w tym roku.

Czym zmiótł? multiplatofrmami?

Tak sobie wmawiajcie.

Gry - Xone puszczane z PC < PS4. Każdy to wie.

Poprawilem.

Zapraszam na DF, na targach były gry puszczane z Xone, np. Forza 5 i KI w 60 FPS vs Drive Club na PS4 w 20-30 FPS :P

no właśnie to jest bk, exy XONE celują w 60fpsów a ps4 w 30fpsów,  next gen $ony   :teehee: 

+ Dodał MODERATOR

Podziękujcie koledze Daddiemu i paru innym za zamknięcie tematu. To nie jest Console Wars.

Opublikowano

Zamiast się cieszyć, że świat wraca do normalności pod wpływem odezwu GRACZY, to sonoklapki sieją popłoch i zmieniają temat na exy.

Ja pier/dole.

Niesmak pozostaje i konsola MS to syf ...tyle w temacie.

Nic nie uratuje tej konsoli.

Gry mogą uratować a jak narazie to Xone > PS4 jeżeli chodzi o gry.

MS zmiótł grami na E3 i jeśli to co piszą to prawda to dla gracza sprawa konsoli powinna być jasna - oczywiście w krajach gdzie obie konsole wystartują w tym samym czasie. W Polszy napaleni wyboru nie mają w tym roku.

No to już jest remis co do X-1 i PS4 ;p

nie, ps4 has no games...

same sonyklapy

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Teraz czekam na kontre Sony w postaci online za free a Plus tylko dla tych co chcą jak jest teraz :)

Edytowane przez pop

Opublikowano

No ale przeciez Xbone mial byc taki przyszlosciowy, wszystko idzie w digital a tu prosze zostajemy przy tym relikcie przeszlosci jakim sa plyty z grami i handel uzywkami zupelnie jak na tym archaicznym PS4...nie no gratulacje dla MS za zmiane dezycji. Mam nadzieje ze nam wszystkim wyjdzie to na dobre. Zobaczymy co zrobia z Kinectem ale to raczej zostanie no bo Xbone to nie tylko gry a szeroko rozumiana rozrywka. :confused: No i caly czas mamy 5GB DDR3 vs 7GB DDR5

Opublikowano

No ale przeciez Xbone mial byc taki przyszlosciowy, wszystko idzie w digital a tu prosze zostajemy przy tym relikcie przeszlosci jakim sa plyty z grami i handel uzywkami zupelnie jak na tym archaicznym PS4...nie no gratulacje dla MS za zmiane dezycji. Mam nadzieje ze nam wszystkim wyjdzie to na dobre. Zobaczymy co zrobia z Kinectem ale to raczej zostanie no bo Xbone to nie tylko gry a szeroko rozumiana rozrywka. :confused: No i caly czas mamy 5GB DDR3 vs 7GB DDR5

Hipokryzja, tyle w temacie, tyle z ich "przyszlosci" mogli by teraz nazwac rzeczy po imieniu i przeprosic ze chcieli graczom smycz na szyje zalozyc.

Opublikowano

@Mazzeo

O exach zaczal Don.

Swiat nie wraca do normalnosci bo przydki smrodek pozostal po tym co m$ odwalal od miesiaca. Smutne jest tylko, ze nagle ludzie zaczeli wiwatowac na czesc firmy, ktora w poprzedniej generacji robila ich w wala, w obecnej chciala zrobic ich w wala a i tak summa summarum zrobi ich w wala bo nie naleza do grona 21 wybranych. W ogole jak po czyms takim mozna chciec kupic sprzet/uslugi takiej firmy i jeszcze wyrazac z tego powodu radosc argumentujac, ze to wszystko jest pieknie i cacy bo forza=60fps...

Opublikowano

Hipokryzja, tyle w temacie, tyle z ich "przyszlosci" mogli by teraz nazwac rzeczy po imieniu i przeprosic ze chcieli graczom smycz na szyje zalozyc.

Sony jakoś za swoją hipokryzję z online passami i płatnym multi nie musiało przepraszać, wszyscy łyknęli ;)

Opublikowano

Cena + dla PS4

DDR 5 + dla PS4

Wsparcie w Polsce + dla PS4

Design konsoli + dla PS4

Opublikowano

@Mazzeo

O exach zaczal Don.

Swiat nie wraca do normalnosci bo przydki smrodek pozostal po tym co m$ odwalal od miesiaca. Smutne jest tylko, ze nagle ludzie zaczeli wiwatowac na czesc firmy, ktora w poprzedniej generacji robila ich w wala, w obecnej chciala zrobic ich w wala a i tak summa summarum zrobi ich w wala bo nie naleza do grona 21 wybranych. W ogole jak po czyms takim mozna chciec kupic sprzet/uslugi takiej firmy i jeszcze wyrazac z tego powodu radosc argumentujac, ze to wszystko jest pieknie i cacy bo forza=60fps...

Zawsze pisałem, że gey na Xone > PS4 i nic w tym względzie się nie zmieniło. Śmiać mi się tylko chce, że wześniej pisała to samo masa fanów PS bo byli pewni, że będzie DRM na Xone, a teraz nagle śpiewka się zmienia i się okazuje, że 400$ vs 500$ to deal breaker. I piszą to ci sami ludzie, którzy płacili 600$ za PS3 :P

Opublikowano

Taaa, MS wycofał się z tego bo popatrzył sobie na liczbę preorderków, zrobił kilka tabelek i wykresów i stwierdził, że się to nie przyjmie i nie mogą sobie pozwolić na takie ryzyko. No ale oni nas widzą jako cyferki :P

Dalej pjerdolę te konsolę, sam fakt, że chcieli to zaimplementować dużo mówi o zamiarach MS. Reakcja nie-tak-głupich-graczy-jak-ms-przypuszczał zahamowała poczynania, ale spokojnie, oni sobie coś wymyślą za parę lat.

Opublikowano

Sony jakoś za swoją hipokryzję z online passami i płatnym multi nie musiało przepraszać, wszyscy łyknęli ;)

Ale oni nie mowili nigdy ze PS4 bedzie mialo darmowy online. A z online passami to nawet nie wiem o co Ci chodzi do konca.

Opublikowano

Online pasami? Na głowę upadłes? Czy ty nie rozumiesz, ze online passy to smycz nałożona przez dewelopera a nie producenta konsoli. Co za hipokryzja J. Pier.....

Edytowane przez pop

Opublikowano

@Mazzeo

O exach zaczal Don.

Zawsze pisałem, że gey na Xone > PS4 i nic w tym względzie się nie zmieniło. Śmiać mi się tylko chce, że wześniej pisała to samo masa fanów PS bo byli pewni, że będzie DRM na Xone, a teraz nagle śpiewka się zmienia i się okazuje, że 400$ vs 500$ to deal breaker. I piszą to ci sami ludzie, którzy płacili 600$ za PS3 :P

A co mieli (pipi)a snuć przypuszczenia, skoro było to oficjalnie potwierdzone?

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano
same sonyklapy

Znowu Mysza nie błyszczysz, kiedy sytuacja z DRM i używkami wróciła do normy to zaczął być poddawany pod wątpliwość fakt, że Microsoft zapowiedział na E3 więcej gier ekskluzywnych niż Sony, to jest śmieszne.

Może i Don zaczął temat, ale gdyby nie paru buldupowców to by nie został on pociągnięty dalej w chwili, kiedy wszyscy powinni się cieszyć z tego co się stało.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Online pasami? Na głowę upadłes? Czy ty nie rozumiesz, ze online passy to smycz nałożona przez dewelopera a nie producenta konsoli. Co za hipokryzja J. Pier.....

Marny z Ciebie fan PS skoro nie wiesz, że na PS3 exy Sony mają online passy XD Na płatny online też gadali 7 lat by go wprowadzić na koniec w kolejnej konsoli.

Opublikowano

Online pasami? Na głowę upadłes? Czy ty nie rozumiesz, ze online passy to smycz nałożona przez dewelopera a nie producenta konsoli. Co za hipokryzja J. Pier:.....
Chyba wydawcę a to Sony wydawało gry studiów first party,gdzie był op

Edytowane przez Szprota

Opublikowano

A z innej beczki, klasyczny przykład, że konkurencja >>>>>> monopol.

Opublikowano

Koniec końców to, że się opamiętali powinno cieszyć też klientów tylko Sony... bo teraz na pewno nie będzie mogło spocząć na laurach.

Pysznie by było jakby teraz okazało się, że na PS4 online będzie jednak free... ale raczej nie ma na to szans :rolleyes:

Don ogarnij się bo siejesz ferment z deka.. bronisz tego M$'u jakby naprawdę Ci za to dobrze płacili. Online passy od Sony na PS3 to syf.. ale na PS4 tego nie będzie (przy czym ja wolę online pass niż ogólnie płatne multi).

Tak samo z tymi grami puszczanymi z PC. Potwierdzone było przecież, że większość gier na Xbone chodziło z PC. Natomiast Sony wszystko pokazywało faktycznie na PS4.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

same sonyklapy

Znowu Mysza nie błyszczysz, kiedy sytuacja z DRM i używkami wróciła do normy to zaczął być poddawany pod wątpliwość fakt, że Microsoft zapowiedział na E3 więcej gier ekskluzywnych niż Sony, to jest śmieszne.

Może i Don zaczął temat, ale gdyby nie paru buldupowców to by nie został on pociągnięty dalej w chwili, kiedy wszyscy powinni się cieszyć z tego co się stało.

Kto nie błyszczy ten nie błyszczy. Napisałeś, że to sonoklapy przerzuciły temat na exy, a tak nie było. A dalsza dyskusja to już swoją drogą.

Opublikowano

Hehe, xbox wrócił do gry i od razu się temat zaostrzył.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.